Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Фабрички попусти!
Фабрички попусти!

20 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
 • Пакет
7.698 ден.12.289 ден.
Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
 • Ново
 • Пакет
7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
 • Ново
 • Пакет
Комплети за дневна соба
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Luna - WhiteКомплет за дневна соба Luna - White
 • Ново
 • Пакет
Комплети за дневна соба
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
 • Ново
 • Пакет
7.598 ден.11.389 ден.
Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
7.598 ден.11.389 ден.Редовна цена-3.791 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
7.598 ден.11.389 ден.Редовна цена-3.791 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Malme - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Malme - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и две клуб масички со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Не содржи канцерогени...
7.598 ден.11.389 ден.Редовна цена-3.791 ден. исклученоЦена
 • Ново
 • Пакет
7.698 ден.12.289 ден.
Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба Luna - Anthracite / PineКомплет за дневна соба Luna - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 105x50x42cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
7.698 ден.12.289 ден.Редовна цена-4.591 ден. исклученоЦена
 • Ново
 • Пакет
6.798 ден.10.489 ден.
Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
Комплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / PineКомплет за дневна соба KRAFT - Anthracite / Pine
 • Ново
 • Пакет
Комплет за дневна соба, составен од ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm и клуб маса со метална конструкција. Димензии на ТВ комода: Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm Димензии на Клуб маса: 90x50x50cm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Производот се...
6.798 ден.10.489 ден.Редовна цена-3.691 ден. исклученоЦена
 • Ново
  Закачалка / полица со метална конструкција OLIVIAЗакачалка / полица со метална конструкција OLIVIA
  • Ново
   3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
   Закачалка / полица со метална конструкција OLIVIAЗакачалка / полица со метална конструкција OLIVIA
   • Ново
    Димензија: 160x66х34cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. Може да се користи на 2 начини (како што ви одговара повеќе), како што е...
    3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
    Закачалка / полица со метална конструкција OLIVIAЗакачалка / полица со метална конструкција OLIVIA
    • Ново
     Димензија: 160x66х34cm Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. Може да се користи на 2 начини (како што ви одговара повеќе), како што е...
     3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
     • Ново
      4.999 ден.7.499 ден.
      ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
      • Ново
       4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
       ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
       • Ново
        ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
        4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
        ТВ комода Nova - атлантик/антрацитТВ комода Nova - атлантик/антрацит
        • Ново
         ТВ комода изработена од квалитетна иверица со дебелина од 18 mm Димензии Должина: 160 cm Висина: 44,8 cm Длабочина: 31,8 cm
         4.999 ден.7.499 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
         • Ново
          2.699 ден.4.790 ден.
          Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
          • Ново
           2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
           Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
           • Ново
            Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
            2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
            Клуб маса Луна - белаКлуб маса Луна - бела
            • Ново
             Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
             2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
               2.790 ден.4.290 ден.
               Полица ЛенаПолица Лена
                 2.790 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                 Полица ЛенаПолица Лена
                   Декоративна полица / библиотека, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. ...
                   2.790 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                   Полица ЛенаПолица Лена
                     Декоративна полица / библиотека, која додава елеганција и практичност во секој простор. Изработена од 18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации. ...
                     2.790 ден.4.290 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                       3.490 ден.5.290 ден.
                       Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                         3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                         Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                           Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                           3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                           Плакар Брутус - антрацитПлакар Брутус - антрацит
                             Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                             3.490 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                               4.999 ден.6.490 ден.
                               Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                 4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                 Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                   Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                   4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                   Плакар Мерлин - антрацитПлакар Мерлин - антрацит
                                     Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом или канцеларија, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се кантирани со ПВЦ трака од 1-ва класа, отпорна на...
                                     4.999 ден.6.490 ден.Редовна цена-1.491 ден. исклученоЦена
                                       Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                         2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                         Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                           Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                                           2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                           Полица за перална со метална конструкцијаПолица за перална со метална конструкција
                                             Димензија Ширина: 66 см Длабочина: 34 см Висина: 160 см Растојание на полиците: 36,5 см Материјал : Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција. Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили.  Горната...
                                             2.999 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                               2.690 ден.3.999 ден.
                                               Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                                 2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
                                                 Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                                   Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                   2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
                                                   Полица Емили - атлантикПолица Емили - атлантик
                                                     Димензии: висина 172cm | ширина 55,3cm | длабочина 20cm Растојание помеѓу полиците: 32,1cm Боја: Атлантик Полицата е произведена со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                     2.690 ден.3.999 ден.Редовна цена-1.309 ден. исклученоЦена
                                                       Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                         1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                         Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                           Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                           1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                           Огледало со полици за бања Лара - антрацитОгледало со полици за бања Лара - антрацит
                                                             Димензија : Ширина 60 cm. Висина 45 cm. Длабочина 2,2 cm. Димензии на огледалото: Ширина 45 cm. Висина 35 cm. Димензии на полицата: Ширина 60 cm. Длабочина е 10 cm. Димензии на малите полици: Ширина 10 cm. Дабочина 10 cm.
                                                             1.999 ден.2.799 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                                                               18.990 ден.26.900 ден.
