Бренд:       Michelin

Дијаметар: 15

Висина:      60

Ширина:     195

Сезона:      Сите сезони

15396
100 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.