Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Фотелји и столчиња
Фотелји и столчиња

54 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   36.000 ден.49.000 ден.
   Eames Lounge SetEames Lounge Set
     36.000 ден.49.000 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
     Eames Lounge SetEames Lounge Set
       Фотелји
       Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Eames е идеалниот избор! Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен простор.
       36.000 ден.49.000 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
       Eames Lounge SetEames Lounge Set
         Фотелји
         Доколку барате салонски комплет фотелја и подножје со модерен дизајн од средината на векот за бескрајни часови релаксација, тогаш сетот Eames е идеалниот избор! Станува збор за фотелја и подножје кои се врв на иновативниот индустриски дизајн, хармонично комбинирајќи ги денешните издржливи материјали со луксузот и ергономијата. Погоден за секој модерен дом и деловен простор.
         36.000 ден.49.000 ден.Редовна цена-13.000 ден. исклученоЦена
           3.490 ден.4.990 ден.
           Барски стол Natural Black
             3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
             Барски стол Natural Black
               Барски столици и шанкови
               Висина: 75cm Метална конструкција Седло изработено од дрво
               3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
               Барски стол Natural Black
                 Барски столици и шанкови
                 Висина: 75cm Метална конструкција Седло изработено од дрво
                 3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                   3.490 ден.4.990 ден.
                   Барски стол Natural White
                     3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                     Барски стол Natural White
                       Барски столици и шанкови
                       Висина: 75cm Метална конструкција Седло изработено од дрво
                       3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                       Барски стол Natural White
                         Барски столици и шанкови
                         Висина: 75cm Метална конструкција Седло изработено од дрво
                         3.490 ден.4.990 ден.Редовна цена-1.500 ден. исклученоЦена
                           1.990 ден.2.990 ден.
                           Стол Гастон - белСтол Гастон - бел
                             1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                             Стол Гастон - белСтол Гастон - бел
                               Трпезариски столчиња
                               Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
                               1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                               Стол Гастон - белСтол Гастон - бел
                                 Трпезариски столчиња
                                 Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
                                 1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   1.990 ден.2.990 ден.
                                   Стол Гастон - црнСтол Гастон - црн
                                     1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                     Стол Гастон - црнСтол Гастон - црн
                                       Трпезариски столчиња
                                       Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
                                       1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                       Стол Гастон - црнСтол Гастон - црн
                                         Трпезариски столчиња
                                         Поканете го скандинавскиот ретро стил во вашиот дом, со прекрасниот стол Гастон. Одберете боја која ја отсликува вашата личност или уредете го ентериерот комбинирајќи го со други парчиња мебел за впечатлив визуелен ефект. Гастон има седиште од еко кожа и цврсти дрвени ногарки, кои ја комплетираат естетиката на оваа трпезариска столица. Спецификации: -...
                                         1.990 ден.2.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                           1.290 ден.2.590 ден.
                                           Стол Julita - црнаСтол Julita - црна
                                             1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                             Стол Julita - црнаСтол Julita - црна
                                               Трпезариски столчиња
                                               Доколку барате столица со модерен дизајн кој хармонично ги комбинира иновативниот дизајн со издржливите материјали, Julita е совршениот избор за вас. Столица која значително ќе го осовремени вашиот простор. Трпезариската столица Julita има полипропиленско седиште и ногарки од буково дрво. Краевите на ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот. Материјал:...
                                               1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                               Стол Julita - црнаСтол Julita - црна
                                                 Трпезариски столчиња
                                                 Доколку барате столица со модерен дизајн кој хармонично ги комбинира иновативниот дизајн со издржливите материјали, Julita е совршениот избор за вас. Столица која значително ќе го осовремени вашиот простор. Трпезариската столица Julita има полипропиленско седиште и ногарки од буково дрво. Краевите на ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот. Материјал:...
                                                 1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                   15.990 ден.20.900 ден.
                                                   Vilma Armchair PremiumVilma Armchair Premium
                                                     15.990 ден.20.900 ден.Редовна цена-4.910 ден. исклученоЦена
                                                     Vilma Armchair PremiumVilma Armchair Premium
                                                       Столица дизајнирана во 1963 година, но тогаш дизајнот беше авангарда пред нејзиното време и трпеливо чекаше да стане ѕвезда децении подоцна. Денес, се смета за еден од најврвните дизајни со дистинктивен израз. Доколку барате столица со врвен дизајн во која ќе се изгубите од уживање додека ги читате вашите омилени книги или гледате ТВ, Vilma Armchair Premium e кулминацијата на...
                                                       15.990 ден.20.900 ден.Редовна цена-4.910 ден. исклученоЦена
                                                       Vilma Armchair PremiumVilma Armchair Premium
                                                         Столица дизајнирана во 1963 година, но тогаш дизајнот беше авангарда пред нејзиното време и трпеливо чекаше да стане ѕвезда децении подоцна. Денес, се смета за еден од најврвните дизајни со дистинктивен израз. Доколку барате столица со врвен дизајн во која ќе се изгубите од уживање додека ги читате вашите омилени книги или гледате ТВ, Vilma Armchair Premium e кулминацијата на...
                                                         15.990 ден.20.900 ден.Редовна цена-4.910 ден. исклученоЦена
                                                           1.290 ден.2.590 ден.
                                                           Стол Julita бела бојаСтол Julita бела боја
                                                             1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                             Стол Julita бела бојаСтол Julita бела боја
                                                               Трпезариски столчиња
                                                               Доколку барате столица со модерен дизајн кој хармонично ги комбинира иновативниот дизајн со издржливите материјали, Julita е совршениот избор за вас. Столица која значително ќе го осовремени вашиот простор. Трпезариската столица Julita има полипропиленско седиште и ногарки од буково дрво. Краевите на ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот. Материјал:...
                                                               1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                               Стол Julita бела бојаСтол Julita бела боја
                                                                 Трпезариски столчиња
                                                                 Доколку барате столица со модерен дизајн кој хармонично ги комбинира иновативниот дизајн со издржливите материјали, Julita е совршениот избор за вас. Столица која значително ќе го осовремени вашиот простор. Трпезариската столица Julita има полипропиленско седиште и ногарки од буково дрво. Краевите на ногарките имаат пластични капаци за заштита на подот. Материјал:...
                                                                 1.290 ден.2.590 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                   7.999 ден.
                                                                   IKEA PELLO Релакс фотелјаIKEA PELLO Релакс фотелја
                                                                     7.999 ден.Цена
                                                                     IKEA PELLO Релакс фотелјаIKEA PELLO Релакс фотелја
                                                                       7.999 ден.Цена
                                                                       IKEA PELLO Релакс фотелјаIKEA PELLO Релакс фотелја
                                                                         7.999 ден.Цена
                                                                           6.780 ден.7.990 ден.
                                                                           Фотелја ELMA црнаФотелја ELMA црна
                                                                             6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                             Фотелја ELMA црнаФотелја ELMA црна
                                                                               Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. Димензии:...
                                                                               6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                               Фотелја ELMA црнаФотелја ELMA црна
                                                                                 Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. Димензии:...
                                                                                 6.780 ден.7.990 ден.Редовна цена-1.210 ден. исклученоЦена
                                                                                   12.990 ден.14.590 ден.
                                                                                   Фотелја со табуретка PEARL сиваФотелја со табуретка PEARL сива
                                                                                     12.990 ден.14.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                     Фотелја со табуретка PEARL сиваФотелја со табуретка PEARL сива
                                                                                       Сетот фотелја и табуретка PEARL е современо прилагодување на австралискиот дизајн од 1951 година. Основа е изработена од цврсто природно дрво. Тапациран со сива ткаенина, PEARL дава стилски ефект во спалната или дневната соба со извонредниот дизајн. Се одликува со елегантни заострени дрвени ногарки и заоблен дизајн за максимална поддршка.
                                                                                       12.990 ден.14.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                       Фотелја со табуретка PEARL сиваФотелја со табуретка PEARL сива
                                                                                         Сетот фотелја и табуретка PEARL е современо прилагодување на австралискиот дизајн од 1951 година. Основа е изработена од цврсто природно дрво. Тапациран со сива ткаенина, PEARL дава стилски ефект во спалната или дневната соба со извонредниот дизајн. Се одликува со елегантни заострени дрвени ногарки и заоблен дизајн за максимална поддршка.
                                                                                         12.990 ден.14.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                           9.990 ден.10.990 ден.
                                                                                           Фотелја RANDY сиваФотелја RANDY сива
                                                                                             9.990 ден.10.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                             Фотелја RANDY сиваФотелја RANDY сива
                                                                                               Доколку барате фотелја која ќе даде акцент на Вашиот простор со својот модерен дизајн, тогаш фотелјата RANDY е совршена за Вас. Комбинација од удобност и естетика - може одлично да се вклопи во секој простор од Вашиот дом. Стабилна метална рамка со висока отпорност на абење. Тапацир со висококвалитетна ткаенина. Столот има подлога од пена што нуди удобност...
                                                                                               9.990 ден.10.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                               Фотелја RANDY сиваФотелја RANDY сива
                                                                                                 Доколку барате фотелја која ќе даде акцент на Вашиот простор со својот модерен дизајн, тогаш фотелјата RANDY е совршена за Вас. Комбинација од удобност и естетика - може одлично да се вклопи во секој простор од Вашиот дом. Стабилна метална рамка со висока отпорност на абење. Тапацир со висококвалитетна ткаенина. Столот има подлога од пена што нуди удобност...
                                                                                                 9.990 ден.10.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   4.990 ден.5.990 ден.
                                                                                                   Фотелја VALERY кафенаФотелја VALERY кафена
                                                                                                     4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Фотелја VALERY кафенаФотелја VALERY кафена
                                                                                                       Фотелјата Valery со безвременски луксузен дизајн е изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетна синтетичка кожа. Уживајте во моментите на релаксација и одмор, елегантно давајќи му акцент на Вашиот простор. Ногарки и конструкција изработени од метал Седлото и наслонувачот се обложени со пена и PU. Краевите на ногарките имаат заштитни пластични...
                                                                                                       4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Фотелја VALERY кафенаФотелја VALERY кафена
                                                                                                         Фотелјата Valery со безвременски луксузен дизајн е изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетна синтетичка кожа. Уживајте во моментите на релаксација и одмор, елегантно давајќи му акцент на Вашиот простор. Ногарки и конструкција изработени од метал Седлото и наслонувачот се обложени со пена и PU. Краевите на ногарките имаат заштитни пластични...
                                                                                                         4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           4.990 ден.5.990 ден.
                                                                                                           Фотелја RENA светло-маслинестаФотелја RENA светло-маслинеста
                                                                                                             4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Фотелја RENA светло-маслинестаФотелја RENA светло-маслинеста
                                                                                                               Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                               4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                               Фотелја RENA светло-маслинестаФотелја RENA светло-маслинеста
                                                                                                                 Фотелја за релаксирање е неопходна во секојдневниот живот, бидејќи навистина може да ни помогне да се релаксиораме правилно по многу напорен ден. Затоа, направете си го секојдневиоето многу поудобно со фотелјата РЕНА. Конструкција изработена од цврсто дрво - бреза Перничињата се 65% памук / 35% полиестерска ткаенина исполнети со мека пена од 3 см. ...
                                                                                                                 4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   4.990 ден.5.990 ден.
                                                                                                                   Фотелја VALERY мокаФотелја VALERY мока
                                                                                                                     4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Фотелја VALERY мокаФотелја VALERY мока
                                                                                                                       Фотелјата Valery со безвременски луксузен дизајн е изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетна синтетичка кожа. Уживајте во моментите на релаксација и одмор, елегантно давајќи му акцент на Вашиот простор. Ногарки и конструкција изработени од метал Седлото и наслонувачот се обложени со пена и PU. Краевите на ногарките имаат заштитни пластични...
                                                                                                                       4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Фотелја VALERY мокаФотелја VALERY мока
                                                                                                                         Фотелјата Valery со безвременски луксузен дизајн е изработена од дрвена рамка и обложена со висококвалитетна синтетичка кожа. Уживајте во моментите на релаксација и одмор, елегантно давајќи му акцент на Вашиот простор. Ногарки и конструкција изработени од метал Седлото и наслонувачот се обложени со пена и PU. Краевите на ногарките имаат заштитни пластични...
                                                                                                                         4.990 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           14.990 ден.16.590 ден.
                                                                                                                           Фотелја VALENTIA розоваФотелја VALENTIA розова
                                                                                                                             14.990 ден.16.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Фотелја VALENTIA розоваФотелја VALENTIA розова
                                                                                                                               Доколку сте љубители на класичниот дизајн, тогаш Valentia е идеална фотелја за Вас. Елегантен, но во исто време ергономски дизајн со висок квалитет. Valentia ветува дека ќе го привлече вниманието и ќе биде главен акцент во Вашата просторија. Изработена од дрвена конструкција со пена и плишан материјал.
                                                                                                                               14.990 ден.16.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Фотелја VALENTIA розоваФотелја VALENTIA розова
                                                                                                                                 Доколку сте љубители на класичниот дизајн, тогаш Valentia е идеална фотелја за Вас. Елегантен, но во исто време ергономски дизајн со висок квалитет. Valentia ветува дека ќе го привлече вниманието и ќе биде главен акцент во Вашата просторија. Изработена од дрвена конструкција со пена и плишан материјал.
                                                                                                                                 14.990 ден.16.590 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   2.490 ден.2.990 ден.
                                                                                                                                   Стол Cortina - црна бојаСтол Cortina - црна боја
                                                                                                                                     2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     Стол Cortina - црна бојаСтол Cortina - црна боја
                                                                                                                                       Фотелји и столчиња
                                                                                                                                       Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: црна 
                                                                                                                                       2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       Стол Cortina - црна бојаСтол Cortina - црна боја
                                                                                                                                         Фотелји и столчиња
                                                                                                                                         Стол Cortina е висококвалитетно столче за посетители од докажан европски производител - Nowy Styl Group! Тежина: 4,1 kg Размери: 440 × 450 × 800 mm Боја: црна 
                                                                                                                                         2.490 ден.2.990 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         IKEA ASKHOLMEN Маса со 2 стола за надворешна употребаIKEA ASKHOLMEN Маса со 2 стола за надворешна употреба
                                                                                                                                           11.990 ден.Цена
                                                                                                                                           IKEA ASKHOLMEN Маса со 2 стола за надворешна употребаIKEA ASKHOLMEN Маса со 2 стола за надворешна употреба
                                                                                                                                             11.990 ден.Цена
                                                                                                                                               28.500 ден.
                                                                                                                                               Работен стол ErgochairРаботен стол Ergochair
                                                                                                                                                 28.500 ден.Цена
                                                                                                                                                 Работен стол ErgochairРаботен стол Ergochair
                                                                                                                                                   Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                   Работен стол Ergochair тежина: 31,2 кг размери: 820 × 520 × 690 mm боја: црна 
                                                                                                                                                   28.500 ден.Цена
                                                                                                                                                   Работен стол ErgochairРаботен стол Ergochair
                                                                                                                                                     Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                     Работен стол Ergochair тежина: 31,2 кг размери: 820 × 520 × 690 mm боја: црна 
                                                                                                                                                     28.500 ден.Цена
                                                                                                                                                       1.590 ден.
                                                                                                                                                       IKEA ADDE столIKEA ADDE стол
                                                                                                                                                         1.590 ден.Цена
                                                                                                                                                         IKEA ADDE столIKEA ADDE стол
                                                                                                                                                           Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                           IKEA ADDE стол Карактеристики на производот  Материјал: галванизиран челик, ПВЦ Боја: бела Тестирано со: 110 kg Димензии на производот: Ширина: 39 cm Должина: 47 cm Висина: 77 cm Седиште, ширина: 39 cm Седиште, длабочина: 34 cm Седиште, висина: 45 cm
                                                                                                                                                           1.590 ден.Цена
                                                                                                                                                           IKEA ADDE столIKEA ADDE стол
                                                                                                                                                             Фотелји и столчиња
                                                                                                                                                             IKEA ADDE стол Карактеристики на производот  Материјал: галванизиран челик, ПВЦ Боја: бела Тестирано со: 110 kg Димензии на производот: Ширина: 39 cm Должина: 47 cm Висина: 77 cm Седиште, ширина: 39 cm Седиште, длабочина: 34 cm Седиште, висина: 45 cm
                                                                                                                                                             1.590 ден.Цена
                                                                                                                                                             IKEA ASKHOLMEN Стол на расклопување за надоворешна употребаIKEA ASKHOLMEN Стол на расклопување за надоворешна употреба
                                                                                                                                                               3.999 ден.Цена
                                                                                                                                                               IKEA ASKHOLMEN Стол на расклопување за надоворешна употребаIKEA ASKHOLMEN Стол на расклопување за надоворешна употреба
                                                                                                                                                                 3.999 ден.Цена
                                                                                                                                                                   IKEA GUNDE Стол на расклопување - белIKEA GUNDE Стол на расклопување - бел
                                                                                                                                                                     1.199 ден.Цена
                                                                                                                                                                     IKEA GUNDE Стол на расклопување - белIKEA GUNDE Стол на расклопување - бел
                                                                                                                                                                       1.199 ден.Цена
                                                                                                                                                                       IKEA GUNDE Стол на расклопување - белIKEA GUNDE Стол на расклопување - бел
                                                                                                                                                                         1.199 ден.Цена