Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Роботски правосмукалки
Роботски правосмукалки

22 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   33.000 ден.36.000 ден.
   iRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалка
     33.000 ден.36.000 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
     iRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалка
       Роботот Roomba i1 со систем за чистење во 3 фази, двојни гумени антистатички четки за сите видови подови, странична четка за чистење агли и рабови и 10x моќ на вшмукување (Power-Lifting Suction*), лесно се справува со тврдоглавата нечистотија и други неред |  Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
       33.000 ден.36.000 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
       iRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba i1158 – Роботска правосмукалка
         Роботот Roomba i1 со систем за чистење во 3 фази, двојни гумени антистатички четки за сите видови подови, странична четка за чистење агли и рабови и 10x моќ на вшмукување (Power-Lifting Suction*), лесно се справува со тврдоглавата нечистотија и други неред |  Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
         33.000 ден.36.000 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
           23.999 ден.26.999 ден.
           iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
             23.999 ден.26.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
             iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
               Замислете си ја Roomba 698 како влезот во најпаметните робот правосмукалки iRobot и не се плашете да ја отворите таа врата. Ве чека свет каде што роботот чисти и го прави тоа многу ефикасно. Bрвен робот со напредна технологија за глава за чистење, систем за чистење iAdapt, модерен сад за нечистотија AeroVac, систем Dirt Detect и ANTITANGLE, програма SPOT и др.  | Брза и бесплатна...
               23.999 ден.26.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
               iRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалкаiRobot Roomba 698 – Роботска правосмукалка
                 Замислете си ја Roomba 698 како влезот во најпаметните робот правосмукалки iRobot и не се плашете да ја отворите таа врата. Ве чека свет каде што роботот чисти и го прави тоа многу ефикасно. Bрвен робот со напредна технологија за глава за чистење, систем за чистење iAdapt, модерен сад за нечистотија AeroVac, систем Dirt Detect и ANTITANGLE, програма SPOT и др.  | Брза и бесплатна...
                 23.999 ден.26.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                   Xiaomi Dreame F9 - роботска правосмукалкаXiaomi Dreame F9 - роботска правосмукалка
                     15.990 ден.Цена
                     Xiaomi Dreame F9 - роботска правосмукалкаXiaomi Dreame F9 - роботска правосмукалка
                       Роботски правосмукалки
                       Вшмукувачка моќ од 2500Pa, суво и влажно чистење, голем капацитет на батерија од 5200mAh | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 2 години гаранција 
                       15.990 ден.Цена
                       Xiaomi Dreame F9 - роботска правосмукалкаXiaomi Dreame F9 - роботска правосмукалка
                         Роботски правосмукалки
                         Вшмукувачка моќ од 2500Pa, суво и влажно чистење, голем капацитет на батерија од 5200mAh | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | 2 години гаранција 
                         15.990 ден.Цена
                           25.990 ден.
                           Mi Robot Vacuum-Mop2 PRO+EU
                             25.990 ден.Цена
                             Mi Robot Vacuum-Mop2 PRO+EU
                               Роботски правосмукалки
                               Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro +  Тежина: 3.7 kg Висина :8.2 cm Ширина 353 mm Капацитет на садот за прашина: 550 ml Капацитет на садот за вода: 250 ml Моќност на шмукување: 3000 Pa Совладува пречки високи до 2 цм Капацитет на батеријата: 5200 mAh Со стандарден режим на работа може да работи 180 минути и да исчисти 240 ㎡ сензор за...
                               25.990 ден.Цена
                               Mi Robot Vacuum-Mop2 PRO+EU
                                 Роботски правосмукалки
                                 Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro +  Тежина: 3.7 kg Висина :8.2 cm Ширина 353 mm Капацитет на садот за прашина: 550 ml Капацитет на садот за вода: 250 ml Моќност на шмукување: 3000 Pa Совладува пречки високи до 2 цм Капацитет на батеријата: 5200 mAh Со стандарден режим на работа може да работи 180 минути и да исчисти 240 ㎡ сензор за...
                                 25.990 ден.Цена
                                   14.890 ден.
                                   Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU
                                     14.890 ден.Цена
                                     Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU
                                       Роботски правосмукалки
                                       Роботска правосмукалка Mi Vacuum Robot Mop 2 Lite   Времетраење на полнење: 60 минути Времетраење на работење: 120 минути Вкупно 25 прецизни сензори. Капацитет на батерија : 2500 mAh /  2600 mAh (номинален капацитет) Моќност: 35 W Моќност на вшмукување: 2200 Pa Резервоар за прашина: 450ml Висина на искачување: 2cm Сензори кои...
