Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Печки и камини за централно греење
Печки и камини за централно греење

3 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Печка за централно греење на пелети BLIST ТЕРА 40
   Печки и камини за централно греење
   Капацитет: 500W/Излезна моќ: 40.20kW Димензии: 960 x 1000 x 1430 mm Резервоар: Пелет 120kg/Вода 117L Пречник на димен отвор: 120 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои | БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШАТА ЛОКАЦИЈА |
   198.969 ден.Цена
   Печка за централно греење на пелети BLIST ТЕРА 40
     Печки и камини за централно греење
     Капацитет: 500W/Излезна моќ: 40.20kW Димензии: 960 x 1000 x 1430 mm Резервоар: Пелет 120kg/Вода 117L Пречник на димен отвор: 120 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои | БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ДО ВАШАТА ЛОКАЦИЈА |
     198.969 ден.Цена
     Печка за централно греење на пелети BLIST Сахара 17
       Печки и камини за централно греење
       121.419 ден.Цена
       Печка за централно греење на пелети BLIST Сахара 17
         Печки и камини за централно греење
         121.419 ден.Цена
         Печка за централно греење на пелети BLIST Тера 22 - сива
           Печки и камини за централно греење
           Капацитет: 150W/Излезна моќ: 21.63kW Површина на загревање: 110-140 m2 Димензии: 585 x 800 x 1250 mm Резервоар: Пелет 45kg/Вода 35L Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои
           134.689 ден.Цена
           Печка за централно греење на пелети BLIST Тера 22 - сива
             Печки и камини за централно греење
             Капацитет: 150W/Излезна моќ: 21.63kW Површина на загревање: 110-140 m2 Димензии: 585 x 800 x 1250 mm Резервоар: Пелет 45kg/Вода 35L Пречник на димен отвор: 80 mm Време на работа со полн резервоар: 30h LCD дисплеј во бои
             134.689 ден.Цена