Активни филтери

Друштвена игра скара

Цена 700 ден
10 На залиха

Игра за малите гурмани која со различните бои и форми ќе му помогне на детето во распознавање на истите.Сетот содржи парчиња храна, кујнски прибор, решетка и скара.

Друштвена игра Маус Трап

Цена 500 ден
10 На залиха

Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Производот содржи стапица и сиренца. Целта на играта е да наместите парче сиренце а да не ве фати стапицата. Тој што ќе биде фатен од стапицата губи.

Друштвена игра Лизард

Цена 300 ден
10 На залиха

Друштвена игра која се игра со 2 или повеќе играчи. Наменета за дечиња над 4 години. Производот се состои од 2 маски, 2 свирчиња, карти со ликови од животни и карти позиционери. Целта на играта е бројот што ќе ви се падне на картата да го турнете со маска и свирче. Тој што нема да успее да го турне бројот губи.

Ракавица глодалка со пеперутки розева

Цена 290 ден
10 На залиха

Ракавицата глодалка е наменета да ја намали непријатноста при излегувањето за запчињата кај бебињата. Може да се користи за лева и за десна рака.

Ракавица глодалка со пеперутки сина

Цена 290 ден
10 На залиха

Ракавицата глодалка е наменета да ја намали непријатноста при излегувањето за запчињата кај бебињата. Може да се користи за лева и за десна рака.

Обрач со играчки Kikka Boo - Raffy

Цена 990 ден
10 На залиха

Обрач со меки играчки, идеална играчка која лесно се монтира на креветчиња и колички. Одлична забава за бебето, како и за развој на основните когнитивни функции.

Автомобил на акумулатор - SUV - бел

Цена 17 890 ден
10 На залиха

Забава за вас и вашето дете. Автомобил на акумулатор кој можете вие да го контролирате преку далечинскиот управувач или да го препуштите управувањето на детето од својот волан. Автомобилот има и приклучоци за музика и мемориски картички, преку кои истовремено ќе можете да ја слушате и заедничката омилена музика.

Автомобил на акумулатор - SUV - црн

Цена 17 890 ден
10 На залиха

Забава за вас и вашето дете. Автомобил на акумулатор кој можете вие да го контролирате преку далечинскиот управувач или да го препуштите управувањето на детето од својот волан. Автомобилот има и приклучоци за музика и мемориски картички, преку кои истовремено ќе можете да ја слушате и заедничката омилена музика.

Производот е додаен за споредба.