                                                               Двосед кревет Sando - GreyДвосед кревет Sando - Grey
                                                                 18.990 ден.26.900 ден.Редовна цена-7.910 ден. исклученоЦена
                                                                 Двосед кревет Sando - GreyДвосед кревет Sando - Grey
                                                                   Двосед кој лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАEНИНА Длабочина на седиштето: 50 см  Ширина на седиштето: 133 см Висина на седиштето: 45 см Големина на кревет: Должина 175 cm Ширина: 133 cm Време на испорака 15-20 дена
                                                                   18.990 ден.26.900 ден.Редовна цена-7.910 ден. исклученоЦена
                                                                   Двосед кревет Sando - GreyДвосед кревет Sando - Grey
                                                                     Двосед кој лесно се претвора во кревет.   Конструкција: 100% МЕТАЛ Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАEНИНА Длабочина на седиштето: 50 см  Ширина на седиштето: 133 см Висина на седиштето: 45 см Големина на кревет: Должина 175 cm Ширина: 133 cm Време на испорака 15-20 дена
                                                                     18.990 ден.26.900 ден.Редовна цена-7.910 ден. исклученоЦена
                                                                       4.990 ден.7.490 ден.
                                                                       Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                         4.990 ден.7.490 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                         Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                           Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Соодветен за употреба во бања, кујна, ходник, дневна соба и тн. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се...
                                                                           4.990 ден.7.490 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                           Повеќенаменски плакар АртурПовеќенаменски плакар Артур
                                                                             Плакар кој додава елеганција во Вашиот дом, благодарение на неговата повеќенаменска примена и модерниот изглед. Соодветен за употреба во бања, кујна, ходник, дневна соба и тн. Плакарот е изработен од 1-ва класа 18мм иверица според стандардите на ЕУ и со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се...
                                                                             4.990 ден.7.490 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                               1.690 ден.2.790 ден.
                                                                               Помошна масичка CIRCLEПомошна масичка CIRCLE
                                                                                 1.690 ден.2.790 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                 Помошна масичка CIRCLEПомошна масичка CIRCLE
                                                                                   Помошни масички
                                                                                   Димензии: 60x43cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча е произведенa со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Торбата на наткасната е изработена од квалитетна ткаенина и може да се пере. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се...
                                                                                   1.690 ден.2.790 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                   Помошна масичка CIRCLEПомошна масичка CIRCLE
                                                                                     Помошни масички
                                                                                     Димензии: 60x43cm Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча е произведенa со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Торбата на наткасната е изработена од квалитетна ткаенина и може да се пере. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се...
                                                                                     1.690 ден.2.790 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                       1.490 ден.2.390 ден.
                                                                                       Клуб маса Метро - атлантикКлуб маса Метро - атлантик
                                                                                         1.490 ден.2.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                         Клуб маса Метро - атлантикКлуб маса Метро - атлантик
                                                                                           Димензии: 50x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                                                                           1.490 ден.2.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                           Клуб маса Метро - атлантикКлуб маса Метро - атлантик
                                                                                             Димензии: 50x50x50cm Материјал: Иверица 1ва класа ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите. Метална конструкција
                                                                                             1.490 ден.2.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                               2.699 ден.4.790 ден.
                                                                                               Клуб маса ЛунаКлуб маса Луна
                                                                                                 2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Клуб маса ЛунаКлуб маса Луна
                                                                                                   Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                                   2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Клуб маса ЛунаКлуб маса Луна
                                                                                                     Димензии: 105x50x42cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                                     2.699 ден.4.790 ден.Редовна цена-2.091 ден. исклученоЦена
                                                                                                       2.599 ден.3.890 ден.
                                                                                                       Сет од 2 масички Малме - атлантикСет од 2 масички Малме - атлантик
                                                                                                         2.599 ден.3.890 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Сет од 2 масички Малме - атлантикСет од 2 масички Малме - атлантик
                                                                                                           Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                                           2.599 ден.3.890 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Сет од 2 масички Малме - атлантикСет од 2 масички Малме - атлантик
                                                                                                             Димензии на големата масичка: Ø65x50cm Димензии на малата масичка: Ø55x40cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                                             2.599 ден.3.890 ден.Редовна цена-1.291 ден. исклученоЦена
                                                                                                               3.299 ден.4.990 ден.
                                                                                                               Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                                                                                                                 3.299 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                                                                                                                   Димензии: 78.5x77x30cm Корпи и шини: PP пластика, длабочина 10cm Боја: Бела Плакарот е изработен од 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Корпите и шините се изработени од оригинална PP пластика, без употреба на отпадна или рециклирана пластика, со цел заштита на храната која би била складирана во нив. ...
                                                                                                                   3.299 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Повеќенаменски плакар ХекторПовеќенаменски плакар Хектор
                                                                                                                     Димензии: 78.5x77x30cm Корпи и шини: PP пластика, длабочина 10cm Боја: Бела Плакарот е изработен од 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Корпите и шините се изработени од оригинална PP пластика, без употреба на отпадна или рециклирана пластика, со цел заштита на храната која би била складирана во нив. ...
                                                                                                                     3.299 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена