Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
ТВ комода MilanТВ комода Milan
9.990 ден.13.990 ден.Редовна цена-4.000 ден. исклученоЦена
Блог

48 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  8.380 ден.10.880 ден.
  Чевларник МОДЕНАЧевларник МОДЕНА
  • Ново
   8.380 ден.10.880 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
   Чевларник МОДЕНАЧевларник МОДЕНА
   • Ново
    Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 21 пара обувки Висини: 113cm и 150cm (должина на двата 136cm) Длабочина: 16cm Бела боја Еден ред во врата
    8.380 ден.10.880 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
    Чевларник МОДЕНАЧевларник МОДЕНА
    • Ново
     Комбинација од два тенки чевларници со длабочина од 16cm. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 21 пара обувки Висини: 113cm и 150cm (должина на двата 136cm) Длабочина: 16cm Бела боја Еден ред во врата
     8.380 ден.10.880 ден.Редовна цена-2.500 ден. исклученоЦена
     • Ново
      8.980 ден.11.380 ден.
      Чевларник КОМОЧевларник КОМО
      • Ново
       8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
       Чевларник КОМОЧевларник КОМО
       • Ново
        Чевларници
        Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Бела боја
        8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
        Чевларник КОМОЧевларник КОМО
        • Ново
         Чевларници
         Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 121cm и 157m Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 42 пара обувки Бела боја
         8.980 ден.11.380 ден.Редовна цена-2.400 ден. исклученоЦена
         • Ново
          6.980 ден.9.180 ден.
          Чевларник СИЕНАЧевларник СИЕНА
          • Ново
           6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
           Чевларник СИЕНАЧевларник СИЕНА
           • Ново
            Чевларници
            Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 30 пара обувки Бела боја
            6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
            Чевларник СИЕНАЧевларник СИЕНА
            • Ново
             Чевларници
             Комбинација од два чевларника, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висини 85cm и 121cm Ширина на двата: 130cm Длабочина: 25cm Капацитет: 30 пара обувки Бела боја
             6.980 ден.9.180 ден.Редовна цена-2.200 ден. исклученоЦена
             • Ново
              4.990 ден.6.190 ден.
              Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
              • Ново
               4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
               Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
               • Ново
                Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Бела боја
                4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                Чевларник дупли со 4 вратиЧевларник дупли со 4 врати
                • Ново
                 Чевларник со 4 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 24 пара обувки Висина: 157cm Ширина: 65cm Длабочина: 25cm Бела боја
                 4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                 • Ново
                  3.990 ден.5.190 ден.
                  Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                  • Ново
                   3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                   Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                   • Ново
                    Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Бела боја
                    3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                    Чевларник дупли со 3 вратиЧевларник дупли со 3 врати
                    • Ново
                     Чевларник со 3 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 121cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Капацитет: 18 пара обувки Бела боја
                     3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                     • Ново
                      2.990 ден.3.990 ден.
                      Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                      • Ново
                       2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                       Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                       • Ново
                        Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја
                        2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                        Чевларник дупли со 2 вратиЧевларник дупли со 2 врати
                        • Ново
                         Чевларник со 2 врати, со полици за складирање на  2 реда обувки по врата . Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 12 пара обувки Висина: 85cm Ширина: 65cm Длабина: 25cm Бела боја
                         2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                         • Ново
                          4.990 ден.6.190 ден.
                          Чевларник СЛИМ ПРО со 4 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 4 врати
                          • Ново
                           4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                           Чевларник СЛИМ ПРО со 4 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 4 врати
                           • Ново
                            Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 143cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                            4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                            Чевларник СЛИМ ПРО со 4 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 4 врати
                            • Ново
                             Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 143cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                             4.990 ден.6.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                             • Ново
                              3.990 ден.5.190 ден.
                              Чевларник СЛИМ ПРО со 3 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 3 врати
                              • Ново
                               3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                               Чевларник СЛИМ ПРО со 3 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 3 врати
                               • Ново
                                Тенок чевларник со 3 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 108cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 9 пара обувки Бела боја
                                3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                Чевларник СЛИМ ПРО со 3 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 3 врати
                                • Ново
                                 Тенок чевларник со 3 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 108cm Ширина: 68cm Длабина: 16cm Капацитет: 9 пара обувки Бела боја
                                 3.990 ден.5.190 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                 • Ново
                                  2.990 ден.3.990 ден.
                                  Чевларник СЛИМ ПРО со 2 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 2 врати
                                  • Ново
                                   2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                   Чевларник СЛИМ ПРО со 2 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 2 врати
                                   • Ново
                                    Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 73cm Ширина: 68cm Капацитет: 6 пара обувки Бела боја
                                    2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                    Чевларник СЛИМ ПРО со 2 вратиЧевларник СЛИМ ПРО со 2 врати
                                    • Ново
                                     Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, со рачки и затворена позадина , кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 73cm Ширина: 68cm Капацитет: 6 пара обувки Бела боја
                                     2.990 ден.3.990 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                     • Ново
                                      4.690 ден.5.990 ден.
                                      Чевларник СЛИМ со 4 вратиЧевларник СЛИМ со 4 врати
                                      • Ново
                                       4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                       Чевларник СЛИМ со 4 вратиЧевларник СЛИМ со 4 врати
                                       • Ново
                                        Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 150cm Ширина: 68cm Длабочина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                                        4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                        Чевларник СЛИМ со 4 вратиЧевларник СЛИМ со 4 врати
                                        • Ново
                                         Тенок чевларник со 4 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 150cm Ширина: 68cm Длабочина: 16cm Капацитет: 12 пара обувки Бела боја
                                         4.690 ден.5.990 ден.Редовна цена-1.300 ден. исклученоЦена
                                         • Ново
                                          3.690 ден.4.890 ден.
                                          Чевларник СЛИМ со 3 вратиЧевларник СЛИМ со 3 врати
                                          • Ново
                                           3.690 ден.4.890 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                           Чевларник СЛИМ со 3 вратиЧевларник СЛИМ со 3 врати
                                           • Ново
                                            Тенок чевларник со 3 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 9 пара обувки Висина: 113cm Ширина: 68cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                            3.690 ден.4.890 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                            Чевларник СЛИМ со 3 вратиЧевларник СЛИМ со 3 врати
                                            • Ново
                                             Тенок чевларник со 3 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Капацитет: 9 пара обувки Висина: 113cm Ширина: 68cm Длабочина: 16cm Бела боја
                                             3.690 ден.4.890 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                             • Ново
                                              2.790 ден.3.790 ден.
                                              Чевларник СЛИМ со 2 вратиЧевларник СЛИМ со 2 врати
                                              • Ново
                                               2.790 ден.3.790 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                               Чевларник СЛИМ со 2 вратиЧевларник СЛИМ со 2 врати
                                               • Ново
                                                Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 77cm Ширина: 68cm Еден ред во врата Капацитет: 6 пара обувки Бела боја
                                                2.790 ден.3.790 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                Чевларник СЛИМ со 2 вратиЧевларник СЛИМ со 2 врати
                                                • Ново
                                                 Тенок чевларник со 2 врати и длабочина од 16cm, кој одлично ќе се прилагоди и во најтесниот простор. Се испорачува склопен и спремен за користење веднаш. Висина: 77cm Ширина: 68cm Еден ред во врата Капацитет: 6 пара обувки Бела боја
                                                 2.790 ден.3.790 ден.Редовна цена-1.000 ден. исклученоЦена
                                                   3.999 ден.6.990 ден.
                                                   Чевларник МОНАКОЧевларник МОНАКО
                                                     3.999 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.991 ден. исклученоЦена
                                                     Чевларник МОНАКОЧевларник МОНАКО
                                                       3.999 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.991 ден. исклученоЦена
                                                       Чевларник МОНАКОЧевларник МОНАКО
                                                         3.999 ден.6.990 ден.Редовна цена-2.991 ден. исклученоЦена
                                                           899 ден.1.199 ден.
                                                           Кујнска полица Клои - белаКујнска полица Клои - бела
                                                             899 ден.1.199 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                             Кујнска полица Клои - белаКујнска полица Клои - бела
                                                               Димензија: 43.5x20x40cm Изработена од18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                               899 ден.1.199 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                               Кујнска полица Клои - белаКујнска полица Клои - бела
                                                                 Димензија: 43.5x20x40cm Изработена од18mm 1ва класа иверица според стандардите на ЕУ со TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1ва класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                 899 ден.1.199 ден.Редовна цена-300 ден. исклученоЦена
                                                                 Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                                                                   1.999 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                                                   Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                                                                     Ширина: 66 cm Длабочина: 34 cm Висина: 85 cm Ширина на полицата: 66 cm Длабочина на полицата: 30 cm Растојание на полиците: 33 cm
                                                                     1.999 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                                                     Полица со метална конструкција Крафт - атлантикПолица со метална конструкција Крафт - атлантик
                                                                       Ширина: 66 cm Длабочина: 34 cm Висина: 85 cm Ширина на полицата: 66 cm Длабочина на полицата: 30 cm Растојание на полиците: 33 cm
                                                                       1.999 ден.3.590 ден.Редовна цена-1.591 ден. исклученоЦена
                                                                       Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                         3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                         Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                           Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                                                                           3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                           Полица со метална конструкција Луксор - атлантикПолица со метална конструкција Луксор - атлантик
                                                                             Димензии: 66x34x160cm Длабочина на полиците: 30cm Растојание помеѓу полиците: 33.5cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи метални профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 мм иверица од 1ва класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со...
                                                                             3.490 ден.4.690 ден.Редовна цена-1.200 ден. исклученоЦена
                                                                               Биро со метална конструкција Бостон - белоБиро со метална конструкција Бостон - бело
                                                                                 2.499 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.191 ден. исклученоЦена
                                                                                 Биро со метална конструкција Бостон - белоБиро со метална конструкција Бостон - бело
                                                                                   2.499 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.191 ден. исклученоЦена
                                                                                   Биро со метална конструкција Бостон - белоБиро со метална конструкција Бостон - бело
                                                                                     2.499 ден.3.690 ден.Редовна цена-1.191 ден. исклученоЦена
                                                                                     Биро со метална конструкција Брајтон - атлантикБиро со метална конструкција Брајтон - атлантик
                                                                                       3.490 ден.4.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                       Биро со метална конструкција Брајтон - атлантикБиро со метална конструкција Брајтон - атлантик
                                                                                         Димензии: 60x120cm Висина: 75cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 mm иверица од 1 класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1 класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                         3.490 ден.4.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена
                                                                                         Биро со метална конструкција Брајтон - атлантикБиро со метална конструкција Брајтон - атлантик
                                                                                           Димензии: 60x120cm Висина: 75cm Боја: Светло кафеава Конструкцијата е изработена од високо издржливи профили. Горната плоча и полиците се произведени со употреба на 18 mm иверица од 1 класа, која има Tse, European Union EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Рабовите на иверицата се обложени со ПВЦ трака од 1 класа, со која се спречуваат лесни деформации.
                                                                                           3.490 ден.4.390 ден.Редовна цена-900 ден. исклученоЦена