Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог

31 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   3.490 ден.4.590 ден.
   Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
     3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
     Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
       Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
       3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
       Аголна полица ВикторијаАголна полица Викторија
         Димензии: 33.5x33.5x159.5cm Растојание помеѓу полиците: 30cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
         3.490 ден.4.590 ден.Редовна цена-1.100 ден. исклученоЦена
         Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
           3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
           Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
             Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
             3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
             Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
               Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
               3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                 1.290 ден.2.490 ден.
                 Помошна масичка Неапол - атлантикПомошна масичка Неапол - атлантик
                   1.290 ден.2.490 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                   Помошна масичка Неапол - атлантикПомошна масичка Неапол - атлантик
                     Димензии: 63.2x25.5x45.7cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                     1.290 ден.2.490 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                     Помошна масичка Неапол - атлантикПомошна масичка Неапол - атлантик
                       Димензии: 63.2x25.5x45.7cm Материјал: Иверица 1ва класа Метална конструкција ПВЦ кант трака 0.8mm Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
                       1.290 ден.2.490 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                         13.960 ден.17.860 ден.
                         Претсобје РИБЕРА - сономаПретсобје РИБЕРА - сонома
                           13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                           Претсобје РИБЕРА - сономаПретсобје РИБЕРА - сонома
                             Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 54 пара обувки Висина: 205cm Должина:195cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                             13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                             Претсобје РИБЕРА - сономаПретсобје РИБЕРА - сонома
                               Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 54 пара обувки Висина: 205cm Должина:195cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                               13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                 8.970 ден.11.670 ден.
                                 Претсобје РИЧОНЕ - сономаПретсобје РИЧОНЕ - сонома
                                   8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                   Претсобје РИЧОНЕ - сономаПретсобје РИЧОНЕ - сонома
                                     Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 30 пара обувки Висина: 205cm Должина:130cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                     8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                     Претсобје РИЧОНЕ - сономаПретсобје РИЧОНЕ - сонома
                                       Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на 2 реда обувки по врата  + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 30 пара обувки Висина: 205cm Должина:130cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                       8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                         11.970 ден.15.370 ден.
                                         Чевларник МОНЦА - сономаЧевларник МОНЦА - сонома
                                           11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                           Чевларник МОНЦА - сономаЧевларник МОНЦА - сонома
                                             Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm, 121cm и 157m Ширина на трите: 195cm Длабочина: 25cm Капацитет: 54 пара обувки Боја: Даб сонома
                                             11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                             Чевларник МОНЦА - сономаЧевларник МОНЦА - сонома
                                               Комбинација од три чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm, 121cm и 157m Ширина на трите: 195cm Длабочина: 25cm Капацитет: 54 пара обувки Боја: Даб сонома
                                               11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                 8.980 ден.11.380 ден.
                                                 Чевларник КОМО - сономаЧевларник КОМО - сонома
                                                   8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                   Чевларник КОМО - сономаЧевларник КОМО - сонома
                                                     Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                     8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                     Чевларник КОМО - сономаЧевларник КОМО - сонома
                                                       Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                       8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                         6.980 ден.9.180 ден.
                                                         Чевларник СИЕНА - сономаЧевларник СИЕНА - сонома
                                                           6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                           Чевларник СИЕНА - сономаЧевларник СИЕНА - сонома
                                                             Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 30 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                             6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                             Чевларник СИЕНА - сономаЧевларник СИЕНА - сонома
                                                               Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 30 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                               6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                 4.990 ден.6.190 ден.
                                                                 Чевларник дупли со 4 врати - сономаЧевларник дупли со 4 врати - сонома
                                                                   4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                   Чевларник дупли со 4 врати - сономаЧевларник дупли со 4 врати - сонома
                                                                     Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                     4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                     Чевларник дупли со 4 врати - сономаЧевларник дупли со 4 врати - сонома
                                                                       Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                       4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                         3.990 ден.5.190 ден.
                                                                         Чевларник дупли со 3 врати - сономаЧевларник дупли со 3 врати - сонома
                                                                           3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                           Чевларник дупли со 3 врати - сономаЧевларник дупли со 3 врати - сонома
                                                                             Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                                             3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                             Чевларник дупли со 3 врати - сономаЧевларник дупли со 3 врати - сонома
                                                                               Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Боја: Даб сонома
                                                                               3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                 2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                 Чевларник дупли со 2 врати - сономаЧевларник дупли со 2 врати - сонома
                                                                                   2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                   Чевларник дупли со 2 врати - сономаЧевларник дупли со 2 врати - сонома
                                                                                     Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                                     2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                     Чевларник дупли со 2 врати - сономаЧевларник дупли со 2 врати - сонома
                                                                                       Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Боја: Даб сонома
                                                                                       2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                         13.960 ден.17.860 ден.
                                                                                         Претсобје ТРЕНТОПретсобје ТРЕНТО
                                                                                           13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                           Претсобје ТРЕНТОПретсобје ТРЕНТО
                                                                                             Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висина: 193cm Должина:204cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                             13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                             Претсобје ТРЕНТОПретсобје ТРЕНТО
                                                                                               Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висина: 193cm Должина:204cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                               13.960 ден.17.860 ден.Редовна цена-3.900 ден. исклученоЦена
                                                                                                 8.970 ден.11.670 ден.
                                                                                                 Претсобје ВЕРОНАПретсобје ВЕРОНА
                                                                                                   8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Претсобје ВЕРОНАПретсобје ВЕРОНА
                                                                                                     Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 15 пара обувки Висина: 193cm Должина:136cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                     8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                     Претсобје ВЕРОНАПретсобје ВЕРОНА
                                                                                                       Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена позадина + закачалка. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 15 пара обувки Висина: 193cm Должина:136cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                       8.970 ден.11.670 ден.Редовна цена-2.700 ден. исклученоЦена
                                                                                                         11.970 ден.15.370 ден.
                                                                                                         Чевларник ФИРЕНЦАЧевларник ФИРЕНЦА
                                                                                                           11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Чевларник ФИРЕНЦАЧевларник ФИРЕНЦА
                                                                                                             Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена поадина . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висини: 73cm, 108cm и 143cm (должина на двата 136cm) Должина: 204cm (68cm еден дел) Длабочина: 16cm Бела боја ...
                                                                                                             11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                             Чевларник ФИРЕНЦАЧевларник ФИРЕНЦА
                                                                                                               Комбинација од три тенки чевларници со длабочина од 16cm,  со рачки и затворена поадина . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 27 пара обувки Висини: 73cm, 108cm и 143cm (должина на двата 136cm) Должина: 204cm (68cm еден дел) Длабочина: 16cm Бела боја ...
                                                                                                               11.970 ден.15.370 ден.Редовна цена-3.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 8.980 ден.11.380 ден.
                                                                                                                 Чевларник ПАРМАЧевларник ПАРМА
                                                                                                                   8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Чевларник ПАРМАЧевларник ПАРМА
                                                                                                                     Чевларници
                                                                                                                     Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 21 пара обувки Висини: 108cm и 143cm (должина на двата 136cm) Длабочина: 16cm Бела боја Еден ред во врата
                                                                                                                     8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                     Чевларник ПАРМАЧевларник ПАРМА
                                                                                                                       Чевларници
                                                                                                                       Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 21 пара обувки Висини: 108cm и 143cm (должина на двата 136cm) Длабочина: 16cm Бела боја Еден ред во врата
                                                                                                                       8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         8.380 ден.10.880 ден.
                                                                                                                         Чевларник МОДЕНАЧевларник МОДЕНА
                                                                                                                           8.380 ден.10.880 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Чевларник МОДЕНАЧевларник МОДЕНА
                                                                                                                             Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 21 пара обувки Висини: 113cm и 150cm (должина на двата 136cm) Длабочина: 16cm Бела боја Еден ред во врата
                                                                                                                             8.380 ден.10.880 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                             Чевларник МОДЕНАЧевларник МОДЕНА
                                                                                                                               Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 21 пара обувки Висини: 113cm и 150cm (должина на двата 136cm) Длабочина: 16cm Бела боја Еден ред во врата
                                                                                                                               8.380 ден.10.880 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                 8.980 ден.11.380 ден.
                                                                                                                                 Чевларник КОМОЧевларник КОМО
                                                                                                                                   8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                   Чевларник КОМОЧевларник КОМО
                                                                                                                                     Чевларници
                                                                                                                                     Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                     8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                     Чевларник КОМОЧевларник КОМО
                                                                                                                                       Чевларници
                                                                                                                                       Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                       8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                         6.980 ден.9.180 ден.
                                                                                                                                         Чевларник СИЕНАЧевларник СИЕНА
                                                                                                                                           6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                           Чевларник СИЕНАЧевларник СИЕНА
                                                                                                                                             Чевларници
                                                                                                                                             Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 30 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                             6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                             Чевларник СИЕНАЧевларник СИЕНА
                                                                                                                                               Чевларници
                                                                                                                                               Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 30 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                               6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                 4.990 ден.6.190 ден.
                                                                                                                                                 Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
                                                                                                                                                   4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                   Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
                                                                                                                                                     Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                     4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                     Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
                                                                                                                                                       Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                       4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                         3.990 ден.5.190 ден.
                                                                                                                                                         Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                                                                                                                                                           3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                           Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                                                                                                                                                             Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                             3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                             Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                                                                                                                                                               Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                               3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                 2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                                                                                                 Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                                                                                                                                                                   2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                   Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                                                                                                                                                                     Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                                     2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                     Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                                                                                                                                                                       Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја
                                                                                                                                                                       2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                         4.990 ден.6.190 ден.
                                                                                                                                                                         Чевларник СЛИМ ПРО со 4 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 4 врати
                                                                                                                                                                           4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                           Чевларник СЛИМ ПРО со 4 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 4 врати
                                                                                                                                                                             Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 143cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                             4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                             Чевларник СЛИМ ПРО со 4 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 4 врати
                                                                                                                                                                               Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 143cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                               4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                 3.990 ден.5.190 ден.
                                                                                                                                                                                 Чевларник СЛИМ ПРО со 3 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 3 врати
                                                                                                                                                                                   3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                   Чевларник СЛИМ ПРО со 3 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 3 врати
                                                                                                                                                                                     Тенок чевларник со 3 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 108cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 9 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                     3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                     Чевларник СЛИМ ПРО со 3 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 3 врати
                                                                                                                                                                                       Тенок чевларник со 3 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 108cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 9 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                       3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                         2.990 ден.3.990 ден.
                                                                                                                                                                                         Чевларник СЛИМ ПРО со 2 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 2 врати
                                                                                                                                                                                           2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                           Чевларник СЛИМ ПРО со 2 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 2 врати
                                                                                                                                                                                             Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 73cm Ширина: 68cm Капацитет: 6 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                             2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                             Чевларник СЛИМ ПРО со 2 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 2 врати
                                                                                                                                                                                               Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 73cm Ширина: 68cm Капацитет: 6 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                               2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                 4.690 ден.5.990 ден.
                                                                                                                                                                                                 Чевларник СЛИМ со 4 вратиЧевларник СЛИМ со 4 врати
                                                                                                                                                                                                   4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                   Чевларник СЛИМ со 4 вратиЧевларник СЛИМ со 4 врати
                                                                                                                                                                                                     Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 150cm Ширина: 68cm Длабочина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                     4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                     Чевларник СЛИМ со 4 вратиЧевларник СЛИМ со 4 врати
                                                                                                                                                                                                       Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 150cm Ширина: 68cm Длабочина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                       4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                         3.690 ден.4.890 ден.
                                                                                                                                                                                                         Чевларник СЛИМ со 3 вратиЧевларник СЛИМ со 3 врати
                                                                                                                                                                                                           3.690 ден.4.890 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           Чевларник СЛИМ со 3 вратиЧевларник СЛИМ со 3 врати
                                                                                                                                                                                                             Тенок чевларник со 3 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 9 пара обувки Висина: 113cm Ширина: 68cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                                                                                                                             3.690 ден.4.890 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                             Чевларник СЛИМ со 3 вратиЧевларник СЛИМ со 3 врати
                                                                                                                                                                                                               Тенок чевларник со 3 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 9 пара обувки Висина: 113cm Ширина: 68cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                                                                                                                                                                                               3.690 ден.4.890 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                 2.790 ден.3.790 ден.
                                                                                                                                                                                                                 Чевларник СЛИМ со 2 вратиЧевларник СЛИМ со 2 врати
                                                                                                                                                                                                                   2.790 ден.3.790 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Чевларник СЛИМ со 2 вратиЧевларник СЛИМ со 2 врати
                                                                                                                                                                                                                     Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 77cm Ширина: 68cm Еден ред во врата Капацитет: 6 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                                     2.790 ден.3.790 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                     Чевларник СЛИМ со 2 вратиЧевларник СЛИМ со 2 врати
                                                                                                                                                                                                                       Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 77cm Ширина: 68cm Еден ред во врата Капацитет: 6 пара обувки Бела боја
                                                                                                                                                                                                                       2.790 ден.3.790 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                         899 ден.1.199 ден.
                                                                                                                                                                                                                         Кујнска полица Клои - белаКујнска полица Клои - бела
                                                                                                                                                                                                                           899 ден.1.199 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           Кујнска полица Клои - белаКујнска полица Клои - бела
                                                                                                                                                                                                                             Димензија: 43.5x20x40cm Изработена од18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                                                                                                                                             899 ден.1.199 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                             Кујнска полица Клои - белаКујнска полица Клои - бела
                                                                                                                                                                                                                               Димензија: 43.5x20x40cm Изработена од18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                                                                                                                                                               899 ден.1.199 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                                                                                                                                                                                                                                 1.799 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                 Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                                                                                                                                                                                                                                   Ширина: 66 cm Длабочина: 34 cm Висина: 85 cm Ширина на полицата: 66 cm Длабочина на полицата: 30 cm Растојание на полиците: 33 cm
                                                                                                                                                                                                                                   1.799 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                   Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                                                                                                                                                                                                                                     Ширина: 66 cm Длабочина: 34 cm Висина: 85 cm Ширина на полицата: 66 cm Длабочина на полицата: 30 cm Растојание на полиците: 33 cm
                                                                                                                                                                                                                                     1.799 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.791 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                       Биро со метална конструкција Бостон - белоБиро со метална конструкција Бостон - бело
                                                                                                                                                                                                                                         1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                         Биро со метална конструкција Бостон - белоБиро со метална конструкција Бостон - бело
                                                                                                                                                                                                                                           1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                           Биро со метална конструкција Бостон - белоБиро со метална конструкција Бостон - бело
                                                                                                                                                                                                                                             1.999 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.691 ден. исклученоЦена