Термо изолации

Поткатегории

Активни филтери

Спреј против мувла, 500ml

Цена 315 ден
Распродадено

Средство за спречување и брзо и ефикасно отстранување на мувла. Употреба за ѕидови, кујни, купатила и санитарии. Италијанско производство од реномиран и докажан производител. Длабоко продира во ѕидовите и е со значително послаб мирис од својата конкуренција.

Апсорбер за влага со едно полнење (боја по...

Цена 399 ден
97 На залиха

Апсорберот за влага успешно се справува со вишокот на влага во вашите простории. Една од најважните карактеристики на овој апсорбер, кој го прави поразличен од другите на пазарот, е тоа што влагата ја претвора во ГЕЛ, со што е оневозможено истата пак да циркулира во воздухот и да ги троши кристалите.

Во пакувањето добивате еден апсорбер со БОЈА ПО СЛУЧАЕН ИЗБОР (црвена, зелена, розева или сина) и едно полнење за апсорбер.

Производот е додаен за споредба.