Јоргани

Поткатегории

Активни филтери

Liam – Јорган со гускини...
-3 300 ден
 • -3 300 ден
 • Ново

Liam – Јорган со гускини пердуви

Редовна цена 6 600 ден Цена 3 300 ден
20 На залиха

Димензии: 200х200cm

Навлака: 100% Памук

Полнеж: 100% Гускин пердув

Квалитет пердув: 85/15

Антиалергиски

Антибактериски

Анти Dust

Полнеж: 430 GS/M2

Се перe на 30 степни во машина за перење

Препорачливо да се суши по стандарден начин

Јорганот привремено се притресува на секој канал додека се суши

Јорганот не се пегла!

Premium Волнен јорган...
-3 600 ден
 • -3 600 ден
 • Ново

Premium Волнен јорган (240х260cm)

Редовна цена 10 000 ден Цена 6 400 ден
10 На залиха

Димензии: 240х260cm

Навлака: 100% Памук

Полнеж: 400 / 350 GS/M2

Полнеж: 100% Мериво волна

Се перe на 30 степни во машина за перење

Премиум квалитет, изглед и паковање

Производот не е третиран со хемикалии и истиот има OekoTex сертификат

Не се пегла !

Можe да се суши во сушара!

Premium Волнен јорган...
-3 500 ден
 • -3 500 ден
 • Ново

Premium Волнен јорган (220х240cm)

Редовна цена 8 900 ден Цена 5 400 ден
10 На залиха

Димензии: 220х240cm

Навлака: 100% Памук

Полнеж: 400 / 350 GS/M2

Полнеж: 100% Мериво волна

Се перe на 30 степни во машина за перење

Премиум квалитет, изглед и паковање

Производот не е третиран со хемикалии и истиот има OekoTex сертификат

Не се пегла !

Можe да се суши во сушара!

Premium Волнен јорган...
-2 200 ден
 • -2 200 ден
 • Ново

Premium Волнен јорган (195х215cm)

Редовна цена 6 600 ден Цена 4 400 ден
10 На залиха

Димензии: 195х215cm

Навлака: 100% Памук

Полнеж: 400 / 350 GS/M2

Полнеж: 100% Мериво волна

Се перe на 30 степни во машина за перење

Премиум квалитет, изглед и паковање

Производот не е третиран со хемикалии и истиот има OekoTex сертификат

Не се пегла !

Можe да се суши во сушара!

Premium Волнен јорган...
-1 600 ден
 • -1 600 ден
 • Ново

Premium Волнен јорган (155х215cm)

Редовна цена 5 500 ден Цена 3 900 ден
10 На залиха

Димензии: 155х215cm

Навлака: 100% Памук

Полнеж: 400 / 350 GS/M2

Полнеж: 100% Мериво волна

Се перe на 30 степни во машина за перење

Премиум квалитет, изглед и паковање

Производот не е третиран со хемикалии и истиот има OekoTex сертификат

Не се пегла !

Можe да се суши во сушара!

Premium Bamboo јорган...
-2 200 ден
 • -2 200 ден
 • Ново

Premium Bamboo јорган (195х215cm)

Редовна цена 6 600 ден Цена 4 400 ден
20 На залиха

Premium Bamboo јорган има лесна текстура која ја одржува свежината. Ја апсорбира влагата и на тој начин го елиминира потењето и мирисот. Му помага на телото да дише, бидејќи одлично го пренесува воздухот.

Димензии: 195х215cm

Навлака: 70% Памук – 30% Бамбус

Полнеж: 430гр. на 1м2

Полнеж: 40% Бамбус – 60% Микрогел

Се перe на 30 степни во машина за перење

Премиум квалитет, изглед и паковање

Производот не е третиран со хемикалии и истиот има OekoTex сертификат

Premium Bamboo јорган...
-1 600 ден
 • -1 600 ден
 • Ново

Premium Bamboo јорган (155х215cm)

Редовна цена 5 500 ден Цена 3 900 ден
20 На залиха

Premium Bamboo јорган има лесна текстура која ја одржува свежината. Ја апсорбира влагата и на тој начин го елиминира потењето и мирисот. Му помага на телото да дише, бидејќи одлично го пренесува воздухот.

Димензии: 155х215cm

Навлака: 70% Памук – 30% Бамбус

Полнеж: 430гр. на 1м2

Полнеж: 40% Бамбус – 60% Микрогел

Се перe на 30 степни во машина за перење

Премиум квалитет, изглед и паковање

Производот не е третиран со хемикалии и истиот има OekoTex сертификат

Premium прочистен памучен јорган (195х215 cm)

Цена 4 400 ден
20 На залиха

Димензии: 195х215 cm

Навлака: 100% Cotton 193 TC Percale

Полнеж: 350 gr / m2 Carded Cocon Cotton

Се перe на 30 степни во машина за перење

Премиум квалитет, изглед и паковање.

Производот не е третиран со хемикалии и истиот има OekoTex сертификат.

Можe да се суши во сушара!

Premium прочистен памучен јорган (155х215 cm)

Цена 3 900 ден
20 На залиха

Димензии: 155х215 cm

Навлака: 100% Cotton 193 TC Percale

Полнеж: 350 gr / m2 Carded Cocon Cotton

Се перe на 30 степни во машина за перење

Премиум квалитет, изглед и паковање.

Производот не е третиран со хемикалии и истиот има OekoTex сертификат.

Можe да се суши во сушара!

Delux Волнен бебе сет

Редовна цена 2 990 ден Цена 2 490 ден
50 На залиха

Високо квалитетните волнени јорган и перница се произведени за да овозможи искуство што го посакувате за вашето бебе, вистински допир со природата.

Овој специјален сет од јорган и перница е комбинирана со 100% памучна 234 TC перкал ткаенина со мерино волна.

⭐ All seasson продукт

⭐ Димензија на перница : 35 х 45cm

⭐ Димензија на јорган: 95 х 145cm

⭐ Полнеж: 350gr/1m²

Delux Памучен бебе сет

Редовна цена 2 990 ден Цена 2 490 ден
50 На залиха

Високо квалитетните 100% памучни јорган и перница се произведени за да овозможи искуство што го посакувате за вашето бебе, вистински допир со природата.

⭐ Димензија на перница : 35 х 45cm

⭐ Димензија на јорган: 95 х 145cm

⭐ Полнеж: 350gr/1m²

Производот е додаен за споредба.