Бренд:       Michelin

Дијаметар: 16

Висина:      80

Ширина:     205

Сезона:      Сите сезони

12284
100 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.