Активни филтери

Друштвена игра ѕидот на Humpty Dumpty

Цена 400 ден
10 На залиха

Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Целта на играта е куклата да не падне од врвот на ѕидот. Наредете ги циглите на ѕидот и ставете ја куклата на врвот.потоа со алатките почнете да ги туркате циглите.Победник е оној кој ќе успее да избутка што повеќе цигли а ѕидот да не се сруши и куклата да остане горе.

Друштвена игра Monster

Цена 800 ден
10 На залиха

Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Со завртување на рачката за вртење (полжав) се активира чудовиштето кое се врти во круг и целта е да собере што е можно повеќе овошја.

Друштвена игра бинго

Цена 500 ден
10 На залиха

Друштвена игра наменета за целото семејство.Интерактивен начин за забавно исполнување на времето со смеа и возбуда. Начинот на игра е многу едноставен,го вртите барабанот и ја обележувате бројката што ќе излезе.Кој прв ќе ги добие бројките од табелата во вертикална или во хоризонтална линија е победник.

Друштвена игра лажго

Цена 350 ден
10 На залиха

Друштвена игра наменета за 2 или повеќе играчи. Целта на играта е вашиот нос да не порасне или да остане најмал. На хартиената мета се наоѓаат ликовите од картите.Од секој лик имате по 4 карти. "Носот" се поместува на метата и се ставаат соодветни карти колку сака играчот.Ако излаже за картите другите играчи треба да препознаат дека става погрешни карти и го казнуваат со раснење на неговиот нос.

Диносаурус на батерии

Цена 400 ден
11 На залиха

• Играчката се движи и има сензор за близина, кога ќе допре во нешто се врти и продолжува.

• Има музика, главата и опашката се флексибилни, на грбот има светлосни ефекти. На секое копче има различна музика и различен звук.

Друштвена игра - Penguin Trap

Цена 300 ден
10 На залиха

Како сите пигвини така и овој пигвин живее на мраз.. Составете ја играта и почнете да играте. Играчот кој е на ред да игра треба да сврти на часовникот со што може да му се падне една од четирите опции: да извади плава коцка мраз, да извади бела коцка мраз, да извади која било боја коцка или да не извади коцка. Мразот се вади со помош на чеканчињата. Победник е играчот што нема да му падне пигвинот. Играта е наменета за 2 или 4 играчи.

Друштвена игра Bouncing the room!

Цена 500 ден
10 На залиха

Кокошарник друштвена игра, одлична домашна забава. Победува оној на кој кокошката ќе му летне најдалеку од кровот. Уредот не работи на батерии, туку при притискање, самиот си одбројува и се откочува. Принцип на федери.

Друштвена игра Game Marbles

Цена 750 ден
10 На залиха

Одлична забавна друштвена игра за двајца. Секој од вас има свои топчиња и свој пиштол за пукање. Целта е да се погодат сите означени мети по ред. На кој прв му одлетаат метите, тој губи. Пиштолите се безопасни, ги успукуваат топчињата под проѕирна заштита. Играчката не користи батерии.

Друштвена игра гасеница

Цена 700 ден
10 На залиха

Друштвена игра Гасеница, одлична домашна забава. Победува оној кој ќе успее да стави највеќе топчиња во дланката на гасеницата додека таа танцува на музиката.

Игра балансирање пица

Цена 500 ден
10 На залиха

Возбудлива и забавна игра, наредете ја пицата но внимавајте да не го изгуби балансот од раката на пица-мајсторот. Играта се игра со коцка на која има слики со производите кои што треба да се редат на пицата. Победник е оној играч кој ќе ги нареди сите форми на пицата, без таа да падне од раката на пица-мајсторот.

Друштвена игра неволја во тоалет

Цена 800 ден
10 На залиха

Свртете ја ролната тоалетна хартија и видете колку пати ќе треба да пуштите вода на казанчето. Но внимавајте со секое пуштање на вода шољата може да ве испрска.

Производот е додаен за споредба.