Активни филтери

Работно биро

Цена 4 200 ден
10 На залиха

Мултифункционално биро со метална конструкција прашкасто бојадисана во црна боја и плотна од кафена иверка наменето за работна соба, спална соба, дневна соба, детска соба, кујна или канцеларија, може да се користи како компјутерска маса, канцелариско биро, биро за читање, биро за обука, маса за излети, итн.

Кутијата тежи 11 кг, со димензии 0,046 кубни метри. - 107х77х5,5 см

Производот е додаен за споредба.