Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Разладувачи (air coolers)
Разладувачи (air coolers)

14 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   12.800 ден.
   Air cooler TROTEC PAE 22
     12.800 ден.Цена
     Air cooler TROTEC PAE 22
       Разладувачи (air coolers)
       Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 35м2 Eco-friendlv Проток на воздух 330 m / h Потрошувачка на струа 60 W Должина на кабел 1.5м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуваье Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.8л / h Капацитет на резервар: 6л Контрола на ниво на резервар: да Гласност 49...
       12.800 ден.Цена
       Air cooler TROTEC PAE 22
         Разладувачи (air coolers)
         Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 35м2 Eco-friendlv Проток на воздух 330 m / h Потрошувачка на струа 60 W Должина на кабел 1.5м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуваье Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.8л / h Капацитет на резервар: 6л Контрола на ниво на резервар: да Гласност 49...
         12.800 ден.Цена
           11.500 ден.
           Air cooler TROTEC PAE 12
             11.500 ден.Цена
             Air cooler TROTEC PAE 12
               Разладувачи (air coolers)
               Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 25м2 Eco-friendly Проток на воздух 90 м° / h Потрошувачка на струа 45 W Должина на кабел 1.8м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуване Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.4л / h Капацитет на резервар: Зл Контрола на ниво на резервар: да Гласност 55...
               11.500 ден.Цена
               Air cooler TROTEC PAE 12
                 Разладувачи (air coolers)
                 Лесно подвижен со тркала Површина на ладење до 25м2 Eco-friendly Проток на воздух 90 м° / h Потрошувачка на струа 45 W Должина на кабел 1.8м Брзина на вентилатор: 3 Предно дуване Ротациа на ролетни: лево-десно Потрошувачка на вода 0.4л / h Капацитет на резервар: Зл Контрола на ниво на резервар: да Гласност 55...
                 11.500 ден.Цена
                   215.000 ден.
                   Air cooler MASTER BCB 19
                     215.000 ден.Цена
                     Air cooler MASTER BCB 19
                       Разладувачи (air coolers)
                       Проток на воздух/air flow 18000m3/h За простории до 250м2 Струен трошок 1100W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 250л Димензија 1100х1100х1850 мм Гаранција 3 години 
                       215.000 ден.Цена
                       Air cooler MASTER BCB 19
                         Разладувачи (air coolers)
                         Проток на воздух/air flow 18000m3/h За простории до 250м2 Струен трошок 1100W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 250л Димензија 1100х1100х1850 мм Гаранција 3 години 
                         215.000 ден.Цена
                           227.499 ден.
                           Air cooler MASTER BC 341
                             227.499 ден.Цена
                             Air cooler MASTER BC 341
                               Разладувачи (air coolers)
                               Проток на воздух/air flow 30000m3/h За простории до 450м2 Струен трошок 1050W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 200л Димензија 1690х920х1910 мм Гаранција 3 години 
                               227.499 ден.Цена
                               Air cooler MASTER BC 341
                                 Разладувачи (air coolers)
                                 Проток на воздух/air flow 30000m3/h За простории до 450м2 Струен трошок 1050W Трошок на вода 10-15л/час Резервоар 200л Димензија 1690х920х1910 мм Гаранција 3 години 
                                 227.499 ден.Цена
                                   153.799 ден.
                                   Air cooler MASTER BC 221
                                     153.799 ден.Цена
                                     Air cooler MASTER BC 221
                                       Разладувачи (air coolers)
                                       Проток на воздух/air flow 22000m3/h За простории до 350м2 Струен трошок 800W, Трошок на вода 12-18л/час Резервоар 120л Димензија 1230х640х1730 мм Гаранција 3 години 
                                       153.799 ден.Цена
                                       Air cooler MASTER BC 221
                                         Разладувачи (air coolers)
                                         Проток на воздух/air flow 22000m3/h За простории до 350м2 Струен трошок 800W, Трошок на вода 12-18л/час Резервоар 120л Димензија 1230х640х1730 мм Гаранција 3 години 
                                         153.799 ден.Цена
                                           138.399 ден.
                                           Air cooler MASTER BC 121
                                             138.399 ден.Цена
                                             Air cooler MASTER BC 121
                                               Разладувачи (air coolers)
                                               Проток на воздух/air flow 12000m3/h,  За простории до 250м2,  Струен трошок 500W,  Трошок на вода 8-10л/час,  Резервоар 60л,  Димензија 1050х600х1460 мм Гаранција 3 години 
                                               138.399 ден.Цена
                                               Air cooler MASTER BC 121
                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                 Проток на воздух/air flow 12000m3/h,  За простории до 250м2,  Струен трошок 500W,  Трошок на вода 8-10л/час,  Резервоар 60л,  Димензија 1050х600х1460 мм Гаранција 3 години 
                                                 138.399 ден.Цена
                                                   64.599 ден.
                                                   Air cooler MASTER BC 80
                                                     64.599 ден.Цена
                                                     Air cooler MASTER BC 80
                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                       Проток на воздух/air flow 8000m3/h, За простории до 200м2, Струен трошок 330W, Трошок на вода 8л/час, Резервоар 100л, Димензија 500х850х1410 мм Гаранција 3 години 
                                                       64.599 ден.Цена
                                                       Air cooler MASTER BC 80
                                                         Разладувачи (air coolers)
                                                         Проток на воздух/air flow 8000m3/h, За простории до 200м2, Струен трошок 330W, Трошок на вода 8л/час, Резервоар 100л, Димензија 500х850х1410 мм Гаранција 3 години 
                                                         64.599 ден.Цена
                                                           40.599 ден.
                                                           Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                             40.599 ден.Цена
                                                             Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                               Проток на воздух/air flow 4000m3/h, За простории до 80м2, Струен трошок 150W, Трошок на вода 5-7л/час, Резервоар 50л, Димензија 640х450х1160 мм Гаранција 3 години
                                                               40.599 ден.Цена
                                                               Air cooler MASTER CCX 4.0
                                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                                 Проток на воздух/air flow 4000m3/h, За простории до 80м2, Струен трошок 150W, Трошок на вода 5-7л/час, Резервоар 50л, Димензија 640х450х1160 мм Гаранција 3 години
                                                                 40.599 ден.Цена
                                                                   5.499 ден.6.870 ден.
                                                                   Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                     5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                     Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                       Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                       5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                       Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)Iskra ML-301DL Air Cooler (разладувач на воздух)
                                                                         Разладете се и внесете свеж, циркулирачки воздух во вашата просторија. Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент. Карактеристики: • моќност: 65 W • напон: 220V-240V~, 50-60Hz • вода и мраз за ладење и навлажнување на воздухот • чист воздух без загадување • 3 брзини на вентилаторот: ниска/средна/висока •...
                                                                         5.499 ден.6.870 ден.Редовна цена-1.371 ден. исклученоЦена
                                                                           5.990 ден.
                                                                           Air cooler GREE KSWK-0603DAir cooler GREE KSWK-0603D
                                                                             5.990 ден.Цена
                                                                             Air cooler GREE KSWK-0603DAir cooler GREE KSWK-0603D
                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                               Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот 4 нивоа на дување Контрола: Копче и далечински управувач Тркалца за движење Скала за прикажување на нивото на водата  Тајмер за самоисклучување Оддел за ладење со мраз Самоисклучување на пумпата кога нема вода Капацитет на резервоарот за вода: 6L  Опсег за ладење: 15 - 20...
                                                                               5.990 ден.Цена
                                                                               Air cooler GREE KSWK-0603DAir cooler GREE KSWK-0603D
                                                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                                                 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот 4 нивоа на дување Контрола: Копче и далечински управувач Тркалца за движење Скала за прикажување на нивото на водата  Тајмер за самоисклучување Оддел за ладење со мраз Самоисклучување на пумпата кога нема вода Капацитет на резервоарот за вода: 6L  Опсег за ладење: 15 - 20...
                                                                                 5.990 ден.Цена
                                                                                   39.500 ден.
                                                                                   Air cooler QMF-160ZY
                                                                                     39.500 ден.Цена
                                                                                     Air cooler QMF-160ZY
                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                       Капацитет(m3/h): 16000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 450/580/750 - 3 брзини Издувно растојание (m): 10-14 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 100 Простор (m2) 70-100  Димензии:  L980*W670*H1480 Тежина (kg): 55 Гаранција: 1 годинa
                                                                                       39.500 ден.Цена
                                                                                       Air cooler QMF-160ZY
                                                                                         Разладувачи (air coolers)
                                                                                         Капацитет(m3/h): 16000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 450/580/750 - 3 брзини Издувно растојание (m): 10-14 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 100 Простор (m2) 70-100  Димензии:  L980*W670*H1480 Тежина (kg): 55 Гаранција: 1 годинa
                                                                                         39.500 ден.Цена
                                                                                           29.500 ден.
                                                                                           Air cooler QMF-100ZY
                                                                                             29.500 ден.Цена
                                                                                             Air cooler QMF-100ZY
                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                               Капацитет(m3/h): 10000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 210/330/420 - 3 брзини Издувно растојание (m): 10-12 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 80 Простор (m2) 50-70  Димензии:  L840*W580*H1380 Тежина (kg): 45 Гаранција: 1 годинa
                                                                                               29.500 ден.Цена
                                                                                               Air cooler QMF-100ZY
                                                                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                                                                 Капацитет(m3/h): 10000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 210/330/420 - 3 брзини Издувно растојание (m): 10-12 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 80 Простор (m2) 50-70  Димензии:  L840*W580*H1380 Тежина (kg): 45 Гаранција: 1 годинa
                                                                                                 29.500 ден.Цена
                                                                                                   23.500 ден.
                                                                                                   Air cooler QMF-65ZY
                                                                                                     23.500 ден.Цена
                                                                                                     Air cooler QMF-65ZY
                                                                                                       Разладувачи (air coolers)
                                                                                                       Капацитет(m3/h): 6500 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 90/160/210 - 3 брзини Издувно растојание (m): 8-10 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 40 Простор (m2) 30-40  Димензии:  L620*W400*H1150 Тежина (kg): 35 Гаранција: 1 годинa
                                                                                                       23.500 ден.Цена
                                                                                                       Air cooler QMF-65ZY
                                                                                                         Разладувачи (air coolers)
                                                                                                         Капацитет(m3/h): 6500 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 90/160/210 - 3 брзини Издувно растојание (m): 8-10 Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 40 Простор (m2) 30-40  Димензии:  L620*W400*H1150 Тежина (kg): 35 Гаранција: 1 годинa
                                                                                                         23.500 ден.Цена
                                                                                                           18.500 ден.
                                                                                                           Air cooler QMF-50ZY
                                                                                                             18.500 ден.Цена
                                                                                                             Air cooler QMF-50ZY
                                                                                                               Разладувачи (air coolers)
                                                                                                               Капацитет(m3/h): 5000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 150 Издувно растојание (m): 6-8  Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 35  Простор (m2) 20 - 30  Димензии: L530*W350*H1060 Тежина (kg): 20 Гаранција: 1 годинa
                                                                                                               18.500 ден.Цена
                                                                                                               Air cooler QMF-50ZY
                                                                                                                 Разладувачи (air coolers)
                                                                                                                 Капацитет(m3/h): 5000 Волтажа(V): 220 Моќност(W): 150 Издувно растојание (m): 6-8  Функција: Создавање пареа за разладување на воздухот Тркалца за двожење Капацитет на резервоарот за вода(L): 35  Простор (m2) 20 - 30  Димензии: L530*W350*H1060 Тежина (kg): 20 Гаранција: 1 годинa
                                                                                                                 18.500 ден.Цена