Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Кафемати
Кафемати

8 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Апарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASYАпарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASY
     3.399 ден.Цена
     Апарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASYАпарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASY
       Минимална почетна количина на млеко 60 Максимален капацитет на млеко 120 ml Максимален капацитет на млеко 180 ml Моќност 420 W Материјал за обложување ABS Гаранција 12 месеци
       3.399 ден.Цена
       Апарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASYАпарат за млечна пена LAVAZZA MILKEASY
         Минимална почетна количина на млеко 60 Максимален капацитет на млеко 120 ml Максимален капацитет на млеко 180 ml Моќност 420 W Материјал за обложување ABS Гаранција 12 месеци
         3.399 ден.Цена
           5.990 ден.
           Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACKКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACK
             5.990 ден.Цена
             Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACKКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACK
               Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25 sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
               5.990 ден.Цена
               Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACKКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLACK
                 Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25 sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                 5.990 ден.Цена
                   5.990 ден.
                   Кафемат LAVAZZA LM JOLIE LIMEКафемат LAVAZZA LM JOLIE LIME
                     5.990 ден.Цена
                     Кафемат LAVAZZA LM JOLIE LIMEКафемат LAVAZZA LM JOLIE LIME
                       Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                       5.990 ден.Цена
                       Кафемат LAVAZZA LM JOLIE LIMEКафемат LAVAZZA LM JOLIE LIME
                         Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                         5.990 ден.Цена
                           5.990 ден.
                           Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUEКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUE
                             5.990 ден.Цена
                             Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUEКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUE
                               Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци 
                               5.990 ден.Цена
                               Кафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUEКафемат LAVAZZA LM JOLIE BLUE
                                 Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци 
                                 5.990 ден.Цена
                                   5.990 ден.
                                   Кафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITEКафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITE
                                     5.990 ден.Цена
                                     Кафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITEКафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITE
                                       Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                       5.990 ден.Цена
                                       Кафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITEКафемат LAVAZZA LM JOLIE WHITE
                                         Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                         5.990 ден.Цена
                                           5.990 ден.
                                           Кафемат LAVAZZA LM JOLIE REDКафемат LAVAZZA LM JOLIE RED
                                             5.990 ден.Цена
                                             Кафемат LAVAZZA LM JOLIE REDКафемат LAVAZZA LM JOLIE RED
                                               Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                               5.990 ден.Цена
                                               Кафемат LAVAZZA LM JOLIE REDКафемат LAVAZZA LM JOLIE RED
                                                 Моќност:1250W Притисок на пумпа 10 bar 0.6L. резервоар за вода Време на подготовка: 25sec Компатибилен со Lavazza A Modo Mio Гаранција: 24 месеци
                                                 5.990 ден.Цена
                                                   Еспресо Кафемат 850W 20 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 850W 20 bar Black+Decker
                                                     9.999 ден.Цена
                                                     Еспресо Кафемат 850W 20 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 850W 20 bar Black+Decker
                                                       Кафемат за еспресо со влезна моќност 850W и максимален притисок од 20 бари. Ексклузивен дизајн изработен од нерѓосувачки челик со облога против отпечатоци од прсти и отстранлив алуминиумски сад кој е лесен за одржување. Кафематот има дигитален дисплеј со 3 различни програми, кој ви овозможува да изберете меѓу функциите: ON/OFF, 1 доза или 2 дози кафе и пареа. Машината има автоматско...
                                                       9.999 ден.Цена
                                                       Еспресо Кафемат 850W 20 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 850W 20 bar Black+Decker
                                                         Кафемат за еспресо со влезна моќност 850W и максимален притисок од 20 бари. Ексклузивен дизајн изработен од нерѓосувачки челик со облога против отпечатоци од прсти и отстранлив алуминиумски сад кој е лесен за одржување. Кафематот има дигитален дисплеј со 3 различни програми, кој ви овозможува да изберете меѓу функциите: ON/OFF, 1 доза или 2 дози кафе и пареа. Машината има автоматско...
                                                         9.999 ден.Цена
                                                           Еспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+Decker
                                                             9.499 ден.Цена
                                                             Еспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+Decker
                                                               Еспресо кафемат со високи перформанси, влезна моќност од 1200W и максимален притисок 15 bar за подготовка на висококвалитетно еспресо. Резервоар за вода со капацитет од 1,2 литри. Систем цевки од нерѓосувачки челик што овозможуваат брзо загревање до идеалната температура и брзо стартување и ослободување на кафето. Поседува цевка за пареа со која може да направите густа млечна пена и да...
                                                               9.499 ден.Цена
                                                               Еспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+DeckerЕспресо Кафемат 1200W 15 bar Black+Decker
                                                                 Еспресо кафемат со високи перформанси, влезна моќност од 1200W и максимален притисок 15 bar за подготовка на висококвалитетно еспресо. Резервоар за вода со капацитет од 1,2 литри. Систем цевки од нерѓосувачки челик што овозможуваат брзо загревање до идеалната температура и брзо стартување и ослободување на кафето. Поседува цевка за пареа со која може да направите густа млечна пена и да...
                                                                 9.499 ден.Цена