Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Мебел
Мебел

54 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  6.990 ден.9.990 ден.
  Комода Havana - Oak MarbleКомода Havana - Oak Marble
  • Ново
   6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
   Комода Havana - Oak MarbleКомода Havana - Oak Marble
   • Ново
    Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
    6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
    Комода Havana - Oak MarbleКомода Havana - Oak Marble
    • Ново
     Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
     6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
     • Ново
      2.490 ден.3.290 ден.
      Полица ИНДУСТРИАЛ МидиПолица ИНДУСТРИАЛ Миди
      • Ново
       2.490 ден.3.290 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
       Полица ИНДУСТРИАЛ МидиПолица ИНДУСТРИАЛ Миди
       • Ново
        Димензии: 150x64.3x20cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
        2.490 ден.3.290 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
        Полица ИНДУСТРИАЛ МидиПолица ИНДУСТРИАЛ Миди
        • Ново
         Димензии: 150x64.3x20cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
         2.490 ден.3.290 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
         • Ново
          2.999 ден.5.990 ден.
          Полица ИНДУСТРИАЛПолица ИНДУСТРИАЛ
          • Ново
           2.999 ден.5.990 ден.Редовна цена-2.991 ден. исклученоЦена
           Полица ИНДУСТРИАЛПолица ИНДУСТРИАЛ
           • Ново
            Димензии: 180x60.2x20cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
            2.999 ден.5.990 ден.Редовна цена-2.991 ден. исклученоЦена
            Полица ИНДУСТРИАЛПолица ИНДУСТРИАЛ
            • Ново
             Димензии: 180x60.2x20cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
             2.999 ден.5.990 ден.Редовна цена-2.991 ден. исклученоЦена
             • Ново
              1.690 ден.2.790 ден.
              Помошна масичка CIRCLEПомошна масичка CIRCLE
              • Ново
               1.690 ден.2.790 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
               Помошна масичка CIRCLEПомошна масичка CIRCLE
               • Ново
                Помошни масички
                Димензии: 60x43cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча е произведенa со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Торбата на наткасната е изработена од квалитетна ткаенина и може да се пере. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се...
                1.690 ден.2.790 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                Помошна масичка CIRCLEПомошна масичка CIRCLE
                • Ново
                 Помошни масички
                 Димензии: 60x43cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча е произведенa со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Торбата на наткасната е изработена од квалитетна ткаенина и може да се пере. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се...
                 1.690 ден.2.790 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  1.490 ден.2.390 ден.
                  Клуб маса Метро - атлантикКлуб маса Метро - атлантик
                  • Ново
                   1.490 ден.2.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                   Клуб маса Метро - атлантикКлуб маса Метро - атлантик
                   • Ново
                    Димензии: 50x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                    1.490 ден.2.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                    Клуб маса Метро - атлантикКлуб маса Метро - атлантик
                    • Ново
                     Димензии: 50x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                     1.490 ден.2.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      2.999 ден.4.790 ден.
                      Клуб маса Луна - атлантикКлуб маса Луна - атлантик
                      • Ново
                       2.999 ден.4.790 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
                       Клуб маса Луна - атлантикКлуб маса Луна - атлантик
                       • Ново
                        Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                        2.999 ден.4.790 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
                        Клуб маса Луна - атлантикКлуб маса Луна - атлантик
                        • Ново
                         Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                         2.999 ден.4.790 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          2.990 ден.3.890 ден.
                          Сет од 2 масички Малме - атлантикСет од 2 масички Малме - атлантик
                          • Ново
                           2.990 ден.3.890 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                           Сет од 2 масички Малме - атлантикСет од 2 масички Малме - атлантик
                           • Ново
                            Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                            2.990 ден.3.890 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                            Сет од 2 масички Малме - атлантикСет од 2 масички Малме - атлантик
                            • Ново
                             Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                             2.990 ден.3.890 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              2.699 ден.4.990 ден.
                              Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
                              • Ново
                               2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
                               Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
                               • Ново
                                Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
                                Биро Бостон Макс - белоБиро Бостон Макс - бело
                                • Ново
                                 Димензии: 120x75x60xm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                 2.699 ден.4.990 ден.Редовна цена-2.291 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  Биро со метална конструкција Бостон - атлантикБиро со метална конструкција Бостон - атлантик
                                  • Ново
                                   1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                   Биро со метална конструкција Бостон - атлантикБиро со метална конструкција Бостон - атлантик
                                   • Ново
                                    Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Атлантик Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                    1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                    Биро со метална конструкција Бостон - атлантикБиро со метална конструкција Бостон - атлантик
                                    • Ново
                                     Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Атлантик Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                     1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      ТВ комода + ѕидни полици Black Line - Anthracite, BlackТВ комода + ѕидни полици Black Line - Anthracite, Black
                                      • Ново
                                       9.790 ден.16.700 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                       ТВ комода + ѕидни полици Black Line - Anthracite, BlackТВ комода + ѕидни полици Black Line - Anthracite, Black
                                       • Ново
                                        Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на Тв комода:  Должина: 180 cm   Висина: 48 cm Длабочина: 30 cm   Метални ногарки со висина 18 cm Димензии на ѕидна полица:  Ширина: 22 cm   Длабочина: 21 cm   Висина: 60 cm (2 парчиња) Време на испорака: 10-15 дена
                                        9.790 ден.16.700 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                        ТВ комода + ѕидни полици Black Line - Anthracite, BlackТВ комода + ѕидни полици Black Line - Anthracite, Black
                                        • Ново
                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на Тв комода:  Должина: 180 cm   Висина: 48 cm Длабочина: 30 cm   Метални ногарки со висина 18 cm Димензии на ѕидна полица:  Ширина: 22 cm   Длабочина: 21 cm   Висина: 60 cm (2 парчиња) Време на испорака: 10-15 дена
                                         9.790 ден.16.700 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          9.790 ден.16.700 ден.
                                          ТВ комода + ѕидни полици Gold Line - Walnut, BlackТВ комода + ѕидни полици Gold Line - Walnut, Black
                                          • Ново
                                           9.790 ден.16.700 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                           ТВ комода + ѕидни полици Gold Line - Walnut, BlackТВ комода + ѕидни полици Gold Line - Walnut, Black
                                           • Ново
                                            Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на Тв комода:  Должина: 180 cm   Висина: 48 cm Длабочина: 30 cm   Метални ногарки со висина 18 cm Димензии на ѕидна полица:  Ширина: 22 cm   Длабочина: 21 cm   Висина: 60 cm (2 парчиња) Време на испорака: 10-15 дена
                                            9.790 ден.16.700 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                            ТВ комода + ѕидни полици Gold Line - Walnut, BlackТВ комода + ѕидни полици Gold Line - Walnut, Black
                                            • Ново
                                             Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на Тв комода:  Должина: 180 cm   Висина: 48 cm Длабочина: 30 cm   Метални ногарки со висина 18 cm Димензии на ѕидна полица:  Ширина: 22 cm   Длабочина: 21 cm   Висина: 60 cm (2 парчиња) Време на испорака: 10-15 дена
                                             9.790 ден.16.700 ден.Редовна цена-6.910 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              3.590 ден.4.990 ден.
                                              Клуб маса Berlin - Black 60Клуб маса Berlin - Black 60
                                              • Ново
                                               3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                               Клуб маса Berlin - Black 60Клуб маса Berlin - Black 60
                                               • Ново
                                                Изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm Димензија на масата: Дијаметар 60 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                Клуб маса Berlin - Black 60Клуб маса Berlin - Black 60
                                                • Ново
                                                 Изработена од 100% метална конструкција и калено стакло со дебелина од 4 mm Димензија на масата: Дијаметар 60 cm  Висина: 45 cm Дебелина на металната конструкција на ногарките: 15 mm х 15 mm Време на испорака: 10-15 дена
                                                 3.590 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  15.990 ден.24.250 ден.
                                                  ТВ комода Naia WalnutТВ комода Naia Walnut
                                                  • Ново
                                                   15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                   ТВ комода Naia WalnutТВ комода Naia Walnut
                                                   • Ново
                                                    ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: орев со...
                                                    15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                    ТВ комода Naia WalnutТВ комода Naia Walnut
                                                    • Ново
                                                     ТВ комода која совршено ќе го надополни вашиот простор, давајќи му примеси на луксуз. Ќе ве воодушеви со својот оригинален дизајн и квалитет. Спецификации: - Изработена од висококвалитетна иверка и ласерски сечен медијапан. - Има шкаф и фиока кои се нудат за затворено складирање на вашите предмети. - Максимална отпорност на тежина: 40 кг - Боја: орев со...
                                                     15.990 ден.24.250 ден.Редовна цена-8.260 ден. исклученоЦена
                                                       1.999 ден.2.990 ден.
                                                       Клуб маса Крафт - атлантикКлуб маса Крафт - атлантик
                                                         1.999 ден.2.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                         Клуб маса Крафт - атлантикКлуб маса Крафт - атлантик
                                                           Димензии: 90x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                                           1.999 ден.2.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                           Клуб маса Крафт - атлантикКлуб маса Крафт - атлантик
                                                             Димензии: 90x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                                             1.999 ден.2.990 ден.Редовна цена-991 ден. исклученоЦена
                                                               3.490 ден.4.590 ден.
                                                               Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                 3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                 Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                   Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                   3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                   Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                     Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                     3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                     Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                       3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                       Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                         Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                                                                         3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                         Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                           Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                                                                           3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                             6.990 ден.9.990 ден.
                                                                             ТВ комода HanaТВ комода Hana
                                                                               6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                               ТВ комода HanaТВ комода Hana
                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комода:  Ширина: 140 cm  Висина: 48 cm  Длабочина: 30 cm Димензии на ѕидната полица:  Ширина: 80 cm   Висина: 14,2 cm   Длабочина: 13,6 cm Метални ногарки Пластични рачки
                                                                                 6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 ТВ комода HanaТВ комода Hana
                                                                                   Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комода:  Ширина: 140 cm  Висина: 48 cm  Длабочина: 30 cm Димензии на ѕидната полица:  Ширина: 80 cm   Висина: 14,2 cm   Длабочина: 13,6 cm Метални ногарки Пластични рачки
                                                                                   6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     6.990 ден.9.990 ден.
                                                                                     ТВ комода LineaТВ комода Linea
                                                                                       6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       ТВ комода LineaТВ комода Linea
                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 160 cm   Висина: 45 cm   Длабочина: 40 cm Висина на ногарки: 10 cm
                                                                                         6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         ТВ комода LineaТВ комода Linea
                                                                                           Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 160 cm   Висина: 45 cm   Длабочина: 40 cm Висина на ногарки: 10 cm
                                                                                           6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                             7.990 ден.11.490 ден.
                                                                                             ТВ комода Luxe - Walnut, BlackТВ комода Luxe - Walnut, Black
                                                                                               7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                               ТВ комода Luxe - Walnut, BlackТВ комода Luxe - Walnut, Black
                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                 7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                 ТВ комода Luxe - Walnut, BlackТВ комода Luxe - Walnut, Black
                                                                                                   Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                   7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                     7.990 ден.11.490 ден.
                                                                                                     ТВ комода Luxe - Anthracite, GoldТВ комода Luxe - Anthracite, Gold
                                                                                                       7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                       ТВ комода Luxe - Anthracite, GoldТВ комода Luxe - Anthracite, Gold
                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                         7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                         ТВ комода Luxe - Anthracite, GoldТВ комода Luxe - Anthracite, Gold
                                                                                                           Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                           7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                             7.990 ден.11.490 ден.
                                                                                                             ТВ комода Luxe - Walnut, GoldТВ комода Luxe - Walnut, Gold
                                                                                                               7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                               ТВ комода Luxe - Walnut, GoldТВ комода Luxe - Walnut, Gold
                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                 7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 ТВ комода Luxe - Walnut, GoldТВ комода Luxe - Walnut, Gold
                                                                                                                   Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                   7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     5.390 ден.7.390 ден.
                                                                                                                     ТВ комода HelsinkiТВ комода Helsinki
                                                                                                                       5.390 ден.7.390 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       ТВ комода HelsinkiТВ комода Helsinki
                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица Метални ногарки Метални рачки Ширина: 180 cm   Висина: 50 cm   Длабочина: 40 cm Висина на ногарки: 20 cm
                                                                                                                         5.390 ден.7.390 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         ТВ комода HelsinkiТВ комода Helsinki
                                                                                                                           Комода изработена од квалитетна 18mm иверица Метални ногарки Метални рачки Ширина: 180 cm   Висина: 50 cm   Длабочина: 40 cm Висина на ногарки: 20 cm
                                                                                                                           5.390 ден.7.390 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             6.990 ден.9.990 ден.
                                                                                                                             ТВ комода MadridТВ комода Madrid
                                                                                                                               6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               ТВ комода MadridТВ комода Madrid
                                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комодата: Ширина: 180 cm   Висина: 48,6 cm   Длабочина: 35 cm Димензии на средната полица:  Ширина: 56,5 cm   Висина: 15,7 cm Висина на ногарки: 15 cm
                                                                                                                                 6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 ТВ комода MadridТВ комода Madrid
                                                                                                                                   Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии на ТВ комодата: Ширина: 180 cm   Висина: 48,6 cm   Длабочина: 35 cm Димензии на средната полица:  Ширина: 56,5 cm   Висина: 15,7 cm Висина на ногарки: 15 cm
                                                                                                                                   6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     7.990 ден.11.490 ден.
