Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Електрични греалки
Електрични греалки

7 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.190 ден.
   Калорифер 2000W Vivax
     1.190 ден.Цена
     Калорифер 2000W Vivax
       Електрични греалки
       1.190 ден.Цена
       Калорифер 2000W Vivax
         Електрични греалки
         1.190 ден.Цена
           3.299 ден.
           Конвекторска греалка 2000W VivaxКонвекторска греалка 2000W Vivax
             3.299 ден.Цена
             Конвекторска греалка 2000W VivaxКонвекторска греалка 2000W Vivax
               Електрични греалки
               3.299 ден.Цена
               Конвекторска греалка 2000W VivaxКонвекторска греалка 2000W Vivax
                 Електрични греалки
                 3.299 ден.Цена
                   3.590 ден.
                   Панелна греалка 1500W Vivax
                     3.590 ден.Цена
                     Панелна греалка 1500W Vivax
                       Електрични греалки
                       Панелна греалка  1500W За просторија до 50м2
                       3.590 ден.Цена
                       Панелна греалка 1500W Vivax
                         Електрични греалки
                         Панелна греалка  1500W За просторија до 50м2
                         3.590 ден.Цена
                           4.890 ден.
                           Панелна греалка Vivax
                             4.890 ден.Цена
                             Панелна греалка Vivax
                               Електрични греалки
                               4.890 ден.Цена
                               Панелна греалка Vivax
                                 Електрични греалки
                                 4.890 ден.Цена
                                 Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                   Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                     Панелна греалка 1500W  од калено стакло За просторија до 40м2
                                     7.390 ден.Цена
                                     Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                       Панелна греалка 1500W  од калено стакло За просторија до 40м2
                                       7.390 ден.Цена
                                       Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                         Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                           Панелна греалка 1500W  од калено стакло За просторија до 40м2
                                           7.390 ден.Цена
                                           Панелна греалка 1500W од калено стакло VivaxПанелна греалка 1500W од калено стакло Vivax
                                             Панелна греалка 1500W  од калено стакло За просторија до 40м2
                                             7.390 ден.Цена
                                               599 ден.799 ден.
                                               Калорифер MAX KF 103Калорифер MAX KF 103
                                                 599 ден.799 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                 Калорифер MAX KF 103Калорифер MAX KF 103
                                                   Електрични греалки
                                                   Електрична греалка. 2 нивоа на моќност: 1000w/ 2000w. Прилагодлив термостат. Заштита од прегревање. Индикаторска сијаличка. Сигурносен прекинувач при превртување на уредот. Гаранција 12 месеци
                                                   599 ден.799 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                   Калорифер MAX KF 103Калорифер MAX KF 103
                                                     Електрични греалки
                                                     Електрична греалка. 2 нивоа на моќност: 1000w/ 2000w. Прилагодлив термостат. Заштита од прегревање. Индикаторска сијаличка. Сигурносен прекинувач при превртување на уредот. Гаранција 12 месеци
                                                     599 ден.799 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена