Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
За деца
За деца

611 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  3.999 ден.4.999 ден.
  Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
  • Ново
   3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
   Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
   • Ново
    Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
    3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
    Детски велосиспед MAX SPACE 10.0 12
    • Ново
     Големина на тркала 12″ Предна и задна Caliper кочница Пластичен украсен штитник за ланецот Преден браник Помошни тркала Висококвалитетни гуми “Wanda” Ергономско седиште Украсно ѕвонче Гаранција 1 година
     3.999 ден.4.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
     • Ново
      2.399 ден.3.099 ден.
      Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
      • Ново
       2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
       Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
       • Ново
        Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
        2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
        Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" син
        • Ново
         Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
         2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
         • Ново
          2.399 ден.3.099 ден.
          Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
          • Ново
           2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
           Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
           • Ново
            Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
            2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
            Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" жолт
            • Ново
             Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
             2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
             • Ново
              2.399 ден.3.099 ден.
              Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
              • Ново
               2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
               Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
               • Ново
                Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                Детски велосипед MAX BALANCE 10.0 12" црвен
                • Ново
                 Баланс велосипед со помош на кој детето ќе ја развие стабилноста и балансот за понатамошно управување на велосипед Квалитетна метална изработка со подесиво по висина седиште Наменето за деца од 2 – 6 год. Максимална тежина до 30 kg. Ергономско седиште Гаранција 1 година
                 2.399 ден.3.099 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  1.999 ден.2.500 ден.
                  Детски трицкл MAX GFTC-002 синДетски трицкл MAX GFTC-002 син
                  • Ново
                   1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                   Детски трицкл MAX GFTC-002 синДетски трицкл MAX GFTC-002 син
                   • Ново
                    Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа
                    1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                    Детски трицкл MAX GFTC-002 синДетски трицкл MAX GFTC-002 син
                    • Ново
                     Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа
                     1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      1.999 ден.2.500 ден.
                      Детски трицкл MAX GFTC-002 портокаловДетски трицкл MAX GFTC-002 портокалов
                      • Ново
                       1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                       Детски трицкл MAX GFTC-002 портокаловДетски трицкл MAX GFTC-002 портокалов
                       • Ново
                        Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа
                        1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                        Детски трицкл MAX GFTC-002 портокаловДетски трицкл MAX GFTC-002 портокалов
                        • Ново
                         Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа
                         1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          1.999 ден.2.500 ден.
                          Детски трицкл MAX GFTC-002 црвенДетски трицкл MAX GFTC-002 црвен
                          • Ново
                           1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                           Детски трицкл MAX GFTC-002 црвенДетски трицкл MAX GFTC-002 црвен
                           • Ново
                            Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа Гаранција 1 година
                            1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                            Детски трицкл MAX GFTC-002 црвенДетски трицкл MAX GFTC-002 црвен
                            • Ново
                             Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа Гаранција 1 година
                             1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              1.999 ден.2.500 ден.
                              Детски трицкл MAX GFTC-002 РОЗЕВДетски трицкл MAX GFTC-002 РОЗЕВ
                              • Ново
                               1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                               Детски трицкл MAX GFTC-002 РОЗЕВДетски трицкл MAX GFTC-002 РОЗЕВ
                               • Ново
                                Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа
                                1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                                Детски трицкл MAX GFTC-002 РОЗЕВДетски трицкл MAX GFTC-002 РОЗЕВ
                                • Ново
                                 Детски трицикл погоден за деца над 2 годиншна возраст со максимална тежина до 25 кг удобно пластично седиште со додатна корпа
                                 1.999 ден.2.500 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  Детски тротинет MAX GFBS-011 розевДетски тротинет MAX GFBS-011 розев
                                  • Ново
                                   1.399 ден.Цена
                                   Детски тротинет MAX GFBS-011 розевДетски тротинет MAX GFBS-011 розев
                                   • Ново
                                    Тротинетот е со три тркала, со дизајн кој е ергономски обликуван со нелизгачка завршница на платформата,исто така има соодветна сопирачка интегрирана во задната оска.Тротинетот лесно се преклопува.
                                    1.399 ден.Цена
                                    Детски тротинет MAX GFBS-011 розевДетски тротинет MAX GFBS-011 розев
                                    • Ново
                                     Тротинетот е со три тркала, со дизајн кој е ергономски обликуван со нелизгачка завршница на платформата,исто така има соодветна сопирачка интегрирана во задната оска.Тротинетот лесно се преклопува.
                                     1.399 ден.Цена
                                     • Ново
                                      1.399 ден.1.799 ден.
                                      Детски тротинет MAX GFBS-011 синДетски тротинет MAX GFBS-011 син
                                      • Ново
                                       1.399 ден.1.799 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                       Детски тротинет MAX GFBS-011 синДетски тротинет MAX GFBS-011 син
                                       • Ново
                                        Тротинетот е со три тркала, со дизајн кој е ергономски обликуван со нелизгачка завршница на платформата,исто така има соодветна сопирачка интегрирана во задната оска.Тротинетот лесно се преклопува. Гаранција 1 година
                                        1.399 ден.1.799 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                        Детски тротинет MAX GFBS-011 синДетски тротинет MAX GFBS-011 син
                                        • Ново
                                         Тротинетот е со три тркала, со дизајн кој е ергономски обликуван со нелизгачка завршница на платформата,исто така има соодветна сопирачка интегрирана во задната оска.Тротинетот лесно се преклопува. Гаранција 1 година
                                         1.399 ден.1.799 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                           15.300 ден.19.990 ден.
                                           Велосипед TRINX K-036 17"Велосипед TRINX K-036 17"
                                             15.300 ден.19.990 ден.Редовна цена-4.690 ден. исклученоЦена
                                             Велосипед TRINX K-036 17"Велосипед TRINX K-036 17"
                                               Машки велосипеди
                                               15.300 ден.19.990 ден.Редовна цена-4.690 ден. исклученоЦена
                                               Велосипед TRINX K-036 17"Велосипед TRINX K-036 17"
                                                 Машки велосипеди
                                                 15.300 ден.19.990 ден.Редовна цена-4.690 ден. исклученоЦена
                                                   1.299 ден.2.499 ден.
                                                   Тротинет АЛУМИНИУМ PW-703
                                                     1.299 ден.2.499 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                     Тротинет АЛУМИНИУМ PW-703
                                                       1.299 ден.2.499 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                       Тротинет АЛУМИНИУМ PW-703
                                                         1.299 ден.2.499 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                           1.499 ден.2.990 ден.
                                                           Тротинет Алуминиум PW-704 мега
                                                             1.499 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                             Тротинет Алуминиум PW-704 мега
                                                               Тротинет голем Црвен
                                                               1.499 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                               Тротинет Алуминиум PW-704 мега
                                                                 Тротинет голем Црвен
                                                                 1.499 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                   13.999 ден.15.599 ден.
                                                                   Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"
                                                                     13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                     Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"
                                                                       13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                       Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"Велосипед EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26"/16"
                                                                         13.999 ден.15.599 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                           17.999 ден.
                                                                           Велосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunderВелосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunder
                                                                             17.999 ден.Цена
                                                                             Велосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunderВелосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunder
                                                                               17.999 ден.Цена
                                                                               Велосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunderВелосипед EXPLORER ТАN260AM 26'' thunder
                                                                                 17.999 ден.Цена
                                                                                   12.999 ден.13.999 ден.
                                                                                   Велосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRAВелосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRA
                                                                                     12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     Велосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRAВелосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRA
                                                                                       12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       Велосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRAВелосипед EXPLORER ELI261KK 26"/19" ELITE LADY SPRING KONTRA
                                                                                         12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         Велосипед EXPLORER CHERRY BLOSSOM 26"/16" велосипед LAD261S6
                                                                                           13.999 ден.Цена
                                                                                           Велосипед EXPLORER CHERRY BLOSSOM 26"/16" велосипед LAD261S6
                                                                                             13.999 ден.Цена
                                                                                               15.500 ден.17.990 ден.
                                                                                               Велосипед EXPLORER NOR264 26'' northВелосипед EXPLORER NOR264 26'' north
                                                                                                 15.500 ден.17.990 ден.Редовна цена-2.490 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Велосипед EXPLORER NOR264 26'' northВелосипед EXPLORER NOR264 26'' north
                                                                                                   Женски велосипеди
                                                                                                   15.500 ден.17.990 ден.Редовна цена-2.490 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Велосипед EXPLORER NOR264 26'' northВелосипед EXPLORER NOR264 26'' north
                                                                                                     Женски велосипеди
                                                                                                     15.500 ден.17.990 ден.Редовна цена-2.490 ден. исклученоЦена
                                                                                                       10.999 ден.11.999 ден.
                                                                                                       Велосипед VENSSINI TSPA264 26"/16" EXPLORER SPARKВелосипед VENSSINI TSPA264 26"/16" EXPLORER SPARK
                                                                                                         10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Велосипед VENSSINI TSPA264 26"/16" EXPLORER SPARKВелосипед VENSSINI TSPA264 26"/16" EXPLORER SPARK
                                                                                                           10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Велосипед VENSSINI TSPA264 26"/16" EXPLORER SPARKВелосипед VENSSINI TSPA264 26"/16" EXPLORER SPARK
                                                                                                             10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               12.999 ден.14.490 ден.
                                                                                                               Велосипед EXPLORER QES281FIT 28'' QUEST CITYВелосипед EXPLORER QES281FIT 28'' QUEST CITY
                                                                                                                 12.999 ден.14.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Велосипед EXPLORER QES281FIT 28'' QUEST CITYВелосипед EXPLORER QES281FIT 28'' QUEST CITY
                                                                                                                   12.999 ден.14.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Велосипед EXPLORER QES281FIT 28'' QUEST CITYВелосипед EXPLORER QES281FIT 28'' QUEST CITY
                                                                                                                     12.999 ден.14.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Велосипед EXPLORER NOR271 27.5"/19" EXPLORER NORTHВелосипед EXPLORER NOR271 27.5"/19" EXPLORER NORTH
                                                                                                                         12.990 ден.Цена
                                                                                                                         Велосипед EXPLORER NOR271 27.5"/19" EXPLORER NORTHВелосипед EXPLORER NOR271 27.5"/19" EXPLORER NORTH
                                                                                                                           12.990 ден.Цена
                                                                                                                           Велосипед EXPLORER NOR271 27.5"/19" EXPLORER NORTHВелосипед EXPLORER NOR271 27.5"/19" EXPLORER NORTH
                                                                                                                             12.990 ден.Цена
                                                                                                                             Велосипед EXPLORER SPY263 26"/17" DAISY виолетово тиркизна бојаВелосипед EXPLORER SPY263 26"/17" DAISY виолетово тиркизна боја
                                                                                                                               10.999 ден.Цена
                                                                                                                               Велосипед EXPLORER SPY263 26"/17" DAISY виолетово тиркизна бојаВелосипед EXPLORER SPY263 26"/17" DAISY виолетово тиркизна боја
                                                                                                                                 10.999 ден.Цена
                                                                                                                                 Велосипед VENSSINI MODENA MOD264 26"/17'' сива тиркизна бојаВелосипед VENSSINI MODENA MOD264 26"/17'' сива тиркизна боја
                                                                                                                                   10.999 ден.Цена
                                                                                                                                   Велосипед VENSSINI MODENA MOD264 26"/17'' сива тиркизна бојаВелосипед VENSSINI MODENA MOD264 26"/17'' сива тиркизна боја
                                                                                                                                     10.999 ден.Цена
                                                                                                                                       17.999 ден.19.999 ден.
                                                                                                                                       Велосипед VISITOR BLADE MARISSA RPZE BLA265AMD1 26"/18 SHIMANOВелосипед VISITOR BLADE MARISSA RPZE BLA265AMD1 26"/18 SHIMANO
                                                                                                                                         17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Велосипед VISITOR BLADE MARISSA RPZE BLA265AMD1 26"/18 SHIMANOВелосипед VISITOR BLADE MARISSA RPZE BLA265AMD1 26"/18 SHIMANO
                                                                                                                                           17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Велосипед VISITOR BLADE MARISSA RPZE BLA265AMD1 26"/18 SHIMANOВелосипед VISITOR BLADE MARISSA RPZE BLA265AMD1 26"/18 SHIMANO
                                                                                                                                             17.999 ден.19.999 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               12.999 ден.13.999 ден.
                                                                                                                                               Велосипед EXPLORER ROM266CR 26"/18"VENSSINI ROMA
                                                                                                                                                 12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Велосипед EXPLORER ROM266CR 26"/18"VENSSINI ROMA
                                                                                                                                                   12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Велосипед EXPLORER ROM266CR 26"/18"VENSSINI ROMA
                                                                                                                                                     12.999 ден.13.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     Велосипед VENSSINI MODENA MOD262 26"/14'' црно виолетово тиркизна бојаВелосипед VENSSINI MODENA MOD262 26"/14'' црно виолетово тиркизна боја
                                                                                                                                                       9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Велосипед VENSSINI MODENA MOD262 26"/14'' црно виолетово тиркизна бојаВелосипед VENSSINI MODENA MOD262 26"/14'' црно виолетово тиркизна боја
                                                                                                                                                         9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Велосипед VENSSINI MODENA MOD262 26"/14'' црно виолетово тиркизна бојаВелосипед VENSSINI MODENA MOD262 26"/14'' црно виолетово тиркизна боја
                                                                                                                                                           9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             10.999 ден.11.999 ден.
                                                                                                                                                             Велосипед VENSSINI PARMA PAM2413 24"/13" црнВелосипед VENSSINI PARMA PAM2413 24"/13" црн
                                                                                                                                                               10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               Велосипед VENSSINI PARMA PAM2413 24"/13" црнВелосипед VENSSINI PARMA PAM2413 24"/13" црн
                                                                                                                                                                 10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Велосипед VENSSINI PARMA PAM2413 24"/13" црнВелосипед VENSSINI PARMA PAM2413 24"/13" црн
                                                                                                                                                                   10.999 ден.11.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     10.990 ден.11.990 ден.
                                                                                                                                                                     Велосипед EXPLORER SPY245 24"/13"
                                                                                                                                                                       10.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       Велосипед EXPLORER SPY245 24"/13"
                                                                                                                                                                         Женски велосипеди
                                                                                                                                                                         10.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Велосипед EXPLORER SPY245 24"/13"
                                                                                                                                                                           Женски велосипеди
                                                                                                                                                                           10.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             3.490 ден.
                                                                                                                                                                             Камера безжична КикабуКамера безжична Кикабу
                                                                                                                                                                               3.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Камера безжична КикабуКамера безжична Кикабу
                                                                                                                                                                                 Безбедносни апарати
                                                                                                                                                                                 Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
                                                                                                                                                                                 3.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                                 Камера безжична КикабуКамера безжична Кикабу
                                                                                                                                                                                   Безбедносни апарати
                                                                                                                                                                                   Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
                                                                                                                                                                                   3.490 ден.Цена
                                                                                                                                                                                     Камера безжична пингвин КикабуКамера безжична пингвин Кикабу
                                                                                                                                                                                       3.190 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       Камера безжична пингвин КикабуКамера безжична пингвин Кикабу
                                                                                                                                                                                         Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
                                                                                                                                                                                         3.190 ден.Цена
                                                                                                                                                                                         Камера безжична пингвин КикабуКамера безжична пингвин Кикабу
                                                                                                                                                                                           Пренос во живо преку телефон или таблет IOS/Android, користејки ја апликацијата IPC360 Home со регистрација на е-пошта. Откривање на движење и следење на движење. Аларм. Резолуција 1080р (1920×1080). Ноќно гледање до 10 m. Снимање видео на ТF картичка максимум 128 GB. Леќа 3,6 mm. Двонасочен разговор. Прилагодување на звукот. ...
                                                                                                                                                                                           3.190 ден.Цена