Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Филтер

достапност

достапност

Цена

Цена

 • 477 ден. - 227.499 ден.

Греење и ладење
Греење и ладење

63 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  20.590 ден.
  Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
  • Ново
   20.590 ден.Цена
   Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
   • Ново
    Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
    20.590 ден.Цена
    Печка на дрва BLIST ZAR НОВ ЦРВЕН
    • Ново
     Моќност: 7-8kW Нето тежина: 64kg Димензии: 480x460x930mm Kвадратура на загревање:35-40m2 Гусани: Плотна, врата, рачка, постоље Димензија на издувна цевка: 120mm Двоен лим на страници со воздушна комора
     20.590 ден.Цена
     • Ново
      22.990 ден.
      Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
      • Ново
       22.990 ден.Цена
       Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
       • Ново
        Материјал: челичен лим Димензии: 485x420x1170 mm Максимална моќност: 11-13 KW
        22.990 ден.Цена
        Печка на дрва BLIST AMBASADOR LM R
        • Ново
         Материјал: челичен лим Димензии: 485x420x1170 mm Максимална моќност: 11-13 KW
         22.990 ден.Цена
         • Ново
          Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
          • Ново
           Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
           • Ново
            Материјал: челичен лим Димензии:  485x455x1070 mm Максимална моќност: 20-22 KW
            31.990 ден.Цена
            Печка за централно греење BLIST ROMA E БЕЖ
            • Ново
             Материјал: челичен лим Димензии:  485x455x1070 mm Максимална моќност: 20-22 KW
             31.990 ден.Цена
             • Ново
              Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
              • Ново
               Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
               • Ново
                Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                46.990 ден.Цена
                Печка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВПечка за централно греење BLIST MILANO E (BRM) СИВ
                • Ново
                 Максимална моќност: 22-24 kW Моќност при загревање на вода: 16-18 KW Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на излезот на оџакот: 12 cm Димензии на печка: 580x560x1060 mm Димензии на ложиште: 380x430x340 mm Димензии на рерна: 430x230x300 mm
                 46.990 ден.Цена
                 • Ново
                  11.490 ден.
                  Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                  • Ново
                   11.490 ден.Цена
                   Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                   • Ново
                    Печки на дрва
                    Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                    11.490 ден.Цена
                    Печка на дрва BLIST B1Печка на дрва BLIST B1
                    • Ново
                     Печки на дрва
                     Максимална моќност: 7-9 kW Материјал: челичен лим Стакло отпорно на топлина до 750 °C Дијаметар на цевка за чад: 120 mm Препорачано гориво: дрво, јаглен Препорачана површина на загревање: 45 m2 Димензии на ложиште: 39 x 26 x 39 cm Димензии (ШхВхД): 46.5 х 80 х 39 cm
                     11.490 ден.Цена
                     • Ново
                      Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                      • Ново
                       Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                       • Ново
                        Проток на воздух 3600/4800/6600 м3/h 3 брзини Струен трошок 98/100/107 W Се закачува на ѕид; 360 степени ротација Димензија 690х200х675мм Гаранција 3 години
                        21.599 ден.Цена
                        Професионален вентилатор MASTER DF 20 (50cm)
                        • Ново
                         Проток на воздух 3600/4800/6600 м3/h 3 брзини Струен трошок 98/100/107 W Се закачува на ѕид; 360 степени ротација Димензија 690х200х675мм Гаранција 3 години
                         21.599 ден.Цена
                         • Ново
                          12.800 ден.
                          Air cooler TROTEC PAE 22
                          • Ново
                           12.800 ден.Цена
                           Air cooler TROTEC PAE 22
                           • Ново
                            Разладувачи (air coolers)
                            Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 35м2 Eco-friendlv Проток на воздух 330 m / h Потрошувачка на струа 60 W Должина на кабел 1.5м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуваье Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.8л / h Капацитет на резервар: 6л Контрола на ниво на резервар: да Гласност 49...
                            12.800 ден.Цена
                            Air cooler TROTEC PAE 22
                            • Ново
                             Разладувачи (air coolers)
                             Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 35м2 Eco-friendlv Проток на воздух 330 m / h Потрошувачка на струа 60 W Должина на кабел 1.5м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуваье Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.8л / h Капацитет на резервар: 6л Контрола на ниво на резервар: да Гласност 49...
                             12.800 ден.Цена
                             • Ново
                              11.500 ден.
                              Air cooler TROTEC PAE 12
                              • Ново
                               11.500 ден.Цена
                               Air cooler TROTEC PAE 12
                               • Ново
                                Разладувачи (air coolers)
                                Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 25м2 Eco-friendly Проток на воздух 90 м° / h Потрошувачка на струа 45 W Должина на кабел 1.8м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуване Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.4л / h Капацитет на резервар: Зл Контрола на ниво на резервар: да Гласност 55...
                                11.500 ден.Цена
                                Air cooler TROTEC PAE 12
                                • Ново
                                 Разладувачи (air coolers)
                                 Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 25м2 Eco-friendly Проток на воздух 90 м° / h Потрошувачка на струа 45 W Должина на кабел 1.8м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуване Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.4л / h Капацитет на резервар: Зл Контрола на ниво на резервар: да Гласност 55...
                                 11.500 ден.Цена
                                 • Ново
                                  215.000 ден.
                                  Air cooler MASTER BCB 19
                                  • Ново
                                   215.000 ден.Цена
                                   Air cooler MASTER BCB 19
                                   • Ново
                                    Разладувачи (air coolers)
                                    Проток на воздух/air flow 18000m3/h За простории до 250м2 Струен трошок 1100W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 250л Димензија 1100х1100х1850 мм Гаранција 3 години 
                                    215.000 ден.Цена
                                    Air cooler MASTER BCB 19
                                    • Ново
                                     Разладувачи (air coolers)
                                     Проток на воздух/air flow 18000m3/h За простории до 250м2 Струен трошок 1100W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 250л Димензија 1100х1100х1850 мм Гаранција 3 години 
                                     215.000 ден.Цена
                                     • Ново
                                      227.499 ден.
                                      Air cooler MASTER BC 341
                                      • Ново
                                       227.499 ден.Цена
                                       Air cooler MASTER BC 341
                                       • Ново
                                        Разладувачи (air coolers)
                                        Проток на воздух/air flow 30000m3/h За простории до 450м2 Струен трошок 1050W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 200л Димензија 1690х920х1910 мм Гаранција 3 години 
                                        227.499 ден.Цена
                                        Air cooler MASTER BC 341
                                        • Ново
                                         Разладувачи (air coolers)
                                         Проток на воздух/air flow 30000m3/h За простории до 450м2 Струен трошок 1050W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 200л Димензија 1690х920х1910 мм Гаранција 3 години 
                                         227.499 ден.Цена
                                         • Ново
                                          153.799 ден.
                                          Air cooler MASTER BC 221
                                          • Ново
                                           153.799 ден.Цена
                                           Air cooler MASTER BC 221
                                           • Ново
                                            Разладувачи (air coolers)
                                            Проток на воздух/air flow 22000m3/h За простории до 350м2 Струен трошок 800W, Трошок на вода 12-18л/час Резервоар 120л Димензија 1230х640х1730 мм Гаранција 3 години 
                                            153.799 ден.Цена
                                            Air cooler MASTER BC 221
                                            • Ново
                                             Разладувачи (air coolers)
                                             Проток на воздух/air flow 22000m3/h За простории до 350м2 Струен трошок 800W, Трошок на вода 12-18л/час Резервоар 120л Димензија 1230х640х1730 мм Гаранција 3 години 
                                             153.799 ден.Цена
                                             • Ново
                                              138.399 ден.
                                              Air cooler MASTER BC 121
                                              • Ново
                                               138.399 ден.Цена
                                               Air cooler MASTER BC 121
                                               • Ново
                                                Разладувачи (air coolers)
                                                Проток на воздух/air flow 12000m3/h,  За простории до 250м2,  Струен трошок 500W,  Трошок на вода 8-10л/час,  Резервоар 60л,  Димензија 1050х600х1460 мм Гаранција 3 години 
                                                138.399 ден.Цена
                                                Air cooler MASTER BC 121
                                                • Ново
                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                 Проток на воздух/air flow 12000m3/h,  За простории до 250м2,  Струен трошок 500W,  Трошок на вода 8-10л/час,  Резервоар 60л,  Димензија 1050х600х1460 мм Гаранција 3 години 
                                                 138.399 ден.Цена
                                                 • Ново
                                                  64.599 ден.
                                                  Air cooler MASTER BC 80
                                                  • Ново
                                                   64.599 ден.Цена
                                                   Air cooler MASTER BC 80
                                                   • Ново
                                                    Разладувачи (air coolers)
                                                    Проток на воздух/air flow 8000m3/h, За простории до 200м2, Струен трошок 330W, Трошок на вода 8л/час, Резервоар 100л, Димензија 500х850х1410 мм Гаранција 3 години 
                                                    64.599 ден.Цена
                                                    Air cooler MASTER BC 80
                                                    • Ново
                                                     Разладувачи (air coolers)
                                                     Проток на воздух/air flow 8000m3/h, За простории до 200м2, Струен трошок 330W, Трошок на вода 8л/час, Резервоар 100л, Димензија 500х850х1410 мм Гаранција 3 години 
                                                     64.599 ден.Цена
                                                     • Ново
                                                      40.599 ден.
                                                      Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                      • Ново
                                                       40.599 ден.Цена
                                                       Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                       • Ново
                                                        Разладувачи (air coolers)
                                                        Проток на воздух/air flow 4000m3/h, За простории до 80м2, Струен трошок 150W, Трошок на вода 5-7л/час, Резервоар 50л, Димензија 640х450х1160 мм Гаранција 3 години
                                                        40.599 ден.Цена
                                                        Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                        • Ново
                                                         Разладувачи (air coolers)
                                                         Проток на воздух/air flow 4000m3/h, За простории до 80м2, Струен трошок 150W, Трошок на вода 5-7л/час, Резервоар 50л, Димензија 640х450х1160 мм Гаранција 3 години
                                                         40.599 ден.Цена
                                                         • Ново
                                                          КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                          • Ново
                                                           49.990 ден.Цена
                                                           КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                           • Ново
                                                            Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошувачка греење/ладење:980W/790W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 480-650 m³ Работна температура: -22 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                            49.990 ден.Цена
                                                            КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
                                                            • Ново
                                                             Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошувачка греење/ладење:980W/790W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 480-650 m³ Работна температура: -22 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                             49.990 ден.Цена
                                                             • Ново
                                                              КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                              • Ново
                                                               КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                               • Ново
                                                                Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                59.990 ден.Цена
                                                                КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
                                                                • Ново
                                                                 Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                 59.990 ден.Цена
                                                                 • Ново
                                                                  1.799 ден.2.250 ден.
                                                                  Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                  • Ново
                                                                   1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                   Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                   • Ново
                                                                    Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
                                                                    1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                    Iskra DF-002 Вентилатор за на масаIskra DF-002 Вентилатор за на маса
                                                                    • Ново
                                                                     Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: Јачина: 40w Напон: 220-240v~50/60Hz Дијаметар: Ø 43cm Функција на нишање 3 брзини 3 крилна перка Висина: 40cm Должина на кабел: 1,6m 2 години гаранција
                                                                     1.799 ден.2.250 ден.Редовна цена-451 ден. исклученоЦена
                                                                     • Ново
                                                                      1.499 ден.1.875 ден.
                                                                      Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                      • Ново
                                                                       1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                       Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                       • Ново
                                                                        Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                                                                        1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                        Iskra DF-003 Вентилатор за на маса
                                                                        • Ново
                                                                         Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 35W • Тип: столен • Дијаметар: Ø 34см • Функција на осцилација • 3 брзини • Висина: 30см • Должина на кабелот: 1,6м •...
                                                                         1.499 ден.1.875 ден.Редовна цена-376 ден. исклученоЦена
                                                                         • Ново
                                                                          1.699 ден.2.125 ден.
                                                                          HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                          • Ново
                                                                           1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                           HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                           • Ново
                                                                            Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                                                                            1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                            HURRICANE SF-002D 16" Вентилатор by ISKRA
                                                                            • Ново
                                                                             Разладете се, и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен вентилатор со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • Напон: 220-240V ~ 50Hz • моќност: 40W • Тип: стоечки • Дијаметар: Ø 43см • Функција на осцилација • 3 брзини • Должина на кабелот: 1,6м • 24 месеци гаранција
                                                                             1.699 ден.2.125 ден.Редовна цена-426 ден. исклученоЦена
                                                                             • Ново
                                                                              5.499 ден.6.870 ден.
                                                                              Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                              • Ново
                                                                               5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                               Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                               • Ново
                                                                                Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                                5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                                Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                                • Ново
                                                                                 Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                                 5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                                   1.190 ден.
                                                                                   Калорифер 2000W Vivax
                                                                                     1.190 ден.Цена
                                                                                     Калорифер 2000W Vivax
                                                                                       Електрични греалки
                                                                                       1.190 ден.Цена
                                                                                       Калорифер 2000W Vivax
                                                                                         Електрични греалки
                                                                                         1.190 ден.Цена
                                                                                           3.299 ден.
                                                                                           Конвекторска греалка 2000W VivaxКонвекторска греалка 2000W Vivax
                                                                                             3.299 ден.Цена
                                                                                             Конвекторска греалка 2000W VivaxКонвекторска греалка 2000W Vivax
                                                                                               Електрични греалки
                                                                                               3.299 ден.Цена
                                                                                               Конвекторска греалка 2000W VivaxКонвекторска греалка 2000W Vivax
                                                                                                 Електрични греалки
                                                                                                 3.299 ден.Цена
                                                                                                   3.590 ден.
                                                                                                   Панелна греалка 1500W Vivax
                                                                                                     3.590 ден.Цена
                                                                                                     Панелна греалка 1500W Vivax
                                                                                                       Електрични греалки
                                                                                                       Панелна греалка  1500W За просторија до 50м2
                                                                                                       3.590 ден.Цена
                                                                                                       Панелна греалка 1500W Vivax
                                                                                                         Електрични греалки
                                                                                                         Панелна греалка  1500W За просторија до 50м2
                                                                                                         3.590 ден.Цена
                                                                                                           4.890 ден.
                                                                                                           Панелна греалка Vivax
                                                                                                             4.890 ден.Цена
                                                                                                             Панелна греалка Vivax
                                                                                                               Електрични греалки
                                                                                                               4.890 ден.Цена
                                                                                                               Панелна греалка Vivax
                                                                                                                 Електрични греалки
                                                                                                                 4.890 ден.Цена
                                                                                                                 Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                                                                                                   Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                                                                                                     Панелна греалка 1500W  од калено стакло За просторија до 40м2
                                                                                                                     7.390 ден.Цена
                                                                                                                     Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                                                                                                       Панелна греалка 1500W  од калено стакло За просторија до 40м2
                                                                                                                       7.390 ден.Цена
                                                                                                                       Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                                                                                                         Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                                                                                                           Панелна греалка 1500W  од калено стакло За просторија до 40м2
                                                                                                                           7.390 ден.Цена
                                                                                                                           Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                                                                                                             Панелна греалка 1500W  од калено стакло За просторија до 40м2
                                                                                                                             7.390 ден.Цена
                                                                                                                               Клима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                                 40.990 ден.47.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 Клима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                                   Моќност ладење/греење: 5000/5600W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 600/880 m³ Работна температура: -20 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                   40.990 ден.47.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Клима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                                     Моќност ладење/греење: 5000/5600W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 600/880 m³ Работна температура: -20 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                     40.990 ден.47.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                       Клима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FI
                                                                                                                                         27.990 ден.32.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         Клима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FI
                                                                                                                                           Моќност ладење/греење: 3400/3800W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                           27.990 ден.32.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Клима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FI
                                                                                                                                             Моќност ладење/греење: 3400/3800W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                             27.990 ден.32.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                               Клима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                 36.990 ден.42.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 Клима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                   Влезна моќ ладење/греење: 5000/5600W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - продолжување до 10...
                                                                                                                                                   36.990 ден.42.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Клима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                     Влезна моќ ладење/греење: 5000/5600W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - продолжување до 10...
                                                                                                                                                     36.990 ден.42.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                       Клима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                         25.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         Клима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                           Влезна моќ ладење/греење: 3400/3800W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика: Самочистење Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                           25.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Клима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READY
                                                                                                                                                             Влезна моќ ладење/греење: 3400/3800W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика: Самочистење Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                                             25.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена