Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Фитнес и тегови
Фитнес и тегови

7 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   699 ден.1.199 ден.
   Сет тегови 6кг (2x3кг)
     699 ден.1.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
     Сет тегови 6кг (2x3кг)
       Tегови со вкупна тежина од 6кг (2x3kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
       699 ден.1.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
       Сет тегови 6кг (2x3кг)
         Tегови со вкупна тежина од 6кг (2x3kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
         699 ден.1.199 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
           899 ден.1.299 ден.
           Сет тегови 10кг (2x5кг)
             899 ден.1.299 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
             Сет тегови 10кг (2x5кг)
               Tегови со вкупна тежина од 10кг (2x5kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
               899 ден.1.299 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
               Сет тегови 10кг (2x5кг)
                 Tегови со вкупна тежина од 10кг (2x5kg) Oбложени се со пластика од 1-ва класа, полнета со специјален малтер, со што се овозможува долготрајност. Невозможно е да пукнат и да се скршат. Дури и ако се специјално исечени/дупчени, нивната содржина не истекува. Теговите со својата издржлива и долготрајна структура, ќе Ви овозможат да ги користите многу години.
                 899 ден.1.299 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                   3.790 ден.5.990 ден.
                   Сет тегови 35кгСет тегови 35кг
                     3.790 ден.5.990 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                     Сет тегови 35кгСет тегови 35кг
                       Tегови со вкупна тежина од 35кг (4x5kg | 4x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и...
                       3.790 ден.5.990 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                       Сет тегови 35кгСет тегови 35кг
                         Tегови со вкупна тежина од 35кг (4x5kg | 4x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со пластика од 1-ва класа и...
                         3.790 ден.5.990 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                           4.190 ден.6.990 ден.
                           Сет тегови 45кгСет тегови 45кг
                             4.190 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена
                             Сет тегови 45кгСет тегови 45кг
                               Tегови со вкупна тежина од 45кг (2x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со пластика од...
                               4.190 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена
                               Сет тегови 45кгСет тегови 45кг
                                 Tегови со вкупна тежина од 45кг (2x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со пластика од...
                                 4.190 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена
                                   4.690 ден.7.490 ден.
                                   Сет тегови 55кгСет тегови 55кг
                                     4.690 ден.7.490 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена
                                     Сет тегови 55кгСет тегови 55кг
                                       Tегови со вкупна тежина од 55кг (4x7,5Kg | 2x5Kg | 4x2,5Kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                       4.690 ден.7.490 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена
                                       Сет тегови 55кгСет тегови 55кг
                                         Tегови со вкупна тежина од 55кг (4x7,5Kg | 2x5Kg | 4x2,5Kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                         4.690 ден.7.490 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена
                                           5.190 ден.7.990 ден.
                                           Сет тегови 65кгСет тегови 65кг
                                             5.190 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена
                                             Сет тегови 65кгСет тегови 65кг
                                               Tегови со вкупна тежина од 65кг (4x7.5kg | 4x5kg | 4x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се...
                                               5.190 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена
                                               Сет тегови 65кгСет тегови 65кг
                                                 Tегови со вкупна тежина од 65кг (4x7.5kg | 4x5kg | 4x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се...
                                                 5.190 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена
                                                   5.690 ден.8.490 ден.
                                                   Сет тегови 75кгСет тегови 75кг
                                                     5.690 ден.8.490 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена
                                                     Сет тегови 75кгСет тегови 75кг
                                                       Tегови со вкупна тежина од 75кг (6x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                                       5.690 ден.8.490 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена
                                                       Сет тегови 75кгСет тегови 75кг
                                                         Tегови со вкупна тежина од 75кг (6x7.5kg | 2x5kg | 6x2.5kg) Шипките од новата генерација се поцинкувани и отпорни на висок притисок, овозможуваат дисковите да се цврсто фиксирани. Во сетот се вклучени 2 шипки со должина од 40цм и 1 шипка со должина од 150цм. Шипката со должина од 150цм е тестирана до 120кг и издржува без никаков проблем. Дисковите се обложени со...
                                                         5.690 ден.8.490 ден.Редовна цена-2.800 ден. исклученоЦена