Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Алати
Алати

11 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  3.999 ден.4.499 ден.
  ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20LISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L
  • Ново
   3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
   ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20LISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L
   • Ново
    3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
    ISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20LISKRA Правoсмукалка за пепел ZN1601-20L
    • Ново
     3.999 ден.4.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
     • Ново
      24.499 ден.
      ISKRA AR 2500 бензински агрегат
      • Ново
       24.499 ден.Цена
       ISKRA AR 2500 бензински агрегат
       • Ново
        24.499 ден.Цена
        ISKRA AR 2500 бензински агрегат
        • Ново
         24.499 ден.Цена
         • Ново
          9.999 ден.10.999 ден.
          Iskra PN-5200-6 Бензинска моторна пила
          • Ново
           9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
           Iskra PN-5200-6 Бензинска моторна пила
           • Ново
            Бензиска моторна пила  Зафатнина на моторот 49,2 cm3;  Номинална излезна моќност: 2.1 kW ;
            9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
            Iskra PN-5200-6 Бензинска моторна пила
            • Ново
             Бензиска моторна пила  Зафатнина на моторот 49,2 cm3;  Номинална излезна моќност: 2.1 kW ;
             9.999 ден.10.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              2.599 ден.2.999 ден.
              Iskra ERO 60 сет во куфер од 60 делаIskra ERO 60 сет во куфер од 60 дела
              • Ново
               2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
               Iskra ERO 60 сет во куфер од 60 делаIskra ERO 60 сет во куфер од 60 дела
               • Ново
                Рачен алат и прибор
                Iskra ERO 60 сет во куфер од 60 дела
                2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                Iskra ERO 60 сет во куфер од 60 делаIskra ERO 60 сет во куфер од 60 дела
                • Ново
                 Рачен алат и прибор
                 Iskra ERO 60 сет во куфер од 60 дела
                 2.599 ден.2.999 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  Iskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигериIskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигери
                  • Ново
                   399 ден.499 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                   Iskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигериIskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигери
                   • Ново
                    6-парчиња сет на штрафцигери HTS-6 Сет од штрафцигери со магнетна глава 6 шрафцигера со магнетна главата Х. (+) крст • 1x100mm / 1x125mm / 2x150mm SL (-) Слот • 3x75mm / 4x100mm / 5x150mm Хром-ванадиум челик Пакување: блистер
                    399 ден.499 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                    Iskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигериIskra ERO HTS 6 сет од 6 магнетни штрафцигери
                    • Ново
                     6-парчиња сет на штрафцигери HTS-6 Сет од штрафцигери со магнетна глава 6 шрафцигера со магнетна главата Х. (+) крст • 1x100mm / 1x125mm / 2x150mm SL (-) Слот • 3x75mm / 4x100mm / 5x150mm Хром-ванадиум челик Пакување: блистер
                     399 ден.499 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      Iskra ERO 39 сет алат во куфер од 39 дела
                      • Ново
                       1.799 ден.Цена
                       Iskra ERO 39 сет алат во куфер од 39 дела
                       • Ново
                        Iskra ERO 39 сет алат во куфер од 39 дела
                        1.799 ден.Цена
                        Iskra ERO 39 сет алат во куфер од 39 дела
                        • Ново
                         Iskra ERO 39 сет алат во куфер од 39 дела
                         1.799 ден.Цена
                           2.999 ден.
                           Iskra GX-AG047 Аголна брусалка 900W
                             2.999 ден.Цена
                             Iskra GX-AG047 Аголна брусалка 900W
                               Моќност: 900W 24 месеци гаранција
                               2.999 ден.Цена
                               Iskra GX-AG047 Аголна брусалка 900W
                                 Моќност: 900W 24 месеци гаранција
                                 2.999 ден.Цена
                                   Iskra Z1JE-KK6-13 Ударна дупчалка 710w
                                     2.599 ден.Цена
                                     Iskra Z1JE-KK6-13 Ударна дупчалка 710w
                                       • Моќност: 710KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                       2.599 ден.Цена
                                       Iskra Z1JE-KK6-13 Ударна дупчалка 710w
                                         • Моќност: 710KW (max) • Два смера на вртење • 24 месеци гаранција
                                         2.599 ден.Цена
                                           1.999 ден.2.399 ден.
                                           Iskra GX-AG046-2 Аголна брусалка
                                             1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                             Iskra GX-AG046-2 Аголна брусалка
                                               Брусилки и полирки
                                               • Моќност: 500W • 24 месеци гаранција
                                               1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                               Iskra GX-AG046-2 Аголна брусалка
                                                 Брусилки и полирки
                                                 • Моќност: 500W • 24 месеци гаранција
                                                 1.999 ден.2.399 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                   3.990 ден.4.499 ден.
                                                   Iskra LB-3000V Електрична дувалка за лисјаIskra LB-3000V Електрична дувалка за лисја
                                                     3.990 ден.4.499 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                                                     Iskra LB-3000V Електрична дувалка за лисјаIskra LB-3000V Електрична дувалка за лисја
                                                       Моќност – 3000 W Напон – 220-240 V ~ 50 Hz Гаранција 24 месеци
                                                       3.990 ден.4.499 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                                                       Iskra LB-3000V Електрична дувалка за лисјаIskra LB-3000V Електрична дувалка за лисја
                                                         Моќност – 3000 W Напон – 220-240 V ~ 50 Hz Гаранција 24 месеци
                                                         3.990 ден.4.499 ден.Редовна цена-509 ден. исклученоЦена
                                                           Iskra ERO IE-GC450 Бензинска моторна пилаIskra ERO IE-GC450 Бензинска моторна пила
                                                             10.999 ден.Цена
                                                             Iskra ERO IE-GC450 Бензинска моторна пилаIskra ERO IE-GC450 Бензинска моторна пила
                                                               • Должина на мечот: 406 mm  • Излезна моќност: 1,7 kW • 24 месеци гаранција
                                                               10.999 ден.Цена
                                                               Iskra ERO IE-GC450 Бензинска моторна пилаIskra ERO IE-GC450 Бензинска моторна пила
                                                                 • Должина на мечот: 406 mm  • Излезна моќност: 1,7 kW • 24 месеци гаранција
                                                                 10.999 ден.Цена