Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Клима уреди
Клима уреди

17 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
     49.990 ден.Цена
     КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
       Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошувачка греење/ладење:980W/790W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 480-650 m³ Работна температура: -22 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
       49.990 ден.Цена
       КЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EWКЛИМА HISENSE ENERGY PRO PLUS QG35XV0EG/QG35XV0EW
         Моќност ладење/греење: 3500/4200W Потрошувачка греење/ладење:980W/790W Коефициент SEER/SCOP: 8.5W/5.1W Проток на воздух: 480-650 m³ Работна температура: -22 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
         49.990 ден.Цена
         КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
           КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
             Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
             59.990 ден.Цена
             КЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READYКЛИМА HISENSE EASY SMARТ CA70BT1AG/CA70BT1AW 7KW -15C, WI-FI READY
               Влезна моќ ладење/греење: 2150/2060W Капацитет на ладење/греење: 6500/7100W Коефициент SEER/SCOP: 6.2W/4W Проток на воздух: 750/1.100 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
               59.990 ден.Цена
                 Клима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI
                   40.990 ден.47.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                   Клима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI
                     Моќност ладење/греење: 5000/5600W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 600/880 m³ Работна температура: -20 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                     40.990 ден.47.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                     Клима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB50XS1EG/ KB50XS1EW INVERTER 5,5KW -20C, WI-FI
                       Моќност ладење/греење: 5000/5600W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 600/880 m³ Работна температура: -20 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                       40.990 ден.47.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                         Клима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FI
                           27.990 ден.32.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                           Клима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FI
                             Моќност ладење/греење: 3400/3800W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                             27.990 ден.32.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                             Клима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FIКлима HISENSE WINGS PRO KB35YR3EG/KB35YR3EW INVERTER 3,5 KW -15C, WI-FI
                               Моќност ладење/греење: 3400/3800W Потрошува. греење/ладење:1050W/1140W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо/LED Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                               27.990 ден.32.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                 Клима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READY
                                   36.990 ден.42.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                   Клима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READY
                                     Влезна моќ ладење/греење: 5000/5600W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - продолжување до 10...
                                     36.990 ден.42.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                     Клима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA50XS1AG/CA50XS1AW INVERTER 5,5KW -15C, WI-FI READY
                                       Влезна моќ ладење/греење: 5000/5600W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - продолжување до 10...
                                       36.990 ден.42.990 ден.Редовна цена-6.000 ден. исклученоЦена
                                         Клима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READY
                                           25.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                           Клима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READY
                                             Влезна моќ ладење/греење: 3400/3800W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика: Самочистење Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                             25.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                             Клима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READYКлима HISENSE Easy smart CA35YR03G/CA35YR03W INVERTER 3,5KW -15C, WI-FI READY
                                               Влезна моќ ладење/греење: 3400/3800W Коефициент SEER/SCOP: 6.1W/4W Проток на воздух: 350/550 m³ Работна температура: -15 до 43°C Капацитет на одвлажнување: 1,2L/h Wi-Fi/Тајмер 24h/Night mode/Турбо Само-дијагностика: Самочистење Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                               25.990 ден.28.990 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                 VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уред
                                                   39.999 ден.Цена
                                                   VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уред
                                                     Инвертер клима уред ACP-12CH35AEVIS R32 GRAY MIRROR Капацитет на греење: 4381.00 W Капацитет на ладење: 4308.00 W Намена: до 40 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ од -25 до +50 ℃  Гаранција 5 години
                                                     39.999 ден.Цена
                                                     VIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEVIs R32 GRAY MIRROR клима уред
                                                       Инвертер клима уред ACP-12CH35AEVIS R32 GRAY MIRROR Капацитет на греење: 4381.00 W Капацитет на ладење: 4308.00 W Намена: до 40 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ од -25 до +50 ℃  Гаранција 5 години
                                                       39.999 ден.Цена
                                                         34.999 ден.44.999 ден.
                                                         VIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уред
                                                           34.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                           VIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уред
                                                             Инвертер клима уред VIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уред  Капацитет на греење: 5568.00 W Капацитет на ладење: 4748.00 W Намена: до 40 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ од -25 до +50 ℃  Гаранција 5 години
                                                             34.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                             VIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уредVIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уред
                                                               Инвертер клима уред VIVAX COOL ACP-12CH35AEEI R32 PRO клима уред  Капацитет на греење: 5568.00 W Капацитет на ладење: 4748.00 W Намена: до 40 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ од -25 до +50 ℃  Гаранција 5 години
                                                               34.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-10.000 ден. исклученоЦена
                                                                 36.999 ден.44.999 ден.
                                                                 VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32
                                                                   36.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                   VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32
                                                                     Инвертер клима уред VIVAX COOL Q DESIGN 5,5 kW R32 Капацитет на греење: 5.57 kW Капацитет на ладење: 5,28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                     36.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                     VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32VIVAX COOL Q Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AEQI R32
                                                                       Инвертер клима уред VIVAX COOL Q DESIGN 5,5 kW R32 Капацитет на греење: 5.57 kW Капацитет на ладење: 5,28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                       36.999 ден.44.999 ден.Редовна цена-8.000 ден. исклученоЦена
                                                                         VIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PRO
                                                                           24.999 ден.28.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                           VIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PRO
                                                                             Инвертер клима уред VIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 Капацитет на греење: 3,81 kW Капацитет на ладење: 3,51 kW Намена: до 35 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                             24.999 ден.28.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                             VIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AESI R32 PRO
                                                                               Инвертер клима уред VIVAX COOL S Design PRO 3.5 kW R32 Капацитет на греење: 3,81 kW Капацитет на ладење: 3,51 kW Намена: до 35 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                               24.999 ден.28.999 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
                                                                                 VIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PRO
                                                                                   41.999 ден.46.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   VIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PRO
                                                                                     Инвертер клима уред VIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 Капацитет на греење: 5.57 kW Капацитет на ладење: 5.28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15≤T≤24 C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                                     41.999 ден.46.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     VIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PROVIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AESI R32 PRO
                                                                                       Инвертер клима уред VIVAX COOL S Design PRO 5.5 kW R32 Капацитет на греење: 5.57 kW Капацитет на ладење: 5.28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15≤T≤24 C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                                       41.999 ден.46.999 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
                                                                                       VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32
                                                                                         VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32
                                                                                           Инвертер клима уред VIVAX COOL Q DESIGN 7,0 kW R32 Капацитет на греење: 7,33 kW Капацитет на ладење: 7,03 kW Намена: до 75 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                                           59.999 ден.Цена
                                                                                           VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32VIVAX COOL Q Design 7,0 kW R32 клима уред ACP-24CH70AEQI R32
                                                                                             Инвертер клима уред VIVAX COOL Q DESIGN 7,0 kW R32 Капацитет на греење: 7,33 kW Капацитет на ладење: 7,03 kW Намена: до 75 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -15C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                                             59.999 ден.Цена
                                                                                               49.999 ден.52.999 ден.
                                                                                               VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32
                                                                                                 49.999 ден.52.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                 VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32
                                                                                                   Инвертер клима уред VIVAX COOL R+ DESIGN 5,5 kW Капацитет на греење: 5,57 kW Капацитет на ладење: 5,28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -20C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                                                   49.999 ден.52.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                   VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32VIVAX COOL R+ Design 5,5 kW R32 клима уред ACP-18CH50AERI+ R32
                                                                                                     Инвертер клима уред VIVAX COOL R+ DESIGN 5,5 kW Капацитет на греење: 5,57 kW Капацитет на ладење: 5,28 kW Намена: до 50 m2 простор Енергетска ефикасност: A++ До -20C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                                                     49.999 ден.52.999 ден.Редовна цена-3.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                     VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)
                                                                                                       32.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                       VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)
                                                                                                         Инвертер клима уред VIVAX COOL R+ DESIGN 3,5 kW Капацитет на греење: 3,8 kW Капацитет на ладење: 3,5 kW Намена: до 35 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ До -25C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                                                         32.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                         VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)VIVAX COOL R+ Design 3,5 kW R32 клима уред ACP-12CH35AERI+ R32 (варијации на бои)
                                                                                                           Инвертер клима уред VIVAX COOL R+ DESIGN 3,5 kW Капацитет на греење: 3,8 kW Капацитет на ладење: 3,5 kW Намена: до 35 m2 простор Енергетска ефикасност: A+++ До -25C инвертер уред  Гаранција 5 години
                                                                                                           32.999 ден.39.999 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Клима Hisense Wings Pro KB70BT1EG / KB70BT1EW INVERTER 7KW -15C, WI-FI
                                                                                                             Клима Hisense Wings Pro KB70BT1EG / KB70BT1EW INVERTER 7KW -15C, WI-FI
                                                                                                               Клима уред - внатрешна единица  Разладна моќност: 6.500 W  Грејна моќност: 7.100 W  Ноќен режим на работа - Night mode  Автоматско работење  Турбо функција  Заштита од ладен воздух  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј  Работна температура во режим на греење : -15- 24  Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 - 43 ...
                                                                                                               60.990 ден.Цена
                                                                                                               Клима Hisense Wings Pro KB70BT1EG / KB70BT1EW INVERTER 7KW -15C, WI-FI
                                                                                                                 Клима уред - внатрешна единица  Разладна моќност: 6.500 W  Грејна моќност: 7.100 W  Ноќен режим на работа - Night mode  Автоматско работење  Турбо функција  Заштита од ладен воздух  Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј  Работна температура во режим на греење : -15- 24  Опсег на работна температура во режим на ладење: -15 - 43 ...
                                                                                                                 60.990 ден.Цена
                                                                                                                   32.990 ден.39.990 ден.
                                                                                                                   Клима Hisense Energy SE KA35XR0EG/KA35XR0EW INVERTER 3,5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                     32.990 ден.39.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Клима Hisense Energy SE KA35XR0EG/KA35XR0EW INVERTER 3,5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                       ИНВЕРТЕР Клима уред HISENSE Energy Se KA35XR0EG – KA35XR0EW Eнергетска класа на ладење и греење: А+++ Разладна моќност: 3.500 W Грејна моќност: 3.900 W Сооднос SEER – ладење 8,5 Сооднос SCOP – греење 4,6 Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                       32.990 ден.39.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       Клима Hisense Energy SE KA35XR0EG/KA35XR0EW INVERTER 3,5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                         ИНВЕРТЕР Клима уред HISENSE Energy Se KA35XR0EG – KA35XR0EW Eнергетска класа на ладење и греење: А+++ Разладна моќност: 3.500 W Грејна моќност: 3.900 W Сооднос SEER – ладење 8,5 Сооднос SCOP – греење 4,6 Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                         32.990 ден.39.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           47.990 ден.54.990 ден.
                                                                                                                           Клима Hisense Energy SE KA50BS0EG/KA50BS0EW INVERTER 5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                             47.990 ден.54.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Клима Hisense Energy SE KA50BS0EG/KA50BS0EW INVERTER 5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                               ИНВЕРТЕР Клима уред HISENSE EnergySe KA50BS0EG – KA50BS0EW Eнергетска класа на ладење и греење: А++ Разладна моќност: 5.000 W Грејна моќност: 5.400 W Сооднос SEER – ладење 7,8 Сооднос SCOP – греење 4,6 Тип на дисплеј: ЛЕД диспле Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                               47.990 ден.54.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                               Клима Hisense Energy SE KA50BS0EG/KA50BS0EW INVERTER 5KW -20C, WI-FI
                                                                                                                                 ИНВЕРТЕР Клима уред HISENSE EnergySe KA50BS0EG – KA50BS0EW Eнергетска класа на ладење и греење: А++ Разладна моќност: 5.000 W Грејна моќност: 5.400 W Сооднос SEER – ладење 7,8 Сооднос SCOP – греење 4,6 Тип на дисплеј: ЛЕД диспле Гаранција 3 години  Промотивно до 31.07 - <a...
                                                                                                                                 47.990 ден.54.990 ден.Редовна цена-7.000 ден. исклученоЦена