Филтрирај по

Категории

Категории

Големина

Големина

Боја

Боја

Боја

Боја

Модел

Модел

Достапност

Достапност

Бренд

Бренд

Цена

Цена

  • 100 ден - 140 990 ден

Активни филтери

HEPA филтер за 360 Vacuum S9 роботска...

Цена 990 ден
15 На залиха

Филтерот е наменет за модел 360 Vacuum Cleaner S9, во пакувањето се вклучени 2 филтри

Производителот советува редовна промена на филтерот, со цел да се одржува правилна и непрекината работа на роботот, како и да се продолжо работниот век.

Клуб маса Лараче
-1 750 ден
  • Распродажба!
  • -1 750 ден
  • Ново

Клуб маса Лараче

Редовна цена 4 200 ден Цена 2 450 ден
1000 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Должина: 103.5cm

Висина: 45cm

Ширина: 50cm

Клуб маса Тенес
-1 150 ден
  • Распродажба!
  • -1 150 ден
  • Ново

Клуб маса Тенес

Редовна цена 3 900 ден Цена 2 750 ден
99 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Должина: 90 cm

Висина: 45 cm

Ширина: 50 cm

Клуб маса Тенес - бела
-1 150 ден
  • Распродажба!
  • -1 150 ден
  • Ново

Клуб маса Тенес - бела

Редовна цена 3 900 ден Цена 2 750 ден
100 На залиха

Модерен и квалитетен италијански дизајн изработен од висококвалитетна оплеменета иверка и оков.

Должина: 90 cm

Висина: 45 cm

Ширина: 50 cm

Производот е додаен за споредба.