Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Безжични правосмукалки
Безжични правосмукалки

19 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   12.390 ден.
   Mi Vacuum Cleaner G9
     12.390 ден.Цена
     Mi Vacuum Cleaner G9
       Безжични правосмукалки
       Батерија: 2500mAh (typ) Димензии: 1286 x 214 x 256mm Волтажа: 25.2V Тежина:3.8 kg Моќност: 400W Големина на резервар за прашина: 0,6 литри Времетраење на работа: до 60мин. (зависно од кој режим на работа се користи)
       12.390 ден.Цена
       Mi Vacuum Cleaner G9
         Безжични правосмукалки
         Батерија: 2500mAh (typ) Димензии: 1286 x 214 x 256mm Волтажа: 25.2V Тежина:3.8 kg Моќност: 400W Големина на резервар за прашина: 0,6 литри Времетраење на работа: до 60мин. (зависно од кој режим на работа се користи)
         12.390 ден.Цена
           3.068 ден.
           Mi Vacuum Cleaner Mini EU
             3.068 ден.Цена
             Mi Vacuum Cleaner Mini EU
               Безжични правосмукалки
               Рачна правосмукалка. Тргнете ја прашината со еден клик. Лесна со компактни димензии. Мулти функциски врвови. Тежина:0.5 kg Моќност на вшмукување:13,000 Pa 88,000 rpm електричен мотор Моќност: 120W Димензии:267  х 55 х 55mm Тежина:0.5кг Вшмукувачка моќ: 13000Pa Брзина на мотор: 88,000rpm Има два типа на...
               3.068 ден.Цена
               Mi Vacuum Cleaner Mini EU
                 Безжични правосмукалки
                 Рачна правосмукалка. Тргнете ја прашината со еден клик. Лесна со компактни димензии. Мулти функциски врвови. Тежина:0.5 kg Моќност на вшмукување:13,000 Pa 88,000 rpm електричен мотор Моќност: 120W Димензии:267  х 55 х 55mm Тежина:0.5кг Вшмукувачка моќ: 13000Pa Брзина на мотор: 88,000rpm Има два типа на...
                 3.068 ден.Цена
                   7.890 ден.
                   Mi Vacuum Cleaner Light EU
                     7.890 ден.Цена
                     Mi Vacuum Cleaner Light EU
                       Безжични правосмукалки
                       Mi Vacuum Cleaner Light е лесна правосмукалка, тежи само 1,2 кг.  Може да се користи и како рачна и како исправена правосмукалка.  Четката за подот со посебен мотор и мека четка ги чисти сите подови и теписи темелно, но нежно.  Со времетраење од 45 минути и две нивоа на вшмукување, агилната безжична правосмукалка може да го исчисти целиот ваш дом.  Друга практична...
                       7.890 ден.Цена
                       Mi Vacuum Cleaner Light EU
                         Безжични правосмукалки
                         Mi Vacuum Cleaner Light е лесна правосмукалка, тежи само 1,2 кг.  Може да се користи и како рачна и како исправена правосмукалка.  Четката за подот со посебен мотор и мека четка ги чисти сите подови и теписи темелно, но нежно.  Со времетраење од 45 минути и две нивоа на вшмукување, агилната безжична правосмукалка може да го исчисти целиот ваш дом.  Друга практична...
                         7.890 ден.Цена
                           15.900 ден.17.490 ден.
                           Безжична правосмукалка Greenworks 24V GD24SVK4DБезжична правосмукалка Greenworks 24V GD24SVK4D
                             15.900 ден.17.490 ден.Редовна цена-1.590 ден. исклученоЦена
                             Безжична правосмукалка Greenworks 24V GD24SVK4DБезжична правосмукалка Greenworks 24V GD24SVK4D
                               Врвна батериска правосмукалка со моќен мотор без четкички, напојуван од 24V батерија на Greenworks. Батерија е компатибилна со сите 24V алатки на Greenworks. Правосмукалката е опремена со лед светло, HEPA филтер со 99.97% филтрација и  разновидни додатоци за да одговара на потребите на секое домаќинство. Технички спецификации:  <ul...
                               15.900 ден.17.490 ден.Редовна цена-1.590 ден. исклученоЦена
                               Безжична правосмукалка Greenworks 24V GD24SVK4DБезжична правосмукалка Greenworks 24V GD24SVK4D
                                 Врвна батериска правосмукалка со моќен мотор без четкички, напојуван од 24V батерија на Greenworks. Батерија е компатибилна со сите 24V алатки на Greenworks. Правосмукалката е опремена со лед светло, HEPA филтер со 99.97% филтрација и  разновидни додатоци за да одговара на потребите на секое домаќинство. Технички спецификации:  <ul...
                                 15.900 ден.17.490 ден.Редовна цена-1.590 ден. исклученоЦена
                                   9.590 ден.11.190 ден.
                                   Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153
                                     9.590 ден.11.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                     Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153
                                       Безжични правосмукалки
                                       Тивко работење: 75 dB Сад за прав од: 0.5 L Целосно полнење на батерија: 5 часа Литиум-јонска батерија: 22.2 V Работа: 40 минути Моќен мотор со две брзини Вклчена опција: турбо чистач LED светла на четката
                                       9.590 ден.11.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                       Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153Рачна правосмукалка SEVERIN HV 7153
                                         Безжични правосмукалки
                                         Тивко работење: 75 dB Сад за прав од: 0.5 L Целосно полнење на батерија: 5 часа Литиум-јонска батерија: 22.2 V Работа: 40 минути Моќен мотор со две брзини Вклчена опција: турбо чистач LED светла на четката
                                         9.590 ден.11.190 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                           11.490 ден.13.490 ден.
                                           Правосмукалка SEVERIN HV 7164 батерискаПравосмукалка SEVERIN HV 7164 батериска
                                             11.490 ден.13.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                             Правосмукалка SEVERIN HV 7164 батерискаПравосмукалка SEVERIN HV 7164 батериска
                                               Безжични правосмукалки
                                               Моќност: 300 W Тивко работење: 75 dB Сад за прав од: 0.5 L Вртежи во минута: 100.000 Целосно полнење на батерија: 6 часа Литиум-јонска батерија: 25.9 V Работа: 30 минути
                                               11.490 ден.13.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                               Правосмукалка SEVERIN HV 7164 батерискаПравосмукалка SEVERIN HV 7164 батериска
                                                 Безжични правосмукалки
                                                 Моќност: 300 W Тивко работење: 75 dB Сад за прав од: 0.5 L Вртежи во минута: 100.000 Целосно полнење на батерија: 6 часа Литиум-јонска батерија: 25.9 V Работа: 30 минути
                                                 11.490 ден.13.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                   18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                                                     9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                     18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                                                       18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со батерија 2Ah и индикатор за полнење на батеријата. Висока моќност со две брзини што овозможува  флексибилно чистење на под и тепих. Автоматско поставување на соодветна брзина за секој вид на под. Циклонско дејство за отстранување прашина и нечистотии од филтерот, што помага моќта на вшмукување да остане силна со долготрајни врвни перформанси....
                                                       9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                       18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah Black+Decker
                                                         18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со батерија 2Ah и индикатор за полнење на батеријата. Висока моќност со две брзини што овозможува  флексибилно чистење на под и тепих. Автоматско поставување на соодветна брзина за секој вид на под. Циклонско дејство за отстранување прашина и нечистотии од филтерот, што помага моќта на вшмукување да остане силна со долготрајни врвни перформанси....
                                                         9.990 ден.11.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                         18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                                                           8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                           18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                                                             Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батерија од 1.5Ah и напон 18V. Благодарение на сензорот за под интегриран во правосмукалката, автоматски се врши прилагодување на моќноста во зависност од типот на под. Со својата интегрирана батерија од 1,5Ah и двете брзини, правосмукалката има висока моќност за вшмукување на тврди подови и теписи. Циклонско дејство за отстранување прашина и...
                                                             8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                             18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah Black+Decker
                                                               Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батерија од 1.5Ah и напон 18V. Благодарение на сензорот за под интегриран во правосмукалката, автоматски се врши прилагодување на моќноста во зависност од типот на под. Со својата интегрирана батерија од 1,5Ah и двете брзини, правосмукалката има висока моќност за вшмукување на тврди подови и теписи. Циклонско дејство за отстранување прашина и...
                                                               8.990 ден.9.690 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                 18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                                                   7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                   18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                                                     Рачна батериска правосмукалка со интегрирана батерија од 2Ah и напон од 18V. Батериска правосмукалка со компактен дизајн совршена за секојдневно чистење. Со изборот на соодветната брзина добивате поголема моќност при чистењето за секаков вид на работа. Лесна за користење на тешко достапни места со помош на прилагодлив интегриран додаток. Поседува SMART TECH LED панел кој ја покажува...
                                                                     7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                     18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker18V Правосмукалка за домаќинство 2Ah Black+Decker
                                                                       Рачна батериска правосмукалка со интегрирана батерија од 2Ah и напон од 18V. Батериска правосмукалка со компактен дизајн совршена за секојдневно чистење. Со изборот на соодветната брзина добивате поголема моќност при чистењето за секаков вид на работа. Лесна за користење на тешко достапни места со помош на прилагодлив интегриран додаток. Поседува SMART TECH LED панел кој ја покажува...
                                                                       7.590 ден.8.690 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                         3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker
                                                                           2.390 ден.2.590 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                           3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker
                                                                             Правосмукалки за домаќинство
                                                                             Правосмукалка за домаќинство со напон од 3,6V и батерија од 1,5Ah за моќна и ефикасна работа која е секогаш подготвена за вшмукување. Ергономски дизајн за удобно користење и погодна за вшмукување на поголема количина нечистотија. Поседува резервоар и филер кои лесно се отстрануваат и овозможуваат едноставно и лесно одржување на правосмукалката, што го зголемува нејзиниот работен век.
                                                                             2.390 ден.2.590 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                             3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker3.6V Правосмукалка за домаќинство 1.5Ah Black+Decker
                                                                               Правосмукалки за домаќинство
                                                                               Правосмукалка за домаќинство со напон од 3,6V и батерија од 1,5Ah за моќна и ефикасна работа која е секогаш подготвена за вшмукување. Ергономски дизајн за удобно користење и погодна за вшмукување на поголема количина нечистотија. Поседува резервоар и филер кои лесно се отстрануваат и овозможуваат едноставно и лесно одржување на правосмукалката, што го зголемува нејзиниот работен век.
                                                                               2.390 ден.2.590 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                 23.990 ден.24.990 ден.
                                                                                 Jimmy H9 Pro - Безжична правосмукалкаJimmy H9 Pro - Безжична правосмукалка
                                                                                   23.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   Jimmy H9 Pro - Безжична правосмукалкаJimmy H9 Pro - Безжична правосмукалка
                                                                                     Безжични правосмукалки
                                                                                     Мотор 600W, 110 000 вртежи/мин, LED екран, автономија до 80 минути | Брза испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
                                                                                     23.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     Jimmy H9 Pro - Безжична правосмукалкаJimmy H9 Pro - Безжична правосмукалка
                                                                                       Безжични правосмукалки
                                                                                       Мотор 600W, 110 000 вртежи/мин, LED екран, автономија до 80 минути | Брза испорака од магацин во Македонија | 2 години гаранција
                                                                                       23.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         Xiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалкаXiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалка
                                                                                           17.990 ден.Цена
                                                                                           Xiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалкаXiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалка
                                                                                             Безжични правосмукалки
                                                                                             Мотор 500W, моќност на вшмукување 185AW, LED дисплеј, HEPA-13 филтер, автономија 60 мин., ергономски дизајн | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава од 1-2 дена | 2 години гаранција
                                                                                             17.990 ден.Цена
                                                                                             Xiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалкаXiaomi Jimmy JV85 - Безжична правосмукалка
                                                                                               Безжични правосмукалки
                                                                                               Мотор 500W, моќност на вшмукување 185AW, LED дисплеј, HEPA-13 филтер, автономија 60 мин., ергономски дизајн | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава од 1-2 дена | 2 години гаранција
                                                                                               17.990 ден.Цена
                                                                                                 VIOMI A9 - Безжична правосмукалкаVIOMI A9 - Безжична правосмукалка
                                                                                                   13.990 ден.Цена
                                                                                                   VIOMI A9 - Безжична правосмукалкаVIOMI A9 - Безжична правосмукалка
                                                                                                     Безжични правосмукалки
                                                                                                     4 во 1 безжична правосмукалка, мотор со јачина од 400W, 120 AW (23Kpa) моќ на вшмукување | Бесплатна испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција 
                                                                                                     13.990 ден.Цена
                                                                                                     VIOMI A9 - Безжична правосмукалкаVIOMI A9 - Безжична правосмукалка
                                                                                                       Безжични правосмукалки
                                                                                                       4 во 1 безжична правосмукалка, мотор со јачина од 400W, 120 AW (23Kpa) моќ на вшмукување | Бесплатна испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција 
                                                                                                       13.990 ден.Цена
                                                                                                       Xiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - ВиолетоваXiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - Виолетова
                                                                                                         19.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Xiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - ВиолетоваXiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - Виолетова
                                                                                                           Мотор 550W, моќ на вшмукување 200AW, LED екран, филтер HEPA-13, автономија до 70 минути, различни додатоци во пакувањето |  Испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција | EУ верзија
                                                                                                           19.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Xiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - ВиолетоваXiaomi Jimmy JV85 Pro - Безжична правосмукалка - Виолетова
                                                                                                             Мотор 550W, моќ на вшмукување 200AW, LED екран, филтер HEPA-13, автономија до 70 минути, различни додатоци во пакувањето |  Испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција | EУ верзија
                                                                                                             19.990 ден.24.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             70mai Swift Midrive - Рачна батериска правосмукалка - Црна70mai Swift Midrive - Рачна батериска правосмукалка - Црна
                                                                                                               Вшмукувачка моќ од 5000Pa, иновативен и ергономски дизајн | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава 
                                                                                                               3.790 ден.Цена
                                                                                                               70mai Swift Midrive - Рачна батериска правосмукалка - Црна70mai Swift Midrive - Рачна батериска правосмукалка - Црна
                                                                                                                 Вшмукувачка моќ од 5000Pa, иновативен и ергономски дизајн | Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава 
                                                                                                                 3.790 ден.Цена
                                                                                                                 Xiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - ЦрвенаXiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - Црвена
                                                                                                                   15.990 ден.19.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Xiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - ЦрвенаXiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - Црвена
                                                                                                                     Ергономски дизајн, бициклонска моќ од 21kPa, brushless мотор со 100.000 вртежи/мин. Испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција | EУ верзија
                                                                                                                     15.990 ден.19.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Xiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - ЦрвенаXiaomi Jimmy JV65 - Mop Plus 2 во 1 безжична правосмукалка - Црвена
                                                                                                                       Ергономски дизајн, бициклонска моќ од 21kPa, brushless мотор со 100.000 вртежи/мин. Испорака од магацин во Македонија  | 2 години гаранција | EУ верзија
                                                                                                                       15.990 ден.19.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Xiaomi Jimmy JV63 - Безжична правосмукалка - СинаXiaomi Jimmy JV63 - Безжична правосмукалка - Сина
                                                                                                                         Xiaomi Jimmy JV63 - Безжична правосмукалка - СинаXiaomi Jimmy JV63 - Безжична правосмукалка - Сина
                                                                                                                           Повеќенаменска вертикална правосмукалка, 450 W, 130 AW и 20Kpa моќ на вшмукување, автономија од 60 минути. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | ЕУ верзија.
                                                                                                                           13.990 ден.Цена
                                                                                                                           Xiaomi Jimmy JV63 - Безжична правосмукалка - СинаXiaomi Jimmy JV63 - Безжична правосмукалка - Сина
                                                                                                                             Повеќенаменска вертикална правосмукалка, 450 W, 130 AW и 20Kpa моќ на вшмукување, автономија од 60 минути. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | ЕУ верзија.
                                                                                                                             13.990 ден.Цена
                                                                                                                               Xiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - РозеваXiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - Розева
                                                                                                                                 10.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Xiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - РозеваXiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - Розева
                                                                                                                                   Повеќенаменска, моќност на вшмукување 2v1, 125AW и 20kPa, мотор 425W, автономија на смукање 45 минути, пакетот содржи повеќе четки. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | ЕУ верзија.
                                                                                                                                   10.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Xiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - РозеваXiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - Розева
                                                                                                                                     Повеќенаменска, моќност на вшмукување 2v1, 125AW и 20kPa, мотор 425W, автономија на смукање 45 минути, пакетот содржи повеќе четки. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | ЕУ верзија.
                                                                                                                                     10.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       10.990 ден.11.990 ден.
                                                                                                                                       Xiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - БелаXiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - Бела
                                                                                                                                         10.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Xiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - БелаXiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - Бела
                                                                                                                                           Повеќенаменска, моќност на вшмукување 2v1, 125AW и 20kPa, мотор 425W, автономија на смукање 45 минути, пакетот содржи повеќе четки. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | ЕУ верзија.
                                                                                                                                           10.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Xiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - БелаXiaomi Jimmy JV53 - Безжична правосмукалка - Бела
                                                                                                                                             Повеќенаменска, моќност на вшмукување 2v1, 125AW и 20kPa, мотор 425W, автономија на смукање 45 минути, пакетот содржи повеќе четки. Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | ЕУ верзија.
                                                                                                                                             10.990 ден.11.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена