Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Апарати за вода
Апарати за вода

16 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  3.590 ден.4.490 ден.
  Апарат за топла/ладна вода, Модел 68TD сив
  • Ново
   3.590 ден.4.490 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
   Апарат за топла/ладна вода, Модел 68TD сив
   • Ново
    Електронски  уред                                               Димензии: 310 х 310 х 410 мм                                                                          Тежина: 5 кг                                                                                                                Боја: црна Напон: 220-240V /50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5л на...
    3.590 ден.4.490 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
    Апарат за топла/ладна вода, Модел 68TD сив
    • Ново
     Електронски  уред                                               Димензии: 310 х 310 х 410 мм                                                                          Тежина: 5 кг                                                                                                                Боја: црна Напон: 220-240V /50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5л на...
     3.590 ден.4.490 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
     • Ново
      3.399 ден.4.190 ден.
      Апарат за топла/ладна вода, Модел 68TD бел
      • Ново
       3.399 ден.4.190 ден.Редовна цена-791 ден. исклученоЦена
       Апарат за топла/ладна вода, Модел 68TD бел
       • Ново
        Апарат за топла/ладна вода, Модел 68TD  Електричен  уред Димензии: 310 х 310 х 410 мм Тежина: 5 кг Боја: бела Напон: 220-240V /50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5л на час Ладна вода: 10-15°С, 0,5л на час Вода на собна температура (доколку прекинувачот за топла вода е исклучен) Гаранција: 6 месеци
        3.399 ден.4.190 ден.Редовна цена-791 ден. исклученоЦена
        Апарат за топла/ладна вода, Модел 68TD бел
        • Ново
         Апарат за топла/ладна вода, Модел 68TD  Електричен  уред Димензии: 310 х 310 х 410 мм Тежина: 5 кг Боја: бела Напон: 220-240V /50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5л на час Ладна вода: 10-15°С, 0,5л на час Вода на собна температура (доколку прекинувачот за топла вода е исклучен) Гаранција: 6 месеци
         3.399 ден.4.190 ден.Редовна цена-791 ден. исклученоЦена
         • Ново
          9.990 ден.12.990 ден.
          Апарат за топла/ладна вода, Модел 95L
          • Ново
           9.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
           Апарат за топла/ладна вода, Модел 95L
           • Ново
            Апарат за топла/ладна вода, Модел 95L Компресорски уред Димензии: 330 х 340 х 980 мм Тежина: 12 кг Боја: сива Напон: 220-240V /50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5л на час Ладна вода: 5-10°С, 2,8л на час Вода на собна температура (доколку прекинувачот за топла вода е исклучен) Ладилен медиум: R134A eco Гаранција: 12 месеци...
            9.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
            Апарат за топла/ладна вода, Модел 95L
            • Ново
             Апарат за топла/ладна вода, Модел 95L Компресорски уред Димензии: 330 х 340 х 980 мм Тежина: 12 кг Боја: сива Напон: 220-240V /50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5л на час Ладна вода: 5-10°С, 2,8л на час Вода на собна температура (доколку прекинувачот за топла вода е исклучен) Ладилен медиум: R134A eco Гаранција: 12 месеци...
             9.990 ден.12.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
             • Ново
              11.990 ден.14.500 ден.
              Апарат за топла/ладна вода HC 66l
              • Ново
               11.990 ден.14.500 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена
               Апарат за топла/ладна вода HC 66l
               • Ново
                Апарат за топла/ладна вода, Модел HC66L Компресорски уред Димензии: 350 х 360 х 1000 мм Тежина: 17 кг Боја: црна/инокс Напон: 220-240V /50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5Л на час Ладна вода: 5-10°С, 3,2Л на час Вода на собна температура (доколку прекинувачот за топла вода е исклучен) Ладилен медиум: R134A eco Гаранција: 12...
                11.990 ден.14.500 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена
                Апарат за топла/ладна вода HC 66l
                • Ново
                 Апарат за топла/ладна вода, Модел HC66L Компресорски уред Димензии: 350 х 360 х 1000 мм Тежина: 17 кг Боја: црна/инокс Напон: 220-240V /50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5Л на час Ладна вода: 5-10°С, 3,2Л на час Вода на собна температура (доколку прекинувачот за топла вода е исклучен) Ладилен медиум: R134A eco Гаранција: 12...
                 11.990 ден.14.500 ден.Редовна цена-2.510 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  10.990 ден.14.490 ден.
                  Апарат за топла/ладна вода, Модел 80B
                  • Ново
                   10.990 ден.14.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                   Апарат за топла/ладна вода, Модел 80B
                   • Ново
                    Компресорски уред                                               Димензии: 330 х 320 х 960 мм                                                                          Тежина: 14.5кг                                                                                                                Боја: сива Топла вода: 85-95°С, 5Л на час Ладна вода: 5-10°С, 2,8Л...
                    10.990 ден.14.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                    Апарат за топла/ладна вода, Модел 80B
                    • Ново
                     Компресорски уред                                               Димензии: 330 х 320 х 960 мм                                                                          Тежина: 14.5кг                                                                                                                Боја: сива Топла вода: 85-95°С, 5Л на час Ладна вода: 5-10°С, 2,8Л...
                     10.990 ден.14.490 ден.Редовна цена-3.500 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      9.990 ден.11.880 ден.
                      Апарат за топла/ладна вода, FRESH
                      • Ново
                       9.990 ден.11.880 ден.Редовна цена-1.890 ден. исклученоЦена
                       Апарат за топла/ладна вода, FRESH
                       • Ново
                        Компресорски уред                                               Димензии: 320 х 285 х 915 мм                                                                          Тежина: 14.5кг                                                                                                                Боја: бела Напон: 220-240V /50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5Л на...
                        9.990 ден.11.880 ден.Редовна цена-1.890 ден. исклученоЦена
                        Апарат за топла/ладна вода, FRESH
                        • Ново
                         Компресорски уред                                               Димензии: 320 х 285 х 915 мм                                                                          Тежина: 14.5кг                                                                                                                Боја: бела Напон: 220-240V /50/60Hz Топла вода: 85-95°С, 5Л на...
                         9.990 ден.11.880 ден.Редовна цена-1.890 ден. исклученоЦена
                         Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 4)Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 4)
                           *Пакетот содржи 4 филтри
                           1.299 ден.Цена
                           Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 4)Laica Bi-Flux F4M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 4)
                             *Пакетот содржи 4 филтри
                             1.299 ден.Цена
                             Laica Bi-Flux F3M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 3)Laica Bi-Flux F3M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 3)
                               *Пакетот содржи 3 филтри
                               1.099 ден.Цена
                               Laica Bi-Flux F3M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 3)Laica Bi-Flux F3M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 3)
                                 *Пакетот содржи 3 филтри
                                 1.099 ден.Цена
                                 Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
                                   749 ден.799 ден.Редовна цена-50 ден. исклученоЦена
                                   Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
                                     *Пакетот содржи 2 филтри
                                     749 ден.799 ден.Редовна цена-50 ден. исклученоЦена
                                     Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)
                                       *Пакетот содржи 2 филтри
                                       749 ден.799 ден.Редовна цена-50 ден. исклученоЦена
                                       Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокалLaica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
                                         Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокалLaica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
                                           Филтри за бокали за вода
                                           *Пакетот содржи 1 филтер 
                                           399 ден.Цена
                                           Laica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокалLaica Bi-Flux F0M Кертриџ филтер за бокал
                                             Филтри за бокали за вода
                                             *Пакетот содржи 1 филтер 
                                             399 ден.Цена
                                               Laica J81CA Бокал за филтрирање водаLaica J81CA Бокал за филтрирање вода
                                                 2.299 ден.Цена
                                                 Laica J81CA Бокал за филтрирање водаLaica J81CA Бокал за филтрирање вода
                                                   Бокали за филтрирање вода
                                                   Бруто волумен: 3,7 L Волумен на филтрирана вода: 2,2 L
                                                   2.299 ден.Цена
                                                   Laica J81CA Бокал за филтрирање водаLaica J81CA Бокал за филтрирање вода
                                                     Бокали за филтрирање вода
                                                     Бруто волумен: 3,7 L Волумен на филтрирана вода: 2,2 L
                                                     2.299 ден.Цена
                                                     Laica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шишеLaica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шише
                                                       2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                       Laica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шишеLaica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шише
                                                         Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L *Подарок 3 филтри и спорт шише во комплетот* 
                                                         2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                         Laica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шишеLaica J9079A Бокал за филтрирање вода + 3 филтри + спорт шише
                                                           Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L *Подарок 3 филтри и спорт шише во комплетот* 
                                                           2.499 ден.2.999 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                             1.690 ден.1.990 ден.
                                                             Laica J35 HC Бокал за филтрирање водаLaica J35 HC Бокал за филтрирање вода
                                                               1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                               Laica J35 HC Бокал за филтрирање водаLaica J35 HC Бокал за филтрирање вода
                                                                 Бокали за филтрирање вода
                                                                 Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                                                 1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                 Laica J35 HC Бокал за филтрирање водаLaica J35 HC Бокал за филтрирање вода
                                                                   Бокали за филтрирање вода
                                                                   Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                                                   1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                     1.690 ден.1.990 ден.
                                                                     Laica J35 Бокал за филтрирање водаLaica J35 Бокал за филтрирање вода
                                                                       1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                       Laica J35 Бокал за филтрирање водаLaica J35 Бокал за филтрирање вода
                                                                         Бокали за филтрирање вода
                                                                         Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                                                         1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                         Laica J35 Бокал за филтрирање водаLaica J35 Бокал за филтрирање вода
                                                                           Бокали за филтрирање вода
                                                                           Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                                                           1.690 ден.1.990 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                             Laica J31 CC Бокал за филтрирање водаLaica J31 CC Бокал за филтрирање вода
                                                                               1.399 ден.Цена
                                                                               Laica J31 CC Бокал за филтрирање водаLaica J31 CC Бокал за филтрирање вода
                                                                                 Бокали за филтрирање вода
                                                                                 Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                                                                 1.399 ден.Цена
                                                                                 Laica J31 CC Бокал за филтрирање водаLaica J31 CC Бокал за филтрирање вода
                                                                                   Бокали за филтрирање вода
                                                                                   Бруто волумен: 2,3 L Волумен на филтрирана вода: 1,2 L
                                                                                   1.399 ден.Цена
                                                                                     Laica J11 Бокал за филтрирање водаLaica J11 Бокал за филтрирање вода
                                                                                       1.299 ден.Цена
                                                                                       Laica J11 Бокал за филтрирање водаLaica J11 Бокал за филтрирање вода
                                                                                         Бокали за филтрирање вода
                                                                                         Бруто волумен: 2,25 L Волумен на филтрирана вода: 1,25 L
                                                                                         1.299 ден.Цена
                                                                                         Laica J11 Бокал за филтрирање водаLaica J11 Бокал за филтрирање вода
                                                                                           Бокали за филтрирање вода
                                                                                           Бруто волумен: 2,25 L Волумен на филтрирана вода: 1,25 L
                                                                                           1.299 ден.Цена