Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Домашни уреди
Домашни уреди

9 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  1.999 ден.2.299 ден.
  Iskra DL-BL03PP-GY блендерIskra DL-BL03PP-GY блендер
  • Ново
   1.999 ден.2.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
   Iskra DL-BL03PP-GY блендерIskra DL-BL03PP-GY блендер
   • Ново
    Кујнски апарати
    Волтажа :220-230V~50/60Hz Јачина: 300W Отстранлива пластична чаша од 1,5l Две брзини на блендирање Функција на пулсирање за кратки циклуси на блендирање Мерица од 50ml Нож и куќиште од нерѓосувачки челик Простор за складирање на кабелот за напојување Лесен за употреба Лесен за чистење Димензии на кутија: 231(Д) x 191(Ш) x...
    1.999 ден.2.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
    Iskra DL-BL03PP-GY блендерIskra DL-BL03PP-GY блендер
    • Ново
     Кујнски апарати
     Волтажа :220-230V~50/60Hz Јачина: 300W Отстранлива пластична чаша од 1,5l Две брзини на блендирање Функција на пулсирање за кратки циклуси на блендирање Мерица од 50ml Нож и куќиште од нерѓосувачки челик Простор за складирање на кабелот за напојување Лесен за употреба Лесен за чистење Димензии на кутија: 231(Д) x 191(Ш) x...
     1.999 ден.2.299 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
     • Ново
      Iskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење косаIskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење коса
      • Ново
       Iskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење косаIskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење коса
       • Ново
        Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув.  Достапен во црна боја Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика.
        799 ден.Цена
        Iskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење косаIskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење коса
        • Ново
         Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув.  Достапен во црна боја Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика.
         799 ден.Цена
         Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежинаIskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
         • Ново
          Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежинаIskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
          • Ново
           Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr. 5 mm дебелина на калено стакло Осветлен LCD дисплеј 2 година гаранција
           1.299 ден.Цена
           Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежинаIskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
           • Ново
            Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј. 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr. 5 mm дебелина на калено стакло Осветлен LCD дисплеј 2 година гаранција
            1.299 ден.Цена
              7.499 ден.8.999 ден.
              Iskra AF-32Q Фритеза на топол воздухIskra AF-32Q Фритеза на топол воздух
                7.499 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                Iskra AF-32Q Фритеза на топол воздухIskra AF-32Q Фритеза на топол воздух
                  Други кујнски апарати
                  • Моќност: 1500W • Капацитет: 3.2 L • 24 месеци гаранција
                  7.499 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                  Iskra AF-32Q Фритеза на топол воздухIskra AF-32Q Фритеза на топол воздух
                    Други кујнски апарати
                    • Моќност: 1500W • Капацитет: 3.2 L • 24 месеци гаранција
                    7.499 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                      3.450 ден.
                      Iskra EPP-40-7 Електрична таваIskra EPP-40-7 Електрична тава
                        3.450 ден.Цена
                        Iskra EPP-40-7 Електрична таваIskra EPP-40-7 Електрична тава
                          Други кујнски апарати
                          • Моќност: 1500W • Термостат со максимална температура од 240 ° C • 24 месеци гаранција
                          3.450 ден.Цена
                          Iskra EPP-40-7 Електрична таваIskra EPP-40-7 Електрична тава
                            Други кујнски апарати
                            • Моќност: 1500W • Термостат со максимална температура од 240 ° C • 24 месеци гаранција
                            3.450 ден.Цена
                              1.099 ден.
                              Iskra GKS1561A-BL Кујнска вагаIskra GKS1561A-BL Кујнска вага
                                1.099 ден.Цена
                                Iskra GKS1561A-BL Кујнска вагаIskra GKS1561A-BL Кујнска вага
                                  • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
                                  1.099 ден.Цена
                                  Iskra GKS1561A-BL Кујнска вагаIskra GKS1561A-BL Кујнска вага
                                    • Максимално оптоварување: 10 кг • Точност: 1 г • 24 месеци гаранција
                                    1.099 ден.Цена
                                      5.499 ден.
                                      Iskra T-20-82 Тостер со грилIskra T-20-82 Тостер со грил
                                        5.499 ден.Цена
                                        Iskra T-20-82 Тостер со грилIskra T-20-82 Тостер со грил
                                          • Моќност: 1750W (максимум) • Гранитни плочи • Способност за употреба на една или две плочки за скара • 24 месеци гаранција
                                          5.499 ден.Цена
                                          Iskra T-20-82 Тостер со грилIskra T-20-82 Тостер со грил
                                            • Моќност: 1750W (максимум) • Гранитни плочи • Способност за употреба на една или две плочки за скара • 24 месеци гаранција
                                            5.499 ден.Цена
                                            ISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитруси
                                              ISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитруси
                                                • Моќност: 40W • Капацитет на садот: 1L • 24 месеци гаранција
                                                1.190 ден.Цена
                                                ISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитруси
                                                  • Моќност: 40W • Капацитет на садот: 1L • 24 месеци гаранција
                                                  1.190 ден.Цена
                                                    1.750 ден.2.290 ден.
                                                    Iskra SW-288 Рачен блендер / пасаторIskra SW-288 Рачен блендер / пасатор
                                                      1.750 ден.2.290 ден.Редовна цена-540 ден. исклученоЦена
                                                      Iskra SW-288 Рачен блендер / пасаторIskra SW-288 Рачен блендер / пасатор
                                                        • Моќност: 700W  • Сечила од не'рѓосувачки челик • 2 прилагодливи брзини • 24 месеци гаранција
                                                        1.750 ден.2.290 ден.Редовна цена-540 ден. исклученоЦена
                                                        Iskra SW-288 Рачен блендер / пасаторIskra SW-288 Рачен блендер / пасатор
                                                          • Моќност: 700W  • Сечила од не'рѓосувачки челик • 2 прилагодливи брзини • 24 месеци гаранција
                                                          1.750 ден.2.290 ден.Редовна цена-540 ден. исклученоЦена