Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
SUMMER SALE: Опреми го домот, искористи ги попустите. До 45% попуст!
SUMMER SALE!

189 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  13.999 ден.15.000 ден.
  Работен стол FLORIDA BLACK
  • Ново
   13.999 ден.15.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
   Работен стол FLORIDA BLACK
   • Ново
    Канцелариски столици
    Florida Steel е висококвалитетно столче за управување од докажан европски производител - Групацијата Nowy Stil! Цврста, метална основа, полиран алуминиум Амортизер за непречено прилагодување на висината Модел на механизам TILT, обезбедувајќи функција на лулање и заклучување во почетната позиција. Ергономско седиште и грб изработени од еко кожа ECO. ...
    13.999 ден.15.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
    Работен стол FLORIDA BLACK
    • Ново
     Канцелариски столици
     Florida Steel е висококвалитетно столче за управување од докажан европски производител - Групацијата Nowy Stil! Цврста, метална основа, полиран алуминиум Амортизер за непречено прилагодување на висината Модел на механизам TILT, обезбедувајќи функција на лулање и заклучување во почетната позиција. Ергономско седиште и грб изработени од еко кожа ECO. ...
     13.999 ден.15.000 ден.Редовна цена-1.001 ден. исклученоЦена
     • Ново
      6.999 ден.9.000 ден.
      Работен стол Rino ChromeРаботен стол Rino Chrome
      • Ново
       6.999 ден.9.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
       Работен стол Rino ChromeРаботен стол Rino Chrome
       • Ново
        Канцелариски столици
        Доколку барате квалитетна работна столица, тогаш Rino е изборот за вас. Rino е висококвалитетна столица од докажан европски производител. Карактеристики: •Ергономско седиште и потпирач за грб кои се обложени со црна еко кожа. •Метални хромирани потпирачи за раце со меки тапацирани влошки со еко кожа во црна боја. •Механизам TILT - обезбедува слободно движење на...
        6.999 ден.9.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
        Работен стол Rino ChromeРаботен стол Rino Chrome
        • Ново
         Канцелариски столици
         Доколку барате квалитетна работна столица, тогаш Rino е изборот за вас. Rino е висококвалитетна столица од докажан европски производител. Карактеристики: •Ергономско седиште и потпирач за грб кои се обложени со црна еко кожа. •Метални хромирани потпирачи за раце со меки тапацирани влошки со еко кожа во црна боја. •Механизам TILT - обезбедува слободно движење на...
         6.999 ден.9.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
         • Ново
         • Пакет
         7.698 ден.12.289 ден.
         Комплет за дневна соба Luna - White / PineКомплет за дневна соба Luna - White / Pine
         • Ново
         • Пакет
         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба Luna - White / PineКомплет за дневна соба Luna - White / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплети за дневна соба
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба Luna - White / PineКомплет за дневна соба Luna - White / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплети за дневна соба
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
         7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
         • Ново
         • Пакет
         7.598 ден.12.289 ден.
         Комплет за дневна соба Malme - White / PineКомплет за дневна соба Malme - White / Pine
         • Ново
         • Пакет
         7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба Malme - White / PineКомплет за дневна соба Malme - White / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплети за дневна соба
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
         7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба Malme - White / PineКомплет за дневна соба Malme - White / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплети за дневна соба
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
         7.598 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.691 ден. исклученоЦена
         • Ново
         • Пакет
         6.590 ден.12.289 ден.
         Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
         • Ново
         • Пакет
         6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
         • Ново
         • Пакет
         Комплети за дневна соба
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
         6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
         • Ново
         • Пакет
         Комплети за дневна соба
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
         6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
         • Ново
         • Пакет
         6.390 ден.11.389 ден.
         Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
         • Ново
         • Пакет
         6.390 ден.11.389 ден.Редовна цена-4.999 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
         6.390 ден.11.389 ден.Редовна цена-4.999 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
         6.390 ден.11.389 ден.Редовна цена-4.999 ден. исклученоЦена
         • Ново
         • Пакет
         6.590 ден.12.289 ден.
         Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
         • Ново
         • Пакет
         6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
         6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
         6.590 ден.12.289 ден.Редовна цена-5.699 ден. исклученоЦена
         • Ново
         • Пакет
         6.798 ден.10.489 ден.
         Комплет за дневна соба KRAFT - White / PineКомплет за дневна соба KRAFT - White / Pine
         • Ново
         • Пакет
         6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба KRAFT - White / PineКомплет за дневна соба KRAFT - White / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплети за дневна соба
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
         6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба KRAFT - White / PineКомплет за дневна соба KRAFT - White / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплети за дневна соба
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
         6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
         • Ново
         • Пакет
         5.790 ден.10.489 ден.
         Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
         • Ново
         • Пакет
         5.790 ден.10.489 ден.Редовна цена-4.699 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
         5.790 ден.10.489 ден.Редовна цена-4.699 ден. исклученоЦена
         Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
         • Ново
         • Пакет
         Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
         5.790 ден.10.489 ден.Редовна цена-4.699 ден. исклученоЦена
         • Ново
          999 ден.2.500 ден.
          Подна ламба FLH-1101Подна ламба FLH-1101
          • Ново
           999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
           Подна ламба FLH-1101Подна ламба FLH-1101
           • Ново
            Подни ламби
            MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
            999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
            Подна ламба FLH-1101Подна ламба FLH-1101
            • Ново
             Подни ламби
             MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
             999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
             • Ново
              999 ден.2.500 ден.
              Подна ламба FLH-1104Подна ламба FLH-1104
              • Ново
               999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
               Подна ламба FLH-1104Подна ламба FLH-1104
               • Ново
                Подни ламби
                MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                Подна ламба FLH-1104Подна ламба FLH-1104
                • Ново
                 Подни ламби
                 MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                 999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  999 ден.2.500 ден.
                  Подна ламба FLH-1102Подна ламба FLH-1102
                  • Ново
                   999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                   Подна ламба FLH-1102Подна ламба FLH-1102
                   • Ново
                    Подни ламби
                    MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                    999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                    Подна ламба FLH-1102Подна ламба FLH-1102
                    • Ново
                     Подни ламби
                     MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                     999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      999 ден.2.500 ден.
                      Подна ламба FLH-1121Подна ламба FLH-1121
                      • Ново
                       999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                       Подна ламба FLH-1121Подна ламба FLH-1121
                       • Ново
                        Подни ламби
                        MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                        999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                        Подна ламба FLH-1121Подна ламба FLH-1121
                        • Ново
                         Подни ламби
                         MDF BODY Polypropylene Cap Cap's Length: 25 cm Cap's Diameter: 38 cm Foot's Heightr: 120 cm Total Height: 145 cm Cable Length: Max 200 cm On/Off Switch Button on the Cable CE Certificated Socket Type: E 27 Max 45 - 60 W Length Between Two Legs: 55 cm Leg Diameter: 61 cm
                         999 ден.2.500 ден.Редовна цена-1.501 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          Закачалка / полица со метална конструкција OLIVIAЗакачалка / полица со метална конструкција OLIVIA
                          • Ново
                           2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                           Закачалка / полица со метална конструкција OLIVIAЗакачалка / полица со метална конструкција OLIVIA
                           • Ново
                            Димензија: 160x66х34cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. Може да се користи на 2 начини (како што ви одговара повеќе), како што е...
                            2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                            Закачалка / полица со метална конструкција OLIVIAЗакачалка / полица со метална конструкција OLIVIA
                            • Ново
                             Димензија: 160x66х34cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. Може да се користи на 2 начини (како што ви одговара повеќе), како што е...
                             2.999 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              4.999 ден.7.499 ден.
                              ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
                              • Ново
                               4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                               ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
                               • Ново
                                ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
                                4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                ТВ комода Nova - бела/атлантикТВ комода Nova - бела/атлантик
                                • Ново
                                 ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
                                 4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  3.999 ден.7.499 ден.
                                  ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
                                  • Ново
                                   3.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                   ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
                                   • Ново
                                    ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
                                    3.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                    ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
                                    • Ново
                                     ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
                                     3.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      2.490 ден.3.600 ден.
                                      Полица Tree - белаПолица Tree - бела
                                      • Ново
                                       2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                       Полица Tree - белаПолица Tree - бела
                                       • Ново
                                        Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
                                        2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                        Полица Tree - белаПолица Tree - бела
                                        • Ново
                                         Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
                                         2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          2.490 ден.3.600 ден.
                                          Полица Tree - атлантикПолица Tree - атлантик
                                          • Ново
                                           2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                           Полица Tree - атлантикПолица Tree - атлантик
                                           • Ново
                                            Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
                                            2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                            Полица Tree - атлантикПолица Tree - атлантик
                                            • Ново
                                             Декоративна полица / библиотека наменета за книги, списанија и разни предмети, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат...
                                             2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              3.490 ден.5.290 ден.
                                              Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
                                              • Ново
                                               3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                                               Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
                                               • Ново
                                                Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                                3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                                                Плакар Брутус - белПлакар Брутус - бел
                                                • Ново
                                                 Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                                 3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  2.399 ден.4.790 ден.
