Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Филтер

достапност

достапност

Тежина

Тежина

 • 0kg - 1.000kg

Цена

Цена

 • 491 ден. - 19.990 ден.

Полици
Полици

40 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  3.490 ден.4.590 ден.
  Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
  • Ново
   3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
   Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
   • Ново
    Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
    3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
    Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
    • Ново
     Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
     3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
     • Ново
      Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
      • Ново
       3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
       Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
       • Ново
        Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
        3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
        Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
        • Ново
         Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
         3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
         • Ново
          4.290 ден.5.990 ден.
          Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
          • Ново
           4.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
           Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
           • Ново
            Закачалка со чевларник, изработена од метални профили (20х30) кои се електростатски бојадисани и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 172cm Ширина: 86cm Длабочина: 30cm Полица за складирање : ширина 86cm | длабочина 30cm
            4.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
            Закачалка со чевларник IndustrialЗакачалка со чевларник Industrial
            • Ново
             Закачалка со чевларник, изработена од метални профили (20х30) кои се електростатски бојадисани и квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 172cm Ширина: 86cm Длабочина: 30cm Полица за складирање : ширина 86cm | длабочина 30cm
             4.290 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
             • Ново
              11.990 ден.14.690 ден.
              Полица Largo IndustrialПолица Largo Industrial
              • Ново
               11.990 ден.14.690 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
               Полица Largo IndustrialПолица Largo Industrial
               • Ново
                Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 160cm Ширина: 160cm Длабочина: 26cm Висина на полици: 24m5cm
                11.990 ден.14.690 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                Полица Largo IndustrialПолица Largo Industrial
                • Ново
                 Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 160cm Ширина: 160cm Длабочина: 26cm Висина на полици: 24m5cm
                 11.990 ден.14.690 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  5.390 ден.7.790 ден.
                  Полица ПолкаПолица Полка
                  • Ново
                   5.390 ден.7.790 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                   Полица ПолкаПолица Полка
                   • Ново
                    Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 178cm Ширина: 32,2cm Длабочина: 31,3cm Висина на полици: 30,7cm Ширина на полици: 29,5cm Конструкцијата со златна боја е изработена од 100% метал. Затоа што полиците се мермерен дизајн, можно е да има мала разлика помеѓу тоновите на...
                    5.390 ден.7.790 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                    Полица ПолкаПолица Полка
                    • Ново
                     Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 178cm Ширина: 32,2cm Длабочина: 31,3cm Висина на полици: 30,7cm Ширина на полици: 29,5cm Конструкцијата со златна боја е изработена од 100% метал. Затоа што полиците се мермерен дизајн, можно е да има мала разлика помеѓу тоновите на...
                     5.390 ден.7.790 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      2.690 ден.3.847 ден.
                      Полица HelgaПолица Helga
                      • Ново
                       2.690 ден.3.847 ден.Редовна цена-1.157 ден. исклученоЦена
                       Полица HelgaПолица Helga
                       • Ново
                        Полици
                        Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 56cm Длабочина: 30cm
                        2.690 ден.3.847 ден.Редовна цена-1.157 ден. исклученоЦена
                        Полица HelgaПолица Helga
                        • Ново
                         Полици
                         Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 56cm Длабочина: 30cm
                         2.690 ден.3.847 ден.Редовна цена-1.157 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          7.490 ден.9.690 ден.
                          Полица Лима оревПолица Лима орев
                          • Ново
                           7.490 ден.9.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                           Полица Лима оревПолица Лима орев
                           • Ново
                            Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 90cm Длабочина: 20cm
                            7.490 ден.9.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                            Полица Лима оревПолица Лима орев
                            • Ново
                             Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 90cm Длабочина: 20cm
                             7.490 ден.9.690 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              10.990 ден.13.390 ден.
                              Полица ВеронаПолица Верона
                              • Ново
                               10.990 ден.13.390 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                               Полица ВеронаПолица Верона
                               • Ново
                                Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 72cm Длабочина: 26cm
                                10.990 ден.13.390 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                Полица ВеронаПолица Верона
                                • Ново
                                 Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 72cm Длабочина: 26cm
                                 10.990 ден.13.390 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  3.900 ден.5.390 ден.
                                  Полица Лима атлантикПолица Лима атлантик
                                  • Ново
                                   3.900 ден.5.390 ден.Редовна цена-1.490 ден. исклученоЦена
                                   Полица Лима атлантикПолица Лима атлантик
                                   • Ново
                                    Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 156cm Ширина: 90cm Длабочина: 20cm Висина на полици: 28cm
                                    3.900 ден.5.390 ден.Редовна цена-1.490 ден. исклученоЦена
                                    Полица Лима атлантикПолица Лима атлантик
                                    • Ново
                                     Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 156cm Ширина: 90cm Длабочина: 20cm Висина на полици: 28cm
                                     3.900 ден.5.390 ден.Редовна цена-1.490 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      16.490 ден.19.990 ден.
                                      Полица Luxe 2Полица Luxe 2
                                      • Ново
                                       16.490 ден.19.990 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                       Полица Luxe 2Полица Luxe 2
                                       • Ново
                                        Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 90cm Длабочина: 33,6cm Висина на полици: 36cm
                                        16.490 ден.19.990 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                        Полица Luxe 2Полица Luxe 2
                                        • Ново
                                         Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 90cm Длабочина: 33,6cm Висина на полици: 36cm
                                         16.490 ден.19.990 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          8.390 ден.9.990 ден.
                                          Полица LuxeПолица Luxe
                                          • Ново
                                           8.390 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                           Полица LuxeПолица Luxe
                                           • Ново
                                            Полици
                                            Полица за ѕид со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 174cm Ширина: 60cm Длабочина: 22cm Висина на полици: 30cm
                                            8.390 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                            Полица LuxeПолица Luxe
                                            • Ново
                                             Полици
                                             Полица за ѕид со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 174cm Ширина: 60cm Длабочина: 22cm Висина на полици: 30cm
                                             8.390 ден.9.990 ден.Редовна цена-1.600 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              4.990 ден.6.690 ден.
                                              Полица со шкафче ИндустриалПолица со шкафче Индустриал
                                              • Ново
                                               4.990 ден.6.690 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                               Полица со шкафче ИндустриалПолица со шкафче Индустриал
                                               • Ново
                                                Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 49cm Длабочина: 30cm Висина на полици: 32cm Висина на ногарки: 9cm
                                                4.990 ден.6.690 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                Полица со шкафче ИндустриалПолица со шкафче Индустриал
                                                • Ново
                                                 Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 49cm Длабочина: 30cm Висина на полици: 32cm Висина на ногарки: 9cm
                                                 4.990 ден.6.690 ден.Редовна цена-1.700 ден. исклученоЦена
                                                 • Ново
                                                  3.990 ден.5.390 ден.
                                                  Полица КаракасПолица Каракас
                                                  • Ново
                                                   3.990 ден.5.390 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                   Полица КаракасПолица Каракас
                                                   • Ново
                                                    Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 156cm Ширина: 90cm Длабочина: 20cm Висина на полици: 28cm
                                                    3.990 ден.5.390 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                    Полица КаракасПолица Каракас
                                                    • Ново
                                                     Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 156cm Ширина: 90cm Длабочина: 20cm Висина на полици: 28cm
                                                     3.990 ден.5.390 ден.Редовна цена-1.400 ден. исклученоЦена
                                                     • Ново
                                                      4.690 ден.5.990 ден.
                                                      Полица Лима - белаПолица Лима - бела
                                                      • Ново
                                                       4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                       Полица Лима - белаПолица Лима - бела
                                                       • Ново
                                                        Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 182cm Ширина: 90cm Длабочина: 22cm
                                                        4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                        Полица Лима - белаПолица Лима - бела
                                                        • Ново
                                                         Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 182cm Ширина: 90cm Длабочина: 22cm
                                                         4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                         • Ново
                                                          4.690 ден.5.990 ден.
                                                          Полица Лима - атлантикПолица Лима - атлантик
                                                          • Ново
                                                           4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                           Полица Лима - атлантикПолица Лима - атлантик
                                                           • Ново
                                                            Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 182cm Ширина: 90cm Длабочина: 22cm
                                                            4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                            Полица Лима - атлантикПолица Лима - атлантик
                                                            • Ново
                                                             Полица изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 182cm Ширина: 90cm Длабочина: 22cm
                                                             4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                             • Ново
                                                              3.990 ден.5.290 ден.
                                                              Полица КалиПолица Кали
                                                              • Ново
                                                               3.990 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                               Полица КалиПолица Кали
                                                               • Ново
                                                                Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 50cm Длабочина: 35cm Висина на полици: 32cm Може да се фиксира на ѕид.
                                                                3.990 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                Полица КалиПолица Кали
                                                                • Ново
                                                                 Полица со метална конструкција, изработена од квалитетна 18mm иверица. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 50cm Длабочина: 35cm Висина на полици: 32cm Може да се фиксира на ѕид.
                                                                 3.990 ден.5.290 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                 • Ново
                                                                  13.490 ден.16.590 ден.
                                                                  Полица BrownПолица Brown
                                                                  • Ново
                                                                   13.490 ден.16.590 ден.Редовна цена-3.100 ден. исклученоЦена
                                                                   Полица BrownПолица Brown
                                                                   • Ново
                                                                    Полици
                                                                    Изработено од квалитетна 18mm иверица, со метални ногарки. Димензии: Висина: 182cm Ширина: 80cm Длабочина: 36cm Висина на полици: 28cm Метални ногарки. Може да се фиксира на ѕид.
                                                                    13.490 ден.16.590 ден.Редовна цена-3.100 ден. исклученоЦена
                                                                    Полица BrownПолица Brown
                                                                    • Ново
                                                                     Полици
                                                                     Изработено од квалитетна 18mm иверица, со метални ногарки. Димензии: Висина: 182cm Ширина: 80cm Длабочина: 36cm Висина на полици: 28cm Метални ногарки. Може да се фиксира на ѕид.
                                                                     13.490 ден.16.590 ден.Редовна цена-3.100 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      6.390 ден.8.590 ден.
                                                                      Полица ХаванаПолица Хавана
                                                                      • Ново
                                                                       6.390 ден.8.590 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                       Полица ХаванаПолица Хавана
                                                                       • Ново
                                                                        Изработено од квалитетна 18mm иверица и метална конструкција електростатски бојадисана. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 100cm Длабочина: 34cm Висина на полици: 35cm Метален профил: 20x30mm (1mm дебелина) Може да се фиксира на ѕид.
                                                                        6.390 ден.8.590 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                        Полица ХаванаПолица Хавана
                                                                        • Ново
                                                                         Изработено од квалитетна 18mm иверица и метална конструкција електростатски бојадисана. Димензии: Висина: 180cm Ширина: 100cm Длабочина: 34cm Висина на полици: 35cm Метален профил: 20x30mm (1mm дебелина) Може да се фиксира на ѕид.
                                                                         6.390 ден.8.590 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          2.490 ден.3.600 ден.
                                                                          Полица Тиос - антрацитПолица Тиос - антрацит
                                                                          • Ново
                                                                           2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                           Полица Тиос - антрацитПолица Тиос - антрацит
                                                                           • Ново
                                                                            Изработено од квалитетна 18mm иверица  и метална конструкција. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 50cm Длабочина: 22cm Висина на полици: 28cm Може да се фиксира на ѕид.
                                                                            2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                            Полица Тиос - антрацитПолица Тиос - антрацит
                                                                            • Ново
                                                                             Изработено од квалитетна 18mm иверица  и метална конструкција. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 50cm Длабочина: 22cm Висина на полици: 28cm Може да се фиксира на ѕид.
                                                                             2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              2.490 ден.3.600 ден.
                                                                              Полица Тиос - белаПолица Тиос - бела
                                                                              • Ново
                                                                               2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                               Полица Тиос - белаПолица Тиос - бела
                                                                               • Ново
                                                                                Изработено од квалитетна 18mm иверица и метална конструкција. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 50cm Длабочина: 22cm Висина на полици: 28cm Може да се фиксира на ѕид.
                                                                                2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                Полица Тиос - белаПолица Тиос - бела
                                                                                • Ново
                                                                                 Изработено од квалитетна 18mm иверица и метална конструкција. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 50cm Длабочина: 22cm Висина на полици: 28cm Може да се фиксира на ѕид.
                                                                                 2.490 ден.3.600 ден.Редовна цена-1.110 ден. исклученоЦена
                                                                                 • Ново
                                                                                  2.490 ден.3.500 ден.
                                                                                  Полица Тиос атлантикПолица Тиос атлантик
                                                                                  • Ново
                                                                                   2.490 ден.3.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                   Полица Тиос атлантикПолица Тиос атлантик
                                                                                   • Ново
                                                                                    Изработено од квалитетна 18mm иверица и метална конструкција. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 50cm Длабочина: 22cm Висина на полици: 28cm Може да се фиксира на ѕид.
                                                                                    2.490 ден.3.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                    Полица Тиос атлантикПолица Тиос атлантик
                                                                                    • Ново
                                                                                     Изработено од квалитетна 18mm иверица и метална конструкција. Димензии: Висина: 150cm Ширина: 50cm Длабочина: 22cm Висина на полици: 28cm Може да се фиксира на ѕид.
                                                                                     2.490 ден.3.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                                                                                     • Ново
                                                                                      3.490 ден.4.590 ден.
                                                                                      Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                                      • Ново
                                                                                       3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                       Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                                       • Ново
                                                                                        Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                        3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                        Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
                                                                                        • Ново
                                                                                         Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                                                                                         3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
                                                                                         • Ново
                                                                                          2.999 ден.5.785 ден.
                                                                                          Полица Пири белаПолица Пири бела
                                                                                          • Ново
                                                                                           2.999 ден.5.785 ден.Редовна цена-2.786 ден. исклученоЦена
                                                                                           Полица Пири белаПолица Пири бела
                                                                                           • Ново
                                                                                            Одлична полица за чување и складирање на вашите омилени книги и предмети.  Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. Достапна во бела-мока боја  Димензии: Должина: 35 см Длабочина: 30 см Висина: 161 см Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување. Бојата на испорачаниот производ може...
                                                                                            2.999 ден.5.785 ден.Редовна цена-2.786 ден. исклученоЦена
                                                                                            Полица Пири белаПолица Пири бела
                                                                                            • Ново
                                                                                             Одлична полица за чување и складирање на вашите омилени книги и предмети.  Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. Достапна во бела-мока боја  Димензии: Должина: 35 см Длабочина: 30 см Висина: 161 см Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување. Бојата на испорачаниот производ може...
                                                                                             2.999 ден.5.785 ден.Редовна цена-2.786 ден. исклученоЦена
                                                                                             • Ново
                                                                                              2.999 ден.5.785 ден.
                                                                                              Полица Пири сономаПолица Пири сонома
                                                                                              • Ново
                                                                                               2.999 ден.5.785 ден.Редовна цена-2.786 ден. исклученоЦена
                                                                                               Полица Пири сономаПолица Пири сонома
                                                                                               • Ново
                                                                                                Одлична полица за чување и складирање на вашите омилени книги и предмети.  Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. Достапна во сонома-бела боја  Димензии: Должина: 35 см Длабочина: 30 см Висина: 161 см Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување. Бојата на испорачаниот производ...
                                                                                                2.999 ден.5.785 ден.Редовна цена-2.786 ден. исклученоЦена
                                                                                                Полица Пири сономаПолица Пири сонома
                                                                                                • Ново
                                                                                                 Одлична полица за чување и складирање на вашите омилени книги и предмети.  Изработен од висококвалитетна иверица со меламинска обвивка. Достапна во сонома-бела боја  Димензии: Должина: 35 см Длабочина: 30 см Висина: 161 см Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување. Бојата на испорачаниот производ...
                                                                                                 2.999 ден.5.785 ден.Редовна цена-2.786 ден. исклученоЦена
                                                                                                 • Ново
                                                                                                  4.990 ден.6.500 ден.
                                                                                                  Подна полица ЛенаПодна полица Лена
                                                                                                  • Ново
                                                                                                   4.990 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Подна полица ЛенаПодна полица Лена
                                                                                                   • Ново
                                                                                                    Подна полица Лена металик во црно-орев боја 80x30x142cm Спецификации: - Рамка изработена од метал и медијапан. - Вклучува 7 полици од медијапан и 2 полици од метал. - Достапна во црна - орев боја. Димензии на производот: Должина: 80 см Длабочина: 30 см Висина: 142 см Димензии на полицата за микробранова печка:...
                                                                                                    4.990 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                    Подна полица ЛенаПодна полица Лена
                                                                                                    • Ново
                                                                                                     Подна полица Лена металик во црно-орев боја 80x30x142cm Спецификации: - Рамка изработена од метал и медијапан. - Вклучува 7 полици од медијапан и 2 полици од метал. - Достапна во црна - орев боја. Димензии на производот: Должина: 80 см Длабочина: 30 см Висина: 142 см Димензии на полицата за микробранова печка:...
                                                                                                     4.990 ден.6.500 ден.Редовна цена-1.510 ден. исклученоЦена
                                                                                                     • Ново
                                                                                                      1.590 ден.2.850 ден.
                                                                                                      Ѕидна полица МатисеЅидна полица Матисе
                                                                                                      • Ново
                                                                                                       1.590 ден.2.850 ден.Редовна цена-1.260 ден. исклученоЦена
                                                                                                       Ѕидна полица МатисеЅидна полица Матисе
                                                                                                       • Ново
                                                                                                        За оние од вас кои бараат посебна полица за елегантно да го освежите вашиот простор, серијата Матисе е идеалниот предлог.   Спецификации: - Изработена од метал - Достапна во црна боја Димензии на производот: Должина: 50 см. Длабочина: 10 см. Висина: 44 см.
                                                                                                        1.590 ден.2.850 ден.Редовна цена-1.260 ден. исклученоЦена
                                                                                                        Ѕидна полица МатисеЅидна полица Матисе
                                                                                                        • Ново
                                                                                                         За оние од вас кои бараат посебна полица за елегантно да го освежите вашиот простор, серијата Матисе е идеалниот предлог.   Спецификации: - Изработена од метал - Достапна во црна боја Димензии на производот: Должина: 50 см. Длабочина: 10 см. Висина: 44 см.
                                                                                                         1.590 ден.2.850 ден.Редовна цена-1.260 ден. исклученоЦена
                                                                                                         • Ново
                                                                                                          899 ден.1.400 ден.
                                                                                                          Ѕидна полица СислиЅидна полица Сисли
                                                                                                          • Ново
                                                                                                           899 ден.1.400 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Ѕидна полица СислиЅидна полица Сисли
                                                                                                           • Ново
                                                                                                            Сисли е идеална полица за организирање и уредување на вашиот дом! Спецификации: - Висококвалитетна рамка од дрво и јаже. - Во природно-црна боја. Димензии: Должина: 50 см Длабочина: 9 см Висина: 2 см Време на испорака: 10-14 дена
                                                                                                            899 ден.1.400 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                                                                                                            Ѕидна полица СислиЅидна полица Сисли
                                                                                                            • Ново
                                                                                                             Сисли е идеална полица за организирање и уредување на вашиот дом! Спецификации: - Висококвалитетна рамка од дрво и јаже. - Во природно-црна боја. Димензии: Должина: 50 см Длабочина: 9 см Висина: 2 см Време на испорака: 10-14 дена
                                                                                                             899 ден.1.400 ден.Редовна цена-501 ден. исклученоЦена
                                                                                                             • Ново
                                                                                                              2.690 ден.
                                                                                                              IKEA ALBERT полицаIKEA ALBERT полица
                                                                                                              • Ново
                                                                                                               2.690 ден.Цена
                                                                                                               IKEA ALBERT полицаIKEA ALBERT полица
                                                                                                               • Ново
                                                                                                                Тераса и градина
                                                                                                                Полица за внатрешна и надворешна употреба
                                                                                                                2.690 ден.Цена
                                                                                                                IKEA ALBERT полицаIKEA ALBERT полица
                                                                                                                • Ново
                                                                                                                 Тераса и градина
                                                                                                                 Полица за внатрешна и надворешна употреба
                                                                                                                 2.690 ден.Цена
                                                                                                                   4.590 ден.
                                                                                                                   IKEA GERSBY Библиотека - белаIKEA GERSBY Библиотека - бела
                                                                                                                     4.590 ден.Цена
                                                                                                                     IKEA GERSBY Библиотека - белаIKEA GERSBY Библиотека - бела
                                                                                                                       4.590 ден.Цена
                                                                                                                       IKEA GERSBY Библиотека - белаIKEA GERSBY Библиотека - бела
                                                                                                                         4.590 ден.Цена
                                                                                                                           4.590 ден.
                                                                                                                           IKEA FINNBY Библиотека - црнаIKEA FINNBY Библиотека - црна
                                                                                                                             4.590 ден.Цена
                                                                                                                             IKEA FINNBY Библиотека - црнаIKEA FINNBY Библиотека - црна
                                                                                                                               4.590 ден.Цена
                                                                                                                               IKEA FINNBY Библиотека - црнаIKEA FINNBY Библиотека - црна
                                                                                                                                 4.590 ден.Цена