Поткатегории

Активни филтери

Баланс бајк - црн

Цена 1 790 ден
9 На залиха

• Велосипед со рамнотежа кој овозможува побезбеден и побрз начин за децата да научат да возат велосипед со тоа што ќе му дозволите на детето совладувње на балансот и самостојно управување.

• Идеален за брзо патување околу вашите простории или прошетка надвор.

• Подесување висина на седиштето и засилени пластични бандажи.

• Меко и удобно седиште составено од висококвалитетен материјал.

• Мускулно зајакнување.

• Димензии на производот: 83x57x41cm.

Баланс бајк - црвен

Цена 1 790 ден
10 На залиха

• Велосипед со рамнотежа кој овозможува побезбеден и побрз начин за децата да научат да возат велосипед со тоа што ќе му дозволите на детето совладувње на балансот и самостојно управување.

• Идеален за брзо патување околу вашите простории или прошетка надвор.

• Подесување висина на седиштето и засилени пластични бандажи.

• Меко и удобно седиште составено од висококвалитетен материјал.

• Мускулно зајакнување.

• Димензии на производот: 83x57x41cm.

Баланс бајк - бел

Цена 1 790 ден
8 На залиха

• Велосипед со рамнотежа кој овозможува побезбеден и побрз начин за децата да научат да возат велосипед со тоа што ќе му дозволите на детето совладувње на балансот и самостојно управување.

• Идеален за брзо патување околу вашите простории или прошетка надвор.

• Подесување висина на седиштето и засилени пластични бандажи.

• Меко и удобно седиште составено од висококвалитетен материјал.

• Мускулно зајакнување.

• Димензии на производот: 83x57x41cm.

Баланс бајк Kikka Boo - LER - розев

Цена 4 050 ден
10 На залиха

Балансирачките велосипеди доаѓаат со метална рамка, удобно седиште и гумени гуми за пријатно возење заедно. Брзото патување околу собите или забавата и прошетката надвор е подготвена за предизвик!

Баланс бајк Kikka Boo - LER

Цена 4 050 ден
10 На залиха

Балансирачките велосипеди доаѓаат со метална рамка, удобно седиште и гумени гуми за пријатно возење заедно. Брзото патување околу собите или забавата и прошетката надвор е подготвена за предизвик!

Производот е додаен за споредба.