Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Греење и ладење
Греење и ладење

56 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   36.999 ден.44.999 ден.
   VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32
     36.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
     VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32
       Инвертер клима уред VIVAX COOL Q DESIGN 5,5 kW R32 Капацитет на греење: 5.57 kW Капацитет на ладење: 5,28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
       36.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
       VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32
         Инвертер клима уред VIVAX COOL Q DESIGN 5,5 kW R32 Капацитет на греење: 5.57 kW Капацитет на ладење: 5,28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
         36.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
           VIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PRO
             24.999 ден.28.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
             VIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PRO
               Инвертер клима уред VIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 Капацитет на греење: 3,81 kW Капацитет на ладење: 3,51 kW Намена: до 35 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
               24.999 ден.28.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
               VIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PRO
                 Инвертер клима уред VIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 Капацитет на греење: 3,81 kW Капацитет на ладење: 3,51 kW Намена: до 35 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
                 24.999 ден.28.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                   VIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PRO
                     41.999 ден.46.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                     VIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PRO
                       Инвертер клима уред VIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 Капацитет на греење: 5.57 kW Капацитет на ладење: 5.28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15≤T≤24 C инвертер уред  Гаранција 5 години
                       41.999 ден.46.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                       VIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PRO
                         Инвертер клима уред VIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 Капацитет на греење: 5.57 kW Капацитет на ладење: 5.28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15≤T≤24 C инвертер уред  Гаранција 5 години
                         41.999 ден.46.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                         VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32
                           VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32
                             Инвертер клима уред VIVAX COOL Q DESIGN 7,0 kW R32 Капацитет на греење: 7,33 kW Капацитет на ладење: 7,03 kW Намена: до 75 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
                             59.999 ден.Цена
                             VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32
                               Инвертер клима уред VIVAX COOL Q DESIGN 7,0 kW R32 Капацитет на греење: 7,33 kW Капацитет на ладење: 7,03 kW Намена: до 75 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
                               59.999 ден.Цена
                                 49.999 ден.52.999 ден.
                                 VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32
                                   49.999 ден.52.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                   VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32
                                     Инвертер клима уред VIVAX COOL R+ DESIGN 5,5 kW Капацитет на греење: 5,57 kW Капацитет на ладење: 5,28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -20C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                     49.999 ден.52.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                     VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32
                                       Инвертер клима уред VIVAX COOL R+ DESIGN 5,5 kW Капацитет на греење: 5,57 kW Капацитет на ладење: 5,28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -20C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                       49.999 ден.52.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                       VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)
                                         32.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                         VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)
                                           Инвертер клима уред VIVAX COOL R+ DESIGN 3,5 kW Капацитет на греење: 3,8 kW Капацитет на ладење: 3,5 kW Намена: до 35 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ До -25C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                           32.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                           VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)
                                             Инвертер клима уред VIVAX COOL R+ DESIGN 3,5 kW Капацитет на греење: 3,8 kW Капацитет на ладење: 3,5 kW Намена: до 35 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ До -25C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                             32.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                             Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
                                               Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
                                                 Печки и камини за централно греење
                                                 Моќност: 12-14kW Нето тежина: 80kg Капацитет на котелот: 16l Димензии: 465x460x910mm Врата и плотна од челик Kвадратура на загревање:60-80m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
                                                 26.990 ден.Цена
                                                 Печка за централно греење на дрва BLIST B2 E
                                                   Печки и камини за централно греење
                                                   Моќност: 12-14kW Нето тежина: 80kg Капацитет на котелот: 16l Димензии: 465x460x910mm Врата и плотна од челик Kвадратура на загревање:60-80m2 Бакелитна рачка/Стакло на ложиште
                                                   26.990 ден.Цена
                                                     Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
                                                       23.890 ден.Цена
                                                       Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
                                                         Максимална моќност: 10-12 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm Димензии на рерна...
                                                         23.890 ден.Цена
                                                         Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
                                                           Максимална моќност: 10-12 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm Димензии на рерна...
                                                           23.890 ден.Цена
                                                             12.490 ден.
                                                             Печка на дрва BLIST Basel
                                                               12.490 ден.Цена
                                                               Печка на дрва BLIST Basel
                                                                 Печки и камини на дрва
                                                                 Максимална моќност: 8-10 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm Дијаметар на...
                                                                 12.490 ден.Цена
                                                                 Печка на дрва BLIST Basel
                                                                   Печки и камини на дрва
                                                                   Максимална моќност: 8-10 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm Дијаметар на...
                                                                   12.490 ден.Цена
                                                                   Печка за централно греење на пелети BLIST ТЕРА 40
                                                                     Печки и камини за централно греење
                                                                     Капацитет: 500W/Излезна моќ: 40.20kW Димензии: 960 x 1000 x 1430 mm Резервоар: Пелет 120kg/Вода 117L Пречник на димен отвор: 120 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои | БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШАТА ЛОКАЦИЈА |
                                                                     198.969 ден.Цена
                                                                     Печка за централно греење на пелети BLIST ТЕРА 40
                                                                       Печки и камини за централно греење
                                                                       Капацитет: 500W/Излезна моќ: 40.20kW Димензии: 960 x 1000 x 1430 mm Резервоар: Пелет 120kg/Вода 117L Пречник на димен отвор: 120 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои | БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШАТА ЛОКАЦИЈА |
                                                                       198.969 ден.Цена
                                                                         5.990 ден.
                                                                         Air cooler GREE KSWK-0603DAir cooler GREE KSWK-0603D
                                                                           5.990 ден.Цена
                                                                           Air cooler GREE KSWK-0603DAir cooler GREE KSWK-0603D
                                                                             Разладувачи (air coolers)
                                                                             Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот 4 нивоа на дување Контрола: Копче и далечински управувач Тркалца за движење Скала за прикажување на нивото на водата  Тајмер за самоисклучување Оддел за ладење со мраз Самоисклучување на пумпата кога нема вода Капацитет на резервоарот за вода: 6L  Опсег за ладење: 15 - 20...
                                                                             5.990 ден.Цена
                                                                             Air cooler GREE KSWK-0603DAir cooler GREE KSWK-0603D
                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                               Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот 4 нивоа на дување Контрола: Копче и далечински управувач Тркалца за движење Скала за прикажување на нивото на водата  Тајмер за самоисклучување Оддел за ладење со мраз Самоисклучување на пумпата кога нема вода Капацитет на резервоарот за вода: 6L  Опсег за ладење: 15 - 20...
                                                                               5.990 ден.Цена
                                                                                 39.500 ден.
                                                                                 Air cooler QMF-160ZY
                                                                                   39.500 ден.Цена
                                                                                   Air cooler QMF-160ZY
                                                                                     Разладувачи (air coolers)
                                                                                     Капацитет(m3/h): 16000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 450/580/750 - 3 брзини Издувно растојание (m): 10-14 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 100 Простор (m2) 70-100  Димензии:  L980*W670*H1480 Тежина (kg): 55 Гаранција: 1 годинa
                                                                                     39.500 ден.Цена
                                                                                     Air cooler QMF-160ZY
                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                       Капацитет(m3/h): 16000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 450/580/750 - 3 брзини Издувно растојание (m): 10-14 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 100 Простор (m2) 70-100  Димензии:  L980*W670*H1480 Тежина (kg): 55 Гаранција: 1 годинa
                                                                                       39.500 ден.Цена
                                                                                         29.500 ден.
                                                                                         Air cooler QMF-100ZY
                                                                                           29.500 ден.Цена
                                                                                           Air cooler QMF-100ZY
                                                                                             Разладувачи (air coolers)
                                                                                             Капацитет(m3/h): 10000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 210/330/420 - 3 брзини Издувно растојание (m): 10-12 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 80 Простор (m2) 50-70  Димензии:  L840*W580*H1380 Тежина (kg): 45 Гаранција: 1 годинa
                                                                                             29.500 ден.Цена
                                                                                             Air cooler QMF-100ZY
                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                               Капацитет(m3/h): 10000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 210/330/420 - 3 брзини Издувно растојание (m): 10-12 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 80 Простор (m2) 50-70  Димензии:  L840*W580*H1380 Тежина (kg): 45 Гаранција: 1 годинa
                                                                                               29.500 ден.Цена
                                                                                                 23.500 ден.
                                                                                                 Air cooler QMF-65ZY
                                                                                                   23.500 ден.Цена
                                                                                                   Air cooler QMF-65ZY
                                                                                                     Разладувачи (air coolers)
                                                                                                     Капацитет(m3/h): 6500 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 90/160/210 - 3 брзини Издувно растојание (m): 8-10 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 40 Простор (m2) 30-40  Димензии:  L620*W400*H1150 Тежина (kg): 35 Гаранција: 1 годинa
                                                                                                     23.500 ден.Цена
                                                                                                     Air cooler QMF-65ZY
                                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                                       Капацитет(m3/h): 6500 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 90/160/210 - 3 брзини Издувно растојание (m): 8-10 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 40 Простор (m2) 30-40  Димензии:  L620*W400*H1150 Тежина (kg): 35 Гаранција: 1 годинa
                                                                                                       23.500 ден.Цена
                                                                                                         18.500 ден.
                                                                                                         Air cooler QMF-50ZY
                                                                                                           18.500 ден.Цена
                                                                                                           Air cooler QMF-50ZY
                                                                                                             Разладувачи (air coolers)
                                                                                                             Капацитет(m3/h): 5000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 150 Издувно растојание (m): 6-8  Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 35  Простор (m2) 20 - 30  Димензии: L530*W350*H1060 Тежина (kg): 20 Гаранција: 1 годинa
                                                                                                             18.500 ден.Цена
                                                                                                             Air cooler QMF-50ZY
                                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                                               Капацитет(m3/h): 5000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 150 Издувно растојание (m): 6-8  Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 35  Простор (m2) 20 - 30  Димензии: L530*W350*H1060 Тежина (kg): 20 Гаранција: 1 годинa
                                                                                                               18.500 ден.Цена
                                                                                                               Клима Hisense Wings Pro KB70BT1EG / KB70BT1EW INVERTER 7KW -15C, WI-FI
                                                                                                                 Клима Hisense Wings Pro KB70BT1EG / KB70BT1EW INVERTER 7KW -15C, WI-FI
                                                                                                                   Клима уред - внатрешна единица  Разладна моќност: 6.500 W  Грејна моќност: 7.100 W  Ноќен режим на работа - Night mode  Автоматско работење  Турбо функција  Заштита од ладен воздух  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј  Работна температура во режим на греење : -15- 24  Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 - 43 ...
                                                                                                                   60.990 ден.Цена
                                                                                                                   Клима Hisense Wings Pro KB70BT1EG / KB70BT1EW INVERTER 7KW -15C, WI-FI
                                                                                                                     Клима уред - внатрешна единица  Разладна моќност: 6.500 W  Грејна моќност: 7.100 W  Ноќен режим на работа - Night mode  Автоматско работење  Турбо функција  Заштита од ладен воздух  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј  Работна температура во режим на греење : -15- 24  Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 - 43 ...
                                                                                                                     60.990 ден.Цена
                                                                                                                       49.990 ден.63.990 ден.
                                                                                                                       Клима Hisense Energy SE KA50BS0EG/KA50BS0EW INVERTER 5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                         49.990 ден.63.990 ден.Редовна цена-14.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Клима Hisense Energy SE KA50BS0EG/KA50BS0EW INVERTER 5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                           ИНВЕРТЕР Клима уред HISENSE EnergySe KA50BS0EG – KA50BS0EW Eнергетска класа на ладење и греење: А++ Разладна моќност: 5.000 W Грејна моќност: 5.400 W Сооднос SEER – ладење 7,8 Сооднос SCOP – греење 4,6 Тип на дисплеј: ЛЕД диспле Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                           49.990 ден.63.990 ден.Редовна цена-14.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Клима Hisense Energy SE KA50BS0EG/KA50BS0EW INVERTER 5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                             ИНВЕРТЕР Клима уред HISENSE EnergySe KA50BS0EG – KA50BS0EW Eнергетска класа на ладење и греење: А++ Разладна моќност: 5.000 W Грејна моќност: 5.400 W Сооднос SEER – ладење 7,8 Сооднос SCOP – греење 4,6 Тип на дисплеј: ЛЕД диспле Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                             49.990 ден.63.990 ден.Редовна цена-14.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Печка за централно греење на пелети BLIST Сахара 17
                                                                                                                               Печки и камини за централно греење
                                                                                                                               121.419 ден.Цена
                                                                                                                               Печка за централно греење на пелети BLIST Сахара 17
                                                                                                                                 Печки и камини за централно греење
                                                                                                                                 121.419 ден.Цена
                                                                                                                                   Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                                                                                                                                     20.590 ден.Цена
                                                                                                                                     Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                                                                                                                                       Печки и камини на дрва
                                                                                                                                       Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                                                                                                                       20.590 ден.Цена
                                                                                                                                       Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                                                                                                                                         Печки и камини на дрва
                                                                                                                                         Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                                                                                                                         20.590 ден.Цена
                                                                                                                                           Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                                                                                                                                             28.990 ден.Цена
                                                                                                                                             Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                                                                                                                                               5Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 12-14KW Нето тежина: 124kg Димензии: 560x580x1060mm Kвадратура на загревање: 60-80m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Рерна со стакло на вратата и термометар Димензии на рерната:...
                                                                                                                                               28.990 ден.Цена
                                                                                                                                               Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                                                                                                                                                 5Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 12-14KW Нето тежина: 124kg Димензии: 560x580x1060mm Kвадратура на загревање: 60-80m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Рерна со стакло на вратата и термометар Димензии на рерната:...
                                                                                                                                                 28.990 ден.Цена
                                                                                                                                                 Печка за централно греење на пелети BLIST Тера 22 - сива
                                                                                                                                                   Печки и камини за централно греење
                                                                                                                                                   Капацитет: 150W/Излезна моќ: 21.63kW Површина на загревање: 110-140 m2 Димензии: 585 x 800 x 1250 mm Резервоар: Пелет 45kg/Вода 35L Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои
                                                                                                                                                   134.689 ден.Цена
                                                                                                                                                   Печка за централно греење на пелети BLIST Тера 22 - сива
                                                                                                                                                     Печки и камини за централно греење
                                                                                                                                                     Капацитет: 150W/Излезна моќ: 21.63kW Површина на загревање: 110-140 m2 Димензии: 585 x 800 x 1250 mm Резервоар: Пелет 45kg/Вода 35L Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои
                                                                                                                                                     134.689 ден.Цена
                                                                                                                                                     Камин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвенаКамин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвена
                                                                                                                                                       Камин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвенаКамин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвена
                                                                                                                                                         Капацитет: 180W Површина на загревање: 77 m2 Димензии: 490 x 545 x 925 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 17kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 36h Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло
                                                                                                                                                         57.139 ден.Цена
                                                                                                                                                         Камин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвенаКамин на пелети BLIST Оптима 8 Еко - црвена
                                                                                                                                                           Капацитет: 180W Површина на загревање: 77 m2 Димензии: 490 x 545 x 925 mm Капацитет на резервоарот за пелет: 17kg Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 36h Котел-Лим/Ложиште-Челик/Врата-Стакло
                                                                                                                                                           57.139 ден.Цена
                                                                                                                                                             Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                                                                                                                                               20.590 ден.Цена
                                                                                                                                                               Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                                                                                                                                                 Печки и камини на дрва
                                                                                                                                                                 Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                                                                                                                                                 20.590 ден.Цена
                                                                                                                                                                 Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                                                                                                                                                   Печки и камини на дрва
                                                                                                                                                                   Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                                                                                                                                                   20.590 ден.Цена
                                                                                                                                                                     15.390 ден.
                                                                                                                                                                     Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                                                                                                                                                       15.390 ден.Цена
                                                                                                                                                                       Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                                                                                                                                                         Печки и камини на дрва
                                                                                                                                                                         Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 8-9KW Нето тежина: 58kg Димензии: 450х490х930mm Kвадратура на загревање: 40-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење...
                                                                                                                                                                         15.390 ден.Цена
                                                                                                                                                                         Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                                                                                                                                                           Печки и камини на дрва
                                                                                                                                                                           Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 8-9KW Нето тежина: 58kg Димензии: 450х490х930mm Kвадратура на загревање: 40-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење...
                                                                                                                                                                           15.390 ден.Цена
                                                                                                                                                                             15.390 ден.
                                                                                                                                                                             Печка на дрва BLIST Padova
                                                                                                                                                                               15.390 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Печка на дрва BLIST Padova
                                                                                                                                                                                 Печки и камини на дрва
                                                                                                                                                                                 Максимална моќност: 9-11 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm Дијаметар на...
                                                                                                                                                                                 15.390 ден.Цена
                                                                                                                                                                                 Печка на дрва BLIST Padova
                                                                                                                                                                                   Печки и камини на дрва
                                                                                                                                                                                   Максимална моќност: 9-11 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm Дијаметар на...
                                                                                                                                                                                   15.390 ден.Цена
                                                                                                                                                                                     10.790 ден.
                                                                                                                                                                                     Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                                                                                                                                                       10.790 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                                                                                                                                                         Печки и камини на дрва
                                                                                                                                                                                         Моќност: 7-8KW Нето тежина: 45kg Димензии: 465x390x770mm Kвадратура на загревање:35-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Големо ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ | БЕСПЛАТНА...
                                                                                                                                                                                         10.790 ден.Цена
                                                                                                                                                                                         Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                                                                                                                                                           Печки и камини на дрва
                                                                                                                                                                                           Моќност: 7-8KW Нето тежина: 45kg Димензии: 465x390x770mm Kвадратура на загревање:35-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Големо ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ | БЕСПЛАТНА...
                                                                                                                                                                                           10.790 ден.Цена