Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Филтер

Категории

Категории

достапност

достапност

Цена

Цена

 • 1.144 ден. - 12.797 ден.

Lotus Lounge Chairs
Lotus Lounge Chairs

41 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   4.640 ден.
   Лотус сет за медитација 3Лотус сет за медитација 3
     4.640 ден.Цена
     Лотус сет за медитација 3Лотус сет за медитација 3
       4.640 ден.Цена
       Лотус сет за медитација 3Лотус сет за медитација 3
         4.640 ден.Цена
           2.650 ден.
           Лотус сет за медитација 2Лотус сет за медитација 2
             2.650 ден.Цена
             Лотус сет за медитација 2Лотус сет за медитација 2
               Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
               2.650 ден.Цена
               Лотус сет за медитација 2Лотус сет за медитација 2
                 Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                 2.650 ден.Цена
                   4.700 ден.
                   Лотус Оригинал МиниекселЛотус Оригинал Миниексел
                     4.700 ден.Цена
                     Лотус Оригинал МиниекселЛотус Оригинал Миниексел
                       За деца и возрасни до 70 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                       4.700 ден.Цена
                       Лотус Оригинал МиниекселЛотус Оригинал Миниексел
                         За деца и возрасни до 70 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                         4.700 ден.Цена
                           6.900 ден.
                           Лотус Оригинал ЕкселЛотус Оригинал Ексел
                             6.900 ден.Цена
                             Лотус Оригинал ЕкселЛотус Оригинал Ексел
                               За деца и возрасни до 170 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                               6.900 ден.Цена
                               Лотус Оригинал ЕкселЛотус Оригинал Ексел
                                 За деца и возрасни до 170 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                 6.900 ден.Цена
                                   6.300 ден.
                                   Лотус Оригинал ОригамиЛотус Оригинал Оригами
                                     6.300 ден.Цена
                                     Лотус Оригинал ОригамиЛотус Оригинал Оригами
                                       За деца и возрасни до 100 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                       6.300 ден.Цена
                                       Лотус Оригинал ОригамиЛотус Оригинал Оригами
                                         За деца и возрасни до 100 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                         6.300 ден.Цена
                                           2.700 ден.
                                           Лотус Оригинал ТвинсЛотус Оригинал Твинс
                                             2.700 ден.Цена
                                             Лотус Оригинал ТвинсЛотус Оригинал Твинс
                                               Сет од два производи За деца и возрасни до 40 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба <span...
                                               2.700 ден.Цена
                                               Лотус Оригинал ТвинсЛотус Оригинал Твинс
                                                 Сет од два производи За деца и возрасни до 40 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба <span...
                                                 2.700 ден.Цена
                                                   2.750 ден.
                                                   Лотус Оригинал ТерацоЛотус Оригинал Терацо
                                                     2.750 ден.Цена
                                                     Лотус Оригинал ТерацоЛотус Оригинал Терацо
                                                       За деца и возрасни до 40 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                       2.750 ден.Цена
                                                       Лотус Оригинал ТерацоЛотус Оригинал Терацо
                                                         За деца и возрасни до 40 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                         2.750 ден.Цена
                                                           4.600 ден.
                                                           Лотус Оригинал БадЛотус Оригинал Бад
                                                             4.600 ден.Цена
                                                             Лотус Оригинал БадЛотус Оригинал Бад
                                                               За деца и возрасни до 60 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                               4.600 ден.Цена
                                                               Лотус Оригинал БадЛотус Оригинал Бад
                                                                 За деца и возрасни до 60 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                 4.600 ден.Цена
                                                                   2.800 ден.
                                                                   Лотус Оригинал МинианглЛотус Оригинал Миниангл
                                                                     2.800 ден.Цена
                                                                     Лотус Оригинал МинианглЛотус Оригинал Миниангл
                                                                       За деца и возрасни до 50 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                       2.800 ден.Цена
                                                                       Лотус Оригинал МинианглЛотус Оригинал Миниангл
                                                                         За деца и возрасни до 50 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                         2.800 ден.Цена
                                                                           4.900 ден.
                                                                           Лотус Оригинал МинимакселЛотус Оригинал Минимаксел
                                                                             4.900 ден.Цена
                                                                             Лотус Оригинал МинимакселЛотус Оригинал Минимаксел
                                                                               За деца и возрасни до 60 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                               4.900 ден.Цена
                                                                               Лотус Оригинал МинимакселЛотус Оригинал Минимаксел
                                                                                 За деца и возрасни до 60 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                                 4.900 ден.Цена
                                                                                   1.990 ден.
                                                                                   Лотус Оригинал КиригамиЛотус Оригинал Киригами
                                                                                     1.990 ден.Цена
                                                                                     Лотус Оригинал КиригамиЛотус Оригинал Киригами
                                                                                       За деца до 30 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                                       1.990 ден.Цена
                                                                                       Лотус Оригинал КиригамиЛотус Оригинал Киригами
                                                                                         За деца до 30 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                                         1.990 ден.Цена
                                                                                           6.900 ден.
                                                                                           Лотус МакселЛотус Максел
                                                                                             6.900 ден.Цена
                                                                                             Лотус МакселЛотус Максел
                                                                                               За деца и возрасни до 200 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                                               6.900 ден.Цена
                                                                                               Лотус МакселЛотус Максел
                                                                                                 За деца и возрасни до 200 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                                                 6.900 ден.Цена
                                                                                                   12.800 ден.
                                                                                                   Лотус Оригинал ГигамиЛотус Оригинал Гигами
                                                                                                     12.800 ден.Цена
                                                                                                     Лотус Оригинал ГигамиЛотус Оригинал Гигами
                                                                                                       За деца и возрасни до 200 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                                                       12.800 ден.Цена
                                                                                                       Лотус Оригинал ГигамиЛотус Оригинал Гигами
                                                                                                         За деца и возрасни до 200 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                                                         12.800 ден.Цена
                                                                                                           6.600 ден.
                                                                                                           Лотус Оригинал ЛифЛотус Оригинал Лиф
                                                                                                             6.600 ден.Цена
                                                                                                             Лотус Оригинал ЛифЛотус Оригинал Лиф
                                                                                                               За деца и возрасни до 100 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                                                               6.600 ден.Цена
                                                                                                               Лотус Оригинал ЛифЛотус Оригинал Лиф
                                                                                                                 За деца и возрасни до 100 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                                                                 6.600 ден.Цена
                                                                                                                   12.500 ден.
                                                                                                                   Лотус Оригинал НелумбоЛотус Оригинал Нелумбо
                                                                                                                     12.500 ден.Цена
                                                                                                                     Лотус Оригинал НелумбоЛотус Оригинал Нелумбо
                                                                                                                       За деца и возрасни до 170 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                       12.500 ден.Цена
                                                                                                                       Лотус Оригинал НелумбоЛотус Оригинал Нелумбо
                                                                                                                         За деца и возрасни до 170 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                         12.500 ден.Цена
                                                                                                                           5.400 ден.
                                                                                                                           Лотус Оригинал Мини ЈогаЛотус Оригинал Мини Јога
                                                                                                                             5.400 ден.Цена
                                                                                                                             Лотус Оригинал Мини ЈогаЛотус Оригинал Мини Јога
                                                                                                                               За деца и возрасни до 70 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                               5.400 ден.Цена
                                                                                                                               Лотус Оригинал Мини ЈогаЛотус Оригинал Мини Јога
                                                                                                                                 За деца и возрасни до 70 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                 5.400 ден.Цена
                                                                                                                                   2.990 ден.
                                                                                                                                   Лотус Оригинал МинигамиЛотус Оригинал Минигами
                                                                                                                                     2.990 ден.Цена
                                                                                                                                     Лотус Оригинал МинигамиЛотус Оригинал Минигами
                                                                                                                                       За деца и возрасни до 200 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                                                                                       2.990 ден.Цена
                                                                                                                                       Лотус Оригинал МинигамиЛотус Оригинал Минигами
                                                                                                                                         За деца и возрасни до 200 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои <span...
                                                                                                                                         2.990 ден.Цена
                                                                                                                                           9.300 ден.
                                                                                                                                           Лотус Оригинал ЈогаЛотус Оригинал Јога
                                                                                                                                             9.300 ден.Цена
                                                                                                                                             Лотус Оригинал ЈогаЛотус Оригинал Јога
                                                                                                                                               За деца и возрасни до 200 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                               9.300 ден.Цена
                                                                                                                                               Лотус Оригинал ЈогаЛотус Оригинал Јога
                                                                                                                                                 За деца и возрасни до 200 кг. Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба Достапно во 23 бои Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                 9.300 ден.Цена
                                                                                                                                                   6.000 ден.
                                                                                                                                                   Лотус Велвет Мини МaкселЛотус Велвет Мини Мaксел
                                                                                                                                                     6.000 ден.Цена
                                                                                                                                                     Лотус Велвет Мини МaкселЛотус Велвет Мини Мaксел
                                                                                                                                                       Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 60 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                       6.000 ден.Цена
                                                                                                                                                       Лотус Велвет Мини МaкселЛотус Велвет Мини Мaксел
                                                                                                                                                         Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 60 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                         6.000 ден.Цена
                                                                                                                                                           8.300 ден.
                                                                                                                                                           Лотус Велвет МaкселЛотус Велвет Мaксел
                                                                                                                                                             8.300 ден.Цена
                                                                                                                                                             Лотус Велвет МaкселЛотус Велвет Мaксел
                                                                                                                                                               Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                               8.300 ден.Цена
                                                                                                                                                               Лотус Велвет МaкселЛотус Велвет Мaксел
                                                                                                                                                                 Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                 8.300 ден.Цена
                                                                                                                                                                   6.000 ден.
                                                                                                                                                                   Лотус Велвет Мини ЕкселЛотус Велвет Мини Ексел
                                                                                                                                                                     6.000 ден.Цена
                                                                                                                                                                     Лотус Велвет Мини ЕкселЛотус Велвет Мини Ексел
                                                                                                                                                                       Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 60 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                       6.000 ден.Цена
                                                                                                                                                                       Лотус Велвет Мини ЕкселЛотус Велвет Мини Ексел
                                                                                                                                                                         Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 60 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                         6.000 ден.Цена
                                                                                                                                                                           8.200 ден.
                                                                                                                                                                           Лотус Велвет ЕкселЛотус Велвет Ексел
                                                                                                                                                                             8.200 ден.Цена
                                                                                                                                                                             Лотус Велвет ЕкселЛотус Велвет Ексел
                                                                                                                                                                               Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                               8.200 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Лотус Велвет ЕкселЛотус Велвет Ексел
                                                                                                                                                                                 Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 90 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                 8.200 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   5.700 ден.
                                                                                                                                                                                   Лотус Велвет ЕкогамиЛотус Велвет Екогами
                                                                                                                                                                                     5.700 ден.Цена
                                                                                                                                                                                     Лотус Велвет ЕкогамиЛотус Велвет Екогами
                                                                                                                                                                                       Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 50 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                       5.700 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       Лотус Велвет ЕкогамиЛотус Велвет Екогами
                                                                                                                                                                                         Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 50 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                         5.700 ден.Цена
                                                                                                                                                                                           3.600 ден.
                                                                                                                                                                                           Лотус Велвет МинигамиЛотус Велвет Минигами
                                                                                                                                                                                             3.600 ден.Цена
                                                                                                                                                                                             Лотус Велвет МинигамиЛотус Велвет Минигами
                                                                                                                                                                                               Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 40 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                               3.600 ден.Цена
                                                                                                                                                                                               Лотус Велвет МинигамиЛотус Велвет Минигами
                                                                                                                                                                                                 Ротирај и уживај во секоја положба со новата Велвет Колекција на Лотус. Изработена од цврсто, свиленкасто, водоодбојно кадифе чија нежност ќе ве освои за момент и топло ќе ве гушка.  Можност за употреба во една положба на седење и лежење до 40 кг. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                                                                                                                                                                                                 3.600 ден.Цена