                                                                                                                                     ТВ комода Luxe - Anthracite, BlackТВ комода Luxe - Anthracite, Black
                                                                                                                                       7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       ТВ комода Luxe - Anthracite, BlackТВ комода Luxe - Anthracite, Black
                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                         7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         ТВ комода Luxe - Anthracite, BlackТВ комода Luxe - Anthracite, Black
                                                                                                                                           Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                           7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             5.990 ден.7.990 ден.
                                                                                                                                             ТВ комода OsloТВ комода Oslo
                                                                                                                                               5.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               ТВ комода OsloТВ комода Oslo
                                                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 160 cm   Висина: 45 cm   Длабочина: 29,6 cm
                                                                                                                                                 5.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 ТВ комода OsloТВ комода Oslo
                                                                                                                                                   Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 160 cm   Висина: 45 cm   Длабочина: 29,6 cm
                                                                                                                                                   5.990 ден.7.990 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     7.990 ден.11.490 ден.
                                                                                                                                                     ТВ комода Luxe - White, GoldТВ комода Luxe - White, Gold
                                                                                                                                                       7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       ТВ комода Luxe - White, GoldТВ комода Luxe - White, Gold
                                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                         7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         ТВ комода Luxe - White, GoldТВ комода Luxe - White, Gold
                                                                                                                                                           Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Метални ногарки Ширина: 180 cm   Длабочина: 30 cm   Висина: 50 cm 
                                                                                                                                                           7.990 ден.11.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             6.990 ден.9.990 ден.
                                                                                                                                                             Комода LidyaКомода Lidya
                                                                                                                                                               6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                               Комода LidyaКомода Lidya
                                                                                                                                                                 Конзоли
                                                                                                                                                                 Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 182 cm  Висина: 82,5 cm  Длабочина: 41 cm
                                                                                                                                                                 6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 Комода LidyaКомода Lidya
                                                                                                                                                                   Конзоли
                                                                                                                                                                   Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 182 cm  Висина: 82,5 cm  Длабочина: 41 cm
                                                                                                                                                                   6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     6.990 ден.9.990 ден.
                                                                                                                                                                     Комода HavanaКомода Havana
                                                                                                                                                                       6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                       Комода HavanaКомода Havana
                                                                                                                                                                         Конзоли
                                                                                                                                                                         Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
                                                                                                                                                                         6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         Комода HavanaКомода Havana
                                                                                                                                                                           Конзоли
                                                                                                                                                                           Комода изработена од квалитетна 18mm иверица. Ширина: 180 cm   Висина: 77,8 cm   Длабочина: 41 cm
                                                                                                                                                                           6.990 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             11.990 ден.14.690 ден.
                                                                                                                                                                             Полица Largo IndustrialПолица Largo Industrial
                                                                                                                                                                               11.990 ден.14.690 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                               Полица Largo IndustrialПолица Largo Industrial
                                                                                                                                                                                 Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 160cm Ширина: 160cm Длабочина: 26cm Висина на полици: 24m5cm
                                                                                                                                                                                 11.990 ден.14.690 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 Полица Largo IndustrialПолица Largo Industrial
                                                                                                                                                                                   Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 160cm Ширина: 160cm Длабочина: 26cm Висина на полици: 24m5cm
                                                                                                                                                                                   11.990 ден.14.690 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     6.390 ден.8.590 ден.
                                                                                                                                                                                     Полица ХаванаПолица Хавана
                                                                                                                                                                                       6.390 ден.8.590 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                       Полица ХаванаПолица Хавана
                                                                                                                                                                                         Изработено од квалитетна 18mm иверица и метална конструкција електростатски бојадисана. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 100cm Длабочина: 34cm Висина на полици: 35cm Метален профил: 20x30mm (1mm дебелина) Може да се фиксира на ѕид.
                                                                                                                                                                                         6.390 ден.8.590 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         Полица ХаванаПолица Хавана
                                                                                                                                                                                           Изработено од квалитетна 18mm иверица и метална конструкција електростатски бојадисана. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 100cm Длабочина: 34cm Висина на полици: 35cm Метален профил: 20x30mm (1mm дебелина) Може да се фиксира на ѕид.
                                                                                                                                                                                           6.390 ден.8.590 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена