Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Работно биро - LotusРаботно биро - Lotus
17.990 ден.22.990 ден.Редовна цена-5.000 ден. исклученоЦена
Блог
Шпорети на дрва
Шпорети на дрва

2 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
     23.890 ден.Цена
     Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
       Максимална моќност: 10-12 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm Димензии на рерна...
       23.890 ден.Цена
       Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
         Максимална моќност: 10-12 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm Димензии на рерна...
         23.890 ден.Цена
           Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
             28.990 ден.Цена
             Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
               5Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 12-14KW Нето тежина: 124kg Димензии: 560x580x1060mm Kвадратура на загревање: 60-80m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Рерна со стакло на вратата и термометар Димензии на рерната:...
               28.990 ден.Цена
               Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                 5Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 12-14KW Нето тежина: 124kg Димензии: 560x580x1060mm Kвадратура на загревање: 60-80m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Рерна со стакло на вратата и термометар Димензии на рерната:...
                 28.990 ден.Цена