Осветлување

Поткатегории

Активни филтери

Подна ламба со 3 светилки...
-1 000 ден
  • -1 000 ден
  • Ново

Подна ламба со 3 светилки PWL-0939 сива

Редовна цена 6 990 ден Цена 5 990 ден
20 На залиха

Дизајн на ламба наменет за љубителите на детали кои добро знаат дека идеалната светилка ќе го истакне квалитетот на нивниот личен простор, создавајќи ја вистинската атмосфера. Со заоблено тело и мермерна основа, оваа подна светилка ќе го подобри дизајнот на Вашиот простор.

Конструкција од не'ѓосувачки челик

Тип на светилка: 3хЕ27

Моќност: 220-240V 100W

Прекинувач за вклучување/исклучување

Димензии на производот 30х135х208см

Метална подна ламба PWL-0024 бронзена

Редовна цена 6 390 ден Цена 5 400 ден
Распродадено

Дизајн на ламба наменет за љубителите на детали кои добро знаат дека идеалната светилка ќе го истакне квалитетот на нивниот личен простор, создавајќи ја вистинската атмосфера. Со заоблено тело и мермерна основа, оваа подна светилка ќе го подобри дизајнот на Вашиот простор.

База од бел мермер.

Метална конструкција со бронзена боја за топла атмосфера во домот

Тип на светилка: E27

Моќност: 220-240V 50HZ 60W Max

Прекинувач за вклучување/исклучување и кабел долг 2,10 метри

Димензија на производот

Должина: 108 см

Ширина: 35 см

Висина: 194 см

Основа: Φ34cm

Производот е додаен за споредба.