                                                  Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
                                                  • Ново
                                                   2.399 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.391 ден. исклученоЦена
                                                   Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
                                                   • Ново
                                                    Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                    2.399 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.391 ден. исклученоЦена
                                                    Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
                                                    • Ново
                                                     Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                     2.399 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.391 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
                                                      • Ново
                                                       2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                       Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
                                                       • Ново
                                                        Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Антрацит Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                        2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                        Биро со метална конструкција Бостон - антрацитБиро со метална конструкција Бостон - антрацит
                                                        • Ново
                                                         Димензии: 60x90cm Висина: 75cm Боја: Антрацит Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                         2.199 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          7.900 ден.
                                                          Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
                                                          • Ново
                                                           7.900 ден.Цена
                                                           Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
                                                           • Ново
                                                            Канцелариски столици
                                                            Работен стол STAR Black боја: црна 
                                                            7.900 ден.Цена
                                                            Работен стол STAR BlackРаботен стол STAR Black
                                                            • Ново
                                                             Канцелариски столици
                                                             Работен стол STAR Black боја: црна 
                                                             7.900 ден.Цена
                                                             • Ново
                                                              2.590 ден.4.290 ден.
                                                              Полица ЛенаПолица Лена
                                                              • Ново
                                                               2.590 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                               Полица ЛенаПолица Лена
                                                               • Ново
                                                                Декоративна полица / библиотека, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. ...
                                                                2.590 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                Полица ЛенаПолица Лена
                                                                • Ново
                                                                 Декоративна полица / библиотека, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. ...
                                                                 2.590 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  3.190 ден.5.290 ден.
                                                                  Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                                                                  • Ново
                                                                   3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                   Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                                                                   • Ново
                                                                    Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                                                    3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                    Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                                                                    • Ново
                                                                     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                                                     3.190 ден.5.290 ден.Редовна цена-2.100 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      4.490 ден.6.490 ден.
                                                                      Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                                                      • Ново
                                                                       4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                       Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                                                       • Ново
                                                                        Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                                                        4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                        Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                                                        • Ново
                                                                         Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                                                         4.490 ден.6.490 ден.Редовна цена-2.000 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                                                          • Ново
                                                                           2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
                                                                           Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                                                           • Ново
                                                                            Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                                                                            2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
                                                                            Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                                                            • Ново
                                                                             Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                                                                             2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              2.590 ден.3.999 ден.
                                                                              Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                                                              • Ново
                                                                               2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
                                                                               Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                                                               • Ново
                                                                                Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
                                                                                Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                                                                • Ново
                                                                                 Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                 2.590 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.409 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                                                  • Ново
                                                                                   1.790 ден.2.799 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                                                                   Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                                                   • Ново
                                                                                    Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                                                    1.790 ден.2.799 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                                                                    Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                                                    • Ново
                                                                                     Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                                                     1.790 ден.2.799 ден.Редовна цена-1.009 ден. исклученоЦена
                                                                                       2.999 ден.5.490 ден.
                                                                                       Наткасна MelinosНаткасна Melinos
                                                                                         2.999 ден.5.490 ден.Редовна цена-2.491 ден. исклученоЦена
                                                                                         Наткасна MelinosНаткасна Melinos
                                                                                           Помошни масички
                                                                                           Наткасна изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Метални ногарки Ширина: 45 cm  Висина: 70 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногаркитеt: 35 cm 2 фиоки Време на испорака: 15 дена
                                                                                           2.999 ден.5.490 ден.Редовна цена-2.491 ден. исклученоЦена
                                                                                           Наткасна MelinosНаткасна Melinos
                                                                                             Помошни масички
                                                                                             Наткасна изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Метални ногарки Ширина: 45 cm  Висина: 70 cm  Длабочина: 35 cm Висина на ногаркитеt: 35 cm 2 фиоки Време на испорака: 15 дена
                                                                                             2.999 ден.5.490 ден.Редовна цена-2.491 ден. исклученоЦена
                                                                                               6.590 ден.9.990 ден.
                                                                                               ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                                                                 6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                 ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                                                                   ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Висина: 45 cm  Длабочина: 30 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                   6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                   ТВ комода Figaro - Atlantic PineТВ комода Figaro - Atlantic Pine
                                                                                                     ТВ комода изработена од висококвалитетна оплеменета иверица со дебелина од 18 mm Ширина: 180 cm  Висина: 45 cm  Длабочина: 30 cm Време на испорака: 15 дена
                                                                                                     6.590 ден.9.990 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена