Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Печки и камини на дрва
Печки и камини на дрва

8 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
     23.890 ден.Цена
     Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
       Максимална моќност: 10-12 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm Димензии на рерна...
       23.890 ден.Цена
       Печка на дрва со рерна BLIST Napoli (BR)
         Максимална моќност: 10-12 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х106х48 cm Димензии на рерна...
         23.890 ден.Цена
           12.490 ден.
           Печка на дрва BLIST Basel
             12.490 ден.Цена
             Печка на дрва BLIST Basel
               Печки и камини на дрва
               Максимална моќност: 8-10 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm Дијаметар на...
               12.490 ден.Цена
               Печка на дрва BLIST Basel
                 Печки и камини на дрва
                 Максимална моќност: 8-10 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 46.5х91х46 cm Дијаметар на...
                 12.490 ден.Цена
                   Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                     20.590 ден.Цена
                     Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                       Печки и камини на дрва
                       Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                       20.590 ден.Цена
                       Печка на дрва BLIST Жар нов - сив
                         Печки и камини на дрва
                         Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                         20.590 ден.Цена
                           Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                             28.990 ден.Цена
                             Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                               5Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 12-14KW Нето тежина: 124kg Димензии: 560x580x1060mm Kвадратура на загревање: 60-80m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Рерна со стакло на вратата и термометар Димензии на рерната:...
                               28.990 ден.Цена
                               Печка на дрва со рерна BLIST БРМПечка на дрва со рерна BLIST БРМ
                                 5Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 12-14KW Нето тежина: 124kg Димензии: 560x580x1060mm Kвадратура на загревање: 60-80m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Рерна со стакло на вратата и термометар Димензии на рерната:...
                                 28.990 ден.Цена
                                   Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                     20.590 ден.Цена
                                     Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                       Печки и камини на дрва
                                       Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                       20.590 ден.Цена
                                       Печка на дрва BLIST Жар нов - беж
                                         Печки и камини на дрва
                                         Гусена врата, плотна и постоље Моќност: 7-8KW Нето тежина: 64kg Димензии: 480х460х930mm Kвадратура на загревање: 35-40m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење на допир Димензија на издувна цевка:...
                                         20.590 ден.Цена
                                           15.390 ден.
                                           Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                             15.390 ден.Цена
                                             Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                               Печки и камини на дрва
                                               Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 8-9KW Нето тежина: 58kg Димензии: 450х490х930mm Kвадратура на загревање: 40-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење...
                                               15.390 ден.Цена
                                               Печка на дрва BLIST Оган ЛМ
                                                 Печки и камини на дрва
                                                 Челична врата и плотна од високо квалитетен челик Моќност: 8-9KW Нето тежина: 58kg Димензии: 450х490х930mm Kвадратура на загревање: 40-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Гусана горна плоча Двоен лим на страниците со воздушна комора за заштита на деца и предмети од горење...
                                                 15.390 ден.Цена
                                                   15.390 ден.
                                                   Печка на дрва BLIST Padova
                                                     15.390 ден.Цена
                                                     Печка на дрва BLIST Padova
                                                       Печки и камини на дрва
                                                       Максимална моќност: 9-11 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm Дијаметар на...
                                                       15.390 ден.Цена
                                                       Печка на дрва BLIST Padova
                                                         Печки и камини на дрва
                                                         Максимална моќност: 9-11 kW Материјал: челичен лим Облога: отпорен на топлина Стакло на вратата: отпорно на топлина до 750 °C Регулатива за снабдување со воздух Регулација на излезот на оџакот Дефлектор/Пепелник Решетка: леано железо Препорачано гориво: дрво, дрвени брикети Димензии (ШхВхД): 51х91х50 cm Дијаметар на...
                                                         15.390 ден.Цена
                                                           10.790 ден.
                                                           Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                             10.790 ден.Цена
                                                             Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                               Печки и камини на дрва
                                                               Моќност: 7-8KW Нето тежина: 45kg Димензии: 465x390x770mm Kвадратура на загревање:35-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Големо ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ | БЕСПЛАТНА...
                                                               10.790 ден.Цена
                                                               Печка на дрва BLIST Б1 ЕКО
                                                                 Печки и камини на дрва
                                                                 Моќност: 7-8KW Нето тежина: 45kg Димензии: 465x390x770mm Kвадратура на загревање:35-45m2 Бакелитна рачка Простор за складирање на дрва во долниот дел од печката Стакло на ложиште Големо ложиште Димензија на издувна цевка: 120mm Примарна регулација на влезни гасови за подобро СОГОРУВАЊЕ | БЕСПЛАТНА...
                                                                 10.790 ден.Цена