• Ново

Бренд:       Sava

Дијаметар:  16

Висина:      65

Ширина:     215

Сезона:      Зимска

15136
100 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.