                                       14.890 ден.Цена
                                       Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU
                                         Роботски правосмукалки
                                         Роботска правосмукалка Mi Vacuum Robot Mop 2 Lite   Времетраење на полнење: 60 минути Времетраење на работење: 120 минути Вкупно 25 прецизни сензори. Капацитет на батерија : 2500 mAh /  2600 mAh (номинален капацитет) Моќност: 35 W Моќност на вшмукување: 2200 Pa Резервоар за прашина: 450ml Висина на искачување: 2cm Сензори кои...
                                         14.890 ден.Цена
                                           20.790 ден.
                                           Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU
                                             20.790 ден.Цена
                                             Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU
                                               Роботски правосмукалки
                                               Powerful suction of 2700Pa - Persistent, powerful, instant cleaning Upgraded pressurized mopping - Effective mopping and efficient cleaning Upgraded smart interactive features - Automatic zoning, cleans where you tell it to Up to 110-minute battery life - Cleans your entire house with one charge Upgraded Visual Navigation 4.0 Capable of crossing  obstacles...
                                               20.790 ден.Цена
                                               Mi Robot Vacuum-Mop 2 EU
                                                 Роботски правосмукалки
                                                 Powerful suction of 2700Pa - Persistent, powerful, instant cleaning Upgraded pressurized mopping - Effective mopping and efficient cleaning Upgraded smart interactive features - Automatic zoning, cleans where you tell it to Up to 110-minute battery life - Cleans your entire house with one charge Upgraded Visual Navigation 4.0 Capable of crossing  obstacles...
                                                 20.790 ден.Цена
                                                   32.500 ден.
                                                   Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra
                                                     32.500 ден.Цена
                                                     Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra
                                                       Роботски правосмукалки
                                                       Снага на вшмукување: 4000Pa / 46W 3D технологија за избегнување на препреки Нова LDS ласерска навигација голем капацитет на батерија од 5.200mAh чисти до 240m2 на едно полнење можност за автоматско празнење на садот за прашина 4 режими на вшмукување три нивоа на проток на вода кај влажното чистење премин преку препреки до 2 цм. ...
                                                       32.500 ден.Цена
                                                       Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra
                                                         Роботски правосмукалки
                                                         Снага на вшмукување: 4000Pa / 46W 3D технологија за избегнување на препреки Нова LDS ласерска навигација голем капацитет на батерија од 5.200mAh чисти до 240m2 на едно полнење можност за автоматско празнење на садот за прашина 4 режими на вшмукување три нивоа на проток на вода кај влажното чистење премин преку препреки до 2 цм. ...
                                                         32.500 ден.Цена
                                                           27.890 ден.
                                                           Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White EU
                                                             27.890 ден.Цена
                                                             Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White EU
                                                               Роботски правосмукалки
                                                               Роботска правосмукалка Тежина – 3.6 kg Висина – 81 mm Ширина – 353 mm Капацитет на садот за прашина 550 ml -сензор за судир -сензор за пад -авто-вчитување на површина – визуелна навигација 4.0 -совладува пречки високи до 2 цм -автоматско позиционирање Капацитет на батеријата – 3200 mAh Номинална моќност – 40 W<br...
                                                               27.890 ден.Цена
                                                               Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro White EU
                                                                 Роботски правосмукалки
                                                                 Роботска правосмукалка Тежина – 3.6 kg Висина – 81 mm Ширина – 353 mm Капацитет на садот за прашина 550 ml -сензор за судир -сензор за пад -авто-вчитување на површина – визуелна навигација 4.0 -совладува пречки високи до 2 цм -автоматско позиционирање Капацитет на батеријата – 3200 mAh Номинална моќност – 40 W<br...
                                                                 27.890 ден.Цена
                                                                 Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro - црн - Роботска правосмукалкаXiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro - црн - Роботска правосмукалка
                                                                   Моќ на вшмукување од 3000Pa, капацитет на батерија од 5200mAh, управување преку апликација | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава во 1-2 дена | 1 годинa гаранција
                                                                   27.990 ден.Цена
                                                                   Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro - црн - Роботска правосмукалкаXiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro - црн - Роботска правосмукалка
                                                                     Моќ на вшмукување од 3000Pa, капацитет на батерија од 5200mAh, управување преку апликација | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава во 1-2 дена | 1 годинa гаранција
                                                                     27.990 ден.Цена
                                                                       17.990 ден.18.990 ден.
                                                                       Станица за автоматско празнење на Roborock S7Станица за автоматско празнење на Roborock S7
                                                                         17.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                         Станица за автоматско празнење на Roborock S7Станица за автоматско празнење на Roborock S7
                                                                           Автоматско празнење на резервоарот, интелигентен начин на собирање прашина |  Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                           17.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                           Станица за автоматско празнење на Roborock S7Станица за автоматско празнење на Roborock S7
                                                                             Автоматско празнење на резервоарот, интелигентен начин на собирање прашина |  Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                             17.990 ден.18.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                             360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
                                                                               360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
                                                                                 Елегантен дизајн, со софистицирана 3D технологија, тивка со висока вшмукувачка моќ од 3300pa | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
                                                                                 33.990 ден.Цена
                                                                                 360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка360 Vacuum Cleaner S10 – Роботска правосмукалка
                                                                                   Елегантен дизајн, со софистицирана 3D технологија, тивка со висока вшмукувачка моќ од 3300pa | Брза и бесплатна испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
                                                                                   33.990 ден.Цена
                                                                                     36.990 ден.41.990 ден.
                                                                                     Viomi S9 - Роботска правосмукалка - БелаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                       36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       Viomi S9 - Роботска правосмукалка - БелаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                         Правосмукалки за домаќинство
                                                                                         Опремен со 24 сензори, алгоритам за симулирано рачно чистење, 2700Pa моќ на вшмукување | Официјални дистрибутери во Македонија | Брза и бесплатна достава низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                                         36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         Viomi S9 - Роботска правосмукалка - БелаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                           Правосмукалки за домаќинство
                                                                                           Опремен со 24 сензори, алгоритам за симулирано рачно чистење, 2700Pa моќ на вшмукување | Официјални дистрибутери во Македонија | Брза и бесплатна достава низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                                           36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                             Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалкаXiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалка
                                                                                               27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                               Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалкаXiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалка
                                                                                                 Вшмукувачка моќ од 3000Pa, суво и влажно чистење, голем капацитет на батерија од 5200mAh | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција 
                                                                                                 27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалкаXiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+ роботска правосмукалка
                                                                                                   Вшмукувачка моќ од 3000Pa, суво и влажно чистење, голем капацитет на батерија од 5200mAh | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција 
                                                                                                   27.990 ден.29.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Xiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - белаXiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - бела
                                                                                                     Xiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - белаXiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - бела
                                                                                                       Вшмукувачка моќ од 3000Pa, суво и влажно чистење, голем капацитет на батерија од 5200mAh | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција 
                                                                                                       22.990 ден.Цена
                                                                                                       Xiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - белаXiaomi Dreame D9 - роботска правосмукалка - бела
                                                                                                         Вшмукувачка моќ од 3000Pa, суво и влажно чистење, голем капацитет на батерија од 5200mAh | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | 1 година гаранција 
                                                                                                         22.990 ден.Цена
                                                                                                           36.990 ден.41.990 ден.
                                                                                                           Viomi S9 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                             36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Viomi S9 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                               Опремен со 24 сензори, 2700Pa моќ на вшмукување | Официјални дистрибутери во Македонија | Брза и бесплатна достава низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                                                               36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Viomi S9 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi S9 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                                 Опремен со 24 сензори, 2700Pa моќ на вшмукување | Официјални дистрибутери во Македонија | Брза и бесплатна достава низ цела Македонија | 2 години гаранција
                                                                                                                 36.990 ден.41.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Proscenic M7 PRO - Роботска правосмукалка + База за самостојно празнење на отпадProscenic M7 PRO - Роботска правосмукалка + База за самостојно празнење на отпад
                                                                                                                   2600Pa, 5200mAh, суво и водено чистење, 24 сензори, LDS, зачувување на повеќе мапи, управување преку апликација, поддржува Alexa и Google Assistant. Со база за самостојно празнење на отпад | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | ЕУ верзија | 2 години гаранција
                                                                                                                   29.990 ден.Цена
                                                                                                                   Proscenic M7 PRO - Роботска правосмукалка + База за самостојно празнење на отпадProscenic M7 PRO - Роботска правосмукалка + База за самостојно празнење на отпад
                                                                                                                     2600Pa, 5200mAh, суво и водено чистење, 24 сензори, LDS, зачувување на повеќе мапи, управување преку апликација, поддржува Alexa и Google Assistant. Со база за самостојно празнење на отпад | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава | ЕУ верзија | 2 години гаранција
                                                                                                                     29.990 ден.Цена
                                                                                                                       360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                         23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                           5200mAh батерија, моќ на вшмукување 2200Pa, сензор LDS Lidar, сензор против удар, управување со мапа, до 3 часа автономија, функција на мокро и суво чистење | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | ЕУ верзија | 1 година гаранција
                                                                                                                           23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                             5200mAh батерија, моќ на вшмукување 2200Pa, сензор LDS Lidar, сензор против удар, управување со мапа, до 3 часа автономија, функција на мокро и суво чистење | Испорака од магацин во Македонија | Брза достава | ЕУ верзија | 1 година гаранција
                                                                                                                             23.990 ден.25.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               20.990 ден.28.990 ден.
                                                                                                                               Viomi SE - Роботска правосмукалка - БелаViomi SE - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                                 20.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Viomi SE - Роботска правосмукалка - БелаViomi SE - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                                   Моќ 2200Pa, влажно чистење и вшмукување, 2во1 резервоар за вода и прашина, сензори и алгоритми | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години.
                                                                                                                                   20.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Viomi SE - Роботска правосмукалка - БелаViomi SE - Роботска правосмукалка - Бела
                                                                                                                                     Моќ 2200Pa, влажно чистење и вшмукување, 2во1 резервоар за вода и прашина, сензори и алгоритми | Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години.
                                                                                                                                     20.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       27.990 ден.35.990 ден.
                                                                                                                                       Viomi V3 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi V3 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                                                         27.990 ден.35.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Viomi V3 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi V3 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                                                           Меморира 5 различни мапи, екстра резервоар за вода од 550мл, 7 програмирања. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години.
                                                                                                                                           27.990 ден.35.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Viomi V3 - Роботска правосмукалка - ЦрнаViomi V3 - Роботска правосмукалка - Црна
                                                                                                                                             Меморира 5 различни мапи, екстра резервоар за вода од 550мл, 7 програмирања. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години.
                                                                                                                                             27.990 ден.35.990 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               27.990 ден.28.990 ден.
                                                                                                                                               Xiaomi VIOMI V2 ProXiaomi VIOMI V2 Pro
                                                                                                                                                 27.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Xiaomi VIOMI V2 ProXiaomi VIOMI V2 Pro
                                                                                                                                                   Роботски правосмукалки
                                                                                                                                                   Сензор LDS, функција за вшмукување + функција за чистење со влажна крпа 2 во 1, виртуелен ѕид, контрола преку телефонот, автоматско полнење. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години.
                                                                                                                                                   27.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Xiaomi VIOMI V2 ProXiaomi VIOMI V2 Pro
                                                                                                                                                     Роботски правосмукалки
                                                                                                                                                     Сензор LDS, функција за вшмукување + функција за чистење со влажна крпа 2 во 1, виртуелен ѕид, контрола преку телефонот, автоматско полнење. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години.
                                                                                                                                                     27.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       20.990 ден.23.990 ден.
                                                                                                                                                       Xiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - ЦрнXiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - Црн
                                                                                                                                                         20.990 ден.23.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Xiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - ЦрнXiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - Црн
                                                                                                                                                           Роботски правосмукалки
                                                                                                                                                           Паметна роботска правосмукалка, процесор R16-J, сензор LDS 360 °, 12 сензори за насочување, моќност на вшмукување 2100Pa, до 2h автономија, батерија од 3200mAh. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија
                                                                                                                                                           20.990 ден.23.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Xiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - ЦрнXiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - Црн
                                                                                                                                                             Роботски правосмукалки
                                                                                                                                                             Паметна роботска правосмукалка, процесор R16-J, сензор LDS 360 °, 12 сензори за насочување, моќност на вшмукување 2100Pa, до 2h автономија, батерија од 3200mAh. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија
                                                                                                                                                             20.990 ден.23.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               21.990 ден.23.990 ден.
                                                                                                                                                               Xiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - БелXiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - Бел
                                                                                                                                                                 21.990 ден.23.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Xiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - БелXiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - Бел
                                                                                                                                                                   Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                                                                   Паметна роботска правосмукалка, процесор R16-J, сензор LDS 360 °, 12 сензори за насочување, моќност на вшмукување 2100Pa, до 2h автономија, батерија од 3200mAh. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија
                                                                                                                                                                   21.990 ден.23.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Xiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - БелXiaomi Mi Robot Vacuum - Mop P (Pro) - Бел
                                                                                                                                                                     Правосмукалки за домаќинство
                                                                                                                                                                     Паметна роботска правосмукалка, процесор R16-J, сензор LDS 360 °, 12 сензори за насочување, моќност на вшмукување 2100Pa, до 2h автономија, батерија од 3200mAh. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија
                                                                                                                                                                     21.990 ден.23.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена