Бренд:       Michelin

Дијаметар: 17

Висина:      45

Ширина:     225

Сезона:      Сите сезони

15378
100 производи

Нема рецензии во овој момент.

други производи

16 други производи во истата категорија:
Производот е додаен за споредба.