Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Пили, ножеви, секачи
Пили, ножеви, секачи

63 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Бензиска мoторна пила VGS 5032 PE, Villager
     17.000 ден.Цена
     Бензиска мoторна пила VGS 5032 PE, Villager
       Функции​: Aнтивибрациски систем Super Start Проѕирен резервоар Интегриран алат Прајмер за стартување   Препорака: Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)
       17.000 ден.Цена
       Бензиска мoторна пила VGS 5032 PE, Villager
         Функции​: Aнтивибрациски систем Super Start Проѕирен резервоар Интегриран алат Прајмер за стартување   Препорака: Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)
         17.000 ден.Цена
           Бензиска мoторна пила VGS 4125 PE, Villager
             15.750 ден.Цена
             Бензиска мoторна пила VGS 4125 PE, Villager
               Функции: Aнтивибрациски систем Проѕирен резервоар Интегриран алат Прајмер за стартување Препорака: Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)
               15.750 ден.Цена
               Бензиска мoторна пила VGS 4125 PE, Villager
                 Функции: Aнтивибрациски систем Проѕирен резервоар Интегриран алат Прајмер за стартување Препорака: Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)
                 15.750 ден.Цена
                   Бензиска мoторна пила VGS 3920 PE, Villager
                     12.400 ден.Цена
                     Бензиска мoторна пила VGS 3920 PE, Villager
                       Функции: Aнтивибрациски систем Проѕирен резервоар Прајмер за стартување Препорака: Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)
                       12.400 ден.Цена
                       Бензиска мoторна пила VGS 3920 PE, Villager
                         Функции: Aнтивибрациски систем Проѕирен резервоар Прајмер за стартување Препорака: Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)
                         12.400 ден.Цена
                           Бензиска мoторна пила VGS 3011 PE, Villager
                             13.300 ден.Цена
                             Бензиска мoторна пила VGS 3011 PE, Villager
                               Функции: Aнтивибрациски систем Super Start Рамен и прецизен пресек Прајмер за стартување
                               13.300 ден.Цена
                               Бензиска мoторна пила VGS 3011 PE, Villager
                                 Функции: Aнтивибрациски систем Super Start Рамен и прецизен пресек Прајмер за стартување
                                 13.300 ден.Цена
                                   Бензиска мoторна пила VGS 620 S, Villager
                                     21.300 ден.Цена
                                     Бензиска мoторна пила VGS 620 S, Villager
                                       Функции: Декомпресор Aнтивибрациски систем Прајмер за стартување Препорака: Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)
                                       21.300 ден.Цена
                                       Бензиска мoторна пила VGS 620 S, Villager
                                         Функции: Декомпресор Aнтивибрациски систем Прајмер за стартување Препорака: Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)
                                         21.300 ден.Цена
                                           Бензиска мoторна пила VGS 560 S, Villager
                                             13.650 ден.Цена
                                             Бензиска мoторна пила VGS 560 S, Villager
                                               Функции: Aнтивибрациски систем Прајмер за стартување Препорака: Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%
                                               13.650 ден.Цена
                                               Бензиска мoторна пила VGS 560 S, Villager
                                                 Функции: Aнтивибрациски систем Прајмер за стартување Препорака: Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%
                                                 13.650 ден.Цена
                                                   Бензиска мoторна пила VGS 520 Prime, Villager
                                                     11.000 ден.Цена
                                                     Бензиска мoторна пила VGS 520 Prime, Villager
                                                       Функции: Aнтивибрациски систем Прајмер за стартување
                                                       11.000 ден.Цена
                                                       Бензиска мoторна пила VGS 520 Prime, Villager
                                                         Функции: Aнтивибрациски систем Прајмер за стартување
                                                         11.000 ден.Цена
                                                           Бензиска мoторна пила VGS 460 Prime, Villager
                                                             10.500 ден.Цена
                                                             Бензиска мoторна пила VGS 460 Prime, Villager
                                                               Maшина која стартува со мотор со внатрешно согорување која се користи за сечење на дрва. Aнтивибрациски систем
                                                               10.500 ден.Цена
                                                               Бензиска мoторна пила VGS 460 Prime, Villager
                                                                 Maшина која стартува со мотор со внатрешно согорување која се користи за сечење на дрва. Aнтивибрациски систем
                                                                 10.500 ден.Цена
                                                                   Бензиска мoторна пила VGS 380 Prime, Villager
                                                                     8.500 ден.Цена
                                                                     Бензиска мoторна пила VGS 380 Prime, Villager
                                                                       Maшина која стартува со мотор со внатрешно согорување која се користи за сечење на дрва. Aнтивибрациски систем
                                                                       8.500 ден.Цена
                                                                       Бензиска мoторна пила VGS 380 Prime, Villager
                                                                         Maшина која стартува со мотор со внатрешно согорување која се користи за сечење на дрва. Aнтивибрациски систем
                                                                         8.500 ден.Цена
                                                                         Акумулаторска верижна пила 18+18V, 35cm Makita
                                                                           Акумулаторска верижна пила 18+18V, 35cm Makita
                                                                             Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска рачна со кружна форма која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент кој овозможува сечење дури и на дебели гранки. Опремена е со прекинувач за контрола на брзината на движење на ланецот. *Напомена: Пилата е без батерии и полнач. На...
                                                                             31.050 ден.Цена
                                                                             Акумулаторска верижна пила 18+18V, 35cm Makita
                                                                               Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска рачна со кружна форма која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент кој овозможува сечење дури и на дебели гранки. Опремена е со прекинувач за контрола на брзината на движење на ланецот. *Напомена: Пилата е без батерии и полнач. На...
                                                                               31.050 ден.Цена
                                                                               Акумулаторска верижна пила 18+18V, 30cm-Профи Makita
                                                                                 Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска рачна со кружна форма која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент кој овозможува сечење дури и на дебели гранки.
                                                                                 54.790 ден.Цена
                                                                                 Акумулаторска верижна пила 18+18V, 30cm-Профи Makita
                                                                                   Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска рачна со кружна форма која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент кој овозможува сечење дури и на дебели гранки.
                                                                                   54.790 ден.Цена
                                                                                   Акумулаторска верижна пила 18V DUC122Z Makita
                                                                                     Акумулаторска верижна пила 18V DUC122Z Makita
                                                                                       Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска гумирана горна рачна која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент. Како опција може да се користи и со Мakita телескопска рачка.  *Напомена: Пилата е без батерија и полнач. На неа одговараат сите 18 V Makita батерии и полначи.
                                                                                       14.800 ден.Цена
                                                                                       Акумулаторска верижна пила 18V DUC122Z Makita
                                                                                         Акумулаторска пила идеална за користење во урбани зони поради своето ниско ниво на бучава. Опремена е со ергономска гумирана горна рачна која одговара на вашите дланки. Се карактеризира со моќност и  висок вртежен момент. Како опција може да се користи и со Мakita телескопска рачка.  *Напомена: Пилата е без батерија и полнач. На неа одговараат сите 18 V Makita батерии и полначи.
                                                                                         14.800 ден.Цена
                                                                                           13.590 ден.
                                                                                           Пила GD40CS18 Greenworks
                                                                                             13.590 ден.Цена
                                                                                             Пила GD40CS18 Greenworks
                                                                                               Акумулаторски пили
                                                                                               13.590 ден.Цена
                                                                                               Пила GD40CS18 Greenworks
                                                                                                 Акумулаторски пили
                                                                                                 13.590 ден.Цена
                                                                                                   28.276 ден.
                                                                                                   Батериска пила 120I HUSQVARNA
                                                                                                     28.276 ден.Цена
                                                                                                     Батериска пила 120I HUSQVARNA
                                                                                                       Акумулаторски пили
                                                                                                       Батериска пила од програмата на Husqvarna идеална за сечење или поткастрување на мали дрвја и гранки. Опремена е со тастер за безбедно стартување, безбедносна кочница како и BLDC мотор без четкици со savE™ функција за подолготрајна работа. Се одликува со ниско ниво на бучава така што со неа може да се работи и во населени места без да се вознемирува околината.
                                                                                                       28.276 ден.Цена
                                                                                                       Батериска пила 120I HUSQVARNA
                                                                                                         Акумулаторски пили
                                                                                                         Батериска пила од програмата на Husqvarna идеална за сечење или поткастрување на мали дрвја и гранки. Опремена е со тастер за безбедно стартување, безбедносна кочница како и BLDC мотор без четкици со savE™ функција за подолготрајна работа. Се одликува со ниско ниво на бучава така што со неа може да се работи и во населени места без да се вознемирува околината.
                                                                                                         28.276 ден.Цена
                                                                                                           15.290 ден.
                                                                                                           Пила120 MARK II HUSQVARNA
                                                                                                             15.290 ден.Цена
                                                                                                             Пила120 MARK II HUSQVARNA
                                                                                                               Моторни пили
                                                                                                               Едноставна и сестрана моторна пила за домашна употреба. Наменета е за полесни работи како припрема за дрва за огрев, едноставни и неспецифични оборувања на стебла, режење и слично. Опремена е со X-Torq® технологија на мотор кој гарантира висока искористеност на горивото и ниска емисија на штетни гасови, како и Air Injection опција која го одржува филтерот чист. 
                                                                                                               15.290 ден.Цена
                                                                                                               Пила120 MARK II HUSQVARNA
                                                                                                                 Моторни пили
                                                                                                                 Едноставна и сестрана моторна пила за домашна употреба. Наменета е за полесни работи како припрема за дрва за огрев, едноставни и неспецифични оборувања на стебла, режење и слично. Опремена е со X-Torq® технологија на мотор кој гарантира висока искористеност на горивото и ниска емисија на штетни гасови, како и Air Injection опција која го одржува филтерот чист. 
                                                                                                                 15.290 ден.Цена
                                                                                                                   19.928 ден.
                                                                                                                   Пила 130 HUSQVARNA
                                                                                                                     19.928 ден.Цена
                                                                                                                     Пила 130 HUSQVARNA
                                                                                                                       Моторни пили
                                                                                                                       Мала, моќна, складна и универзална моторна пила со која долги години, беспрекорно ќе ги извршувате активностите околу домот и градината. Лесна за стартување, ракување и одржување, со интегрирани напредни Husqvarna технологии како LowVib® и SmartStart® , ќе биде идеална за режење, сечење, оборување на дрвја и нивна припрема за огрев или граѓа.
                                                                                                                       19.928 ден.Цена
                                                                                                                       Пила 130 HUSQVARNA
                                                                                                                         Моторни пили
                                                                                                                         Мала, моќна, складна и универзална моторна пила со која долги години, беспрекорно ќе ги извршувате активностите околу домот и градината. Лесна за стартување, ракување и одржување, со интегрирани напредни Husqvarna технологии како LowVib® и SmartStart® , ќе биде идеална за режење, сечење, оборување на дрвја и нивна припрема за огрев или граѓа.
                                                                                                                         19.928 ден.Цена
                                                                                                                           23.810 ден.
                                                                                                                           Пила 135 MARK II HUSQVARNA
                                                                                                                             23.810 ден.Цена
                                                                                                                             Пила 135 MARK II HUSQVARNA
                                                                                                                               Моторни пили
                                                                                                                               Робустна, сигурна и едноставна пила со одлични перформанси, идеална за активности околу куќата, викендичката, градината...Нуди одлични резултати кај задачи како кастрење, режење, сечење на помали стебла. Брзо се движи и лесно се ракува, а благодарение на страничниот затегач на ланецот, истот е безо и едноставно.
                                                                                                                               23.810 ден.Цена
                                                                                                                               Пила 135 MARK II HUSQVARNA
                                                                                                                                 Моторни пили
                                                                                                                                 Робустна, сигурна и едноставна пила со одлични перформанси, идеална за активности околу куќата, викендичката, градината...Нуди одлични резултати кај задачи како кастрење, режење, сечење на помали стебла. Брзо се движи и лесно се ракува, а благодарение на страничниот затегач на ланецот, истот е безо и едноставно.
                                                                                                                                 23.810 ден.Цена
                                                                                                                                   39.440 ден.
                                                                                                                                   Пила 365 -Профи HUSQVARNA
                                                                                                                                     39.440 ден.Цена
                                                                                                                                     Пила 365 -Профи HUSQVARNA
                                                                                                                                       Моторни пили
                                                                                                                                       Најпопуларната профи-моторна пила, наследник на неприкосновената 61, тестирана од најголемите професионални сечачи, во најекстремни услови. Комбинација од мала маса и чиста моќ која може да се користи за најразлични апликации. X-Torq® моторот испорачува врвни перформанси со минимална потрошувачка и минимум штетни, издувни гасови. 
                                                                                                                                       39.440 ден.Цена
                                                                                                                                       Пила 365 -Профи HUSQVARNA
                                                                                                                                         Моторни пили
                                                                                                                                         Најпопуларната профи-моторна пила, наследник на неприкосновената 61, тестирана од најголемите професионални сечачи, во најекстремни услови. Комбинација од мала маса и чиста моќ која може да се користи за најразлични апликации. X-Torq® моторот испорачува врвни перформанси со минимална потрошувачка и минимум штетни, издувни гасови. 
                                                                                                                                         39.440 ден.Цена
                                                                                                                                           30.740 ден.
                                                                                                                                           Пила 440E HUSQVARNA
                                                                                                                                             30.740 ден.Цена
                                                                                                                                             Пила 440E HUSQVARNA
                                                                                                                                               Моторни пили
                                                                                                                                               Лесна и ефикасна моторна пила за задачи околу домот, со лесен старт и X-Torq® мотор. Нуди одлична комбинација на чиста сила и одлична функционалност, а во комбинација со Husqvarna X-Cut ланецот дава исклучителна ефикасност и прецизност.
                                                                                                                                               30.740 ден.Цена
                                                                                                                                               Пила 440E HUSQVARNA
                                                                                                                                                 Моторни пили
                                                                                                                                                 Лесна и ефикасна моторна пила за задачи околу домот, со лесен старт и X-Torq® мотор. Нуди одлична комбинација на чиста сила и одлична функционалност, а во комбинација со Husqvarna X-Cut ланецот дава исклучителна ефикасност и прецизност.
                                                                                                                                                 30.740 ден.Цена
                                                                                                                                                   32.865 ден.
                                                                                                                                                   Пила 535I XP без батерија HUSQVARNA
                                                                                                                                                     32.865 ден.Цена
                                                                                                                                                     Пила 535I XP без батерија HUSQVARNA
                                                                                                                                                       Акумулаторски пили
                                                                                                                                                       Професионална батериска пила со виски перформанси при употреба од програмата на Husqvarna наменета за дрвосечачи, како и овоштари. Опремена е со BLDC мотор без четкици кој е долготраен и тивок. *Напомена: Цената на пилата е без батерија и полнач и истите одат посебно. Тип на батерија: BLI300- 016051 Тип на полнач: QC500- 016052
                                                                                                                                                       32.865 ден.Цена
                                                                                                                                                       Пила 535I XP без батерија HUSQVARNA
                                                                                                                                                         Акумулаторски пили
                                                                                                                                                         Професионална батериска пила со виски перформанси при употреба од програмата на Husqvarna наменета за дрвосечачи, како и овоштари. Опремена е со BLDC мотор без четкици кој е долготраен и тивок. *Напомена: Цената на пилата е без батерија и полнач и истите одат посебно. Тип на батерија: BLI300- 016051 Тип на полнач: QC500- 016052
                                                                                                                                                         32.865 ден.Цена
                                                                                                                                                           43.930 ден.
                                                                                                                                                           Пила 545 MARK II- Профи HUSQVARNA
                                                                                                                                                             43.930 ден.Цена
                                                                                                                                                             Пила 545 MARK II- Профи HUSQVARNA
                                                                                                                                                               Моќна моторна пила, издржлива и лесна за ракување, која се користи за сечење, кастрење и потсекување на мали, средни и средно големи дрвја. Нејзиниот дизајн и мноштвото иновативни карактеристики овозможуваат ефикасно, доверливо и удобно работење.
                                                                                                                                                               43.930 ден.Цена
                                                                                                                                                               Пила 545 MARK II- Профи HUSQVARNA
                                                                                                                                                                 Моќна моторна пила, издржлива и лесна за ракување, која се користи за сечење, кастрење и потсекување на мали, средни и средно големи дрвја. Нејзиниот дизајн и мноштвото иновативни карактеристики овозможуваат ефикасно, доверливо и удобно работење.
                                                                                                                                                                 43.930 ден.Цена
                                                                                                                                                                   49.050 ден.
                                                                                                                                                                   Пила 550XP MARK II HUSQVARNA
                                                                                                                                                                     49.050 ден.Цена
                                                                                                                                                                     Пила 550XP MARK II HUSQVARNA
                                                                                                                                                                       Моторни пили
                                                                                                                                                                       Моторна пила развиена за професионалци и големи земјопоседници кои имаат потреба од моќна и сигурна моторна пила. Има перфектен дизајн, нуди иновативни решенија и пружа лесна употреба. Уникатната X-Torq® технологија на мотор обезбедува повеќе моќ со 20% помала потрошувачка и 75% помалку штетни гасови.
                                                                                                                                                                       49.050 ден.Цена
                                                                                                                                                                       Пила 550XP MARK II HUSQVARNA
                                                                                                                                                                         Моторни пили
                                                                                                                                                                         Моторна пила развиена за професионалци и големи земјопоседници кои имаат потреба од моќна и сигурна моторна пила. Има перфектен дизајн, нуди иновативни решенија и пружа лесна употреба. Уникатната X-Torq® технологија на мотор обезбедува повеќе моќ со 20% помала потрошувачка и 75% помалку штетни гасови.
                                                                                                                                                                         49.050 ден.Цена
                                                                                                                                                                           18.732 ден.
                                                                                                                                                                           Пила електрична 321 HUSQVARNA
                                                                                                                                                                             18.732 ден.Цена
                                                                                                                                                                             Пила електрична 321 HUSQVARNA
                                                                                                                                                                               Електрични пили
                                                                                                                                                                               Лесна и едноставна електрична пила која ги задоволува потребите за сечење на едно домакинство. Поради напредниот дизајн и малата маса, пружа комфорт при користење и голема ергономија, што ја прави идеална и за подолго користење околу куќата. Опремена е со систем за рачно затегање на ланецот кој не бара користење на посебни алати.
                                                                                                                                                                               18.732 ден.Цена
                                                                                                                                                                               Пила електрична 321 HUSQVARNA
                                                                                                                                                                                 Електрични пили
                                                                                                                                                                                 Лесна и едноставна електрична пила која ги задоволува потребите за сечење на едно домакинство. Поради напредниот дизајн и малата маса, пружа комфорт при користење и голема ергономија, што ја прави идеална и за подолго користење околу куќата. Опремена е со систем за рачно затегање на ланецот кој не бара користење на посебни алати.
                                                                                                                                                                                 18.732 ден.Цена
                                                                                                                                                                                   37.485 ден.
                                                                                                                                                                                   Телескопска пила 525P5S HUSQVARNA
                                                                                                                                                                                     37.485 ден.Цена
                                                                                                                                                                                     Телескопска пила 525P5S HUSQVARNA
                                                                                                                                                                                       Професионална телескопска пила со расклопување која овозможува лесна достапност и на највисоките гранки, а од друга страна лесен транспорт. Има мала маса, одлична ергономија и супериорен баланс кои допринесуваат за удобна работа дури и кај најтешко достапните гранки. Располага со X-Torq® мотор кој гарантира рапидно забрзување и висок вртежен момент, но и редуцирана потрошувачка и ниска...
                                                                                                                                                                                       37.485 ден.Цена
                                                                                                                                                                                       Телескопска пила 525P5S HUSQVARNA
                                                                                                                                                                                         Професионална телескопска пила со расклопување која овозможува лесна достапност и на највисоките гранки, а од друга страна лесен транспорт. Има мала маса, одлична ергономија и супериорен баланс кои допринесуваат за удобна работа дури и кај најтешко достапните гранки. Располага со X-Torq® мотор кој гарантира рапидно забрзување и висок вртежен момент, но и редуцирана потрошувачка и ниска...
                                                                                                                                                                                         37.485 ден.Цена
                                                                                                                                                                                           48.510 ден.
                                                                                                                                                                                           Телескопска пила 525PT5S HUSQVARNA
                                                                                                                                                                                             48.510 ден.Цена
                                                                                                                                                                                             Телескопска пила 525PT5S HUSQVARNA
                                                                                                                                                                                               Професионална телескопска пила со расклопување која овозможува лесна достапност и на највисоките гранки, а од друга страна лесен транспорт. Има мала маса, одлична ергономија и супериорен баланс кои допринесуваат за удобна работа дури и кај најтешко достапните гранки. Опремена е со телескопска рачка со регулација на висина на сечење. Располага со X-Torq® мотор кој гарантира рапидно забрзување...
                                                                                                                                                                                               48.510 ден.Цена
                                                                                                                                                                                               Телескопска пила 525PT5S HUSQVARNA
                                                                                                                                                                                                 Професионална телескопска пила со расклопување која овозможува лесна достапност и на највисоките гранки, а од друга страна лесен транспорт. Има мала маса, одлична ергономија и супериорен баланс кои допринесуваат за удобна работа дури и кај најтешко достапните гранки. Опремена е со телескопска рачка со регулација на висина на сечење. Располага со X-Torq® мотор кој гарантира рапидно забрзување...
                                                                                                                                                                                                 48.510 ден.Цена
                                                                                                                                                                                                   Скалпер на преклоп со дупли нож STANLEY FATMAXСкалпер на преклоп со дупли нож STANLEY FATMAX
                                                                                                                                                                                                     899 ден.1.399 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                     Скалпер на преклоп со дупли нож STANLEY FATMAXСкалпер на преклоп со дупли нож STANLEY FATMAX
                                                                                                                                                                                                       Повеќенаменски професионален скалпер со двојно сечило и шаржер за резервни ножеви.
                                                                                                                                                                                                       899 ден.1.399 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                       Скалпер на преклоп со дупли нож STANLEY FATMAXСкалпер на преклоп со дупли нож STANLEY FATMAX
                                                                                                                                                                                                         Повеќенаменски професионален скалпер со двојно сечило и шаржер за резервни ножеви.
                                                                                                                                                                                                         899 ден.1.399 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                           899 ден.1.599 ден.
                                                                                                                                                                                                           Пила за гипс картон 130mm 8 заби STANLEY FatMaxПила за гипс картон 130mm 8 заби STANLEY FatMax
                                                                                                                                                                                                             899 ден.1.599 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                             Пила за гипс картон 130mm 8 заби STANLEY FatMaxПила за гипс картон 130mm 8 заби STANLEY FatMax
                                                                                                                                                                                                               Повеќенаменска пила Aggresive Jet Cut 130mm погодна за сечење на пластика дрво и гипс картон. Содржи забци со 3 остри агли за сечење.
                                                                                                                                                                                                               899 ден.1.599 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                               Пила за гипс картон 130mm 8 заби STANLEY FatMaxПила за гипс картон 130mm 8 заби STANLEY FatMax
                                                                                                                                                                                                                 Повеќенаменска пила Aggresive Jet Cut 130mm погодна за сечење на пластика дрво и гипс картон. Содржи забци со 3 остри агли за сечење.
                                                                                                                                                                                                                 899 ден.1.599 ден.Редовна цена-700 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                   Нож / скалпер метален 215x 24x 114mm STANLEY QuickSlide SportНож / скалпер метален 215x 24x 114mm STANLEY QuickSlide Sport
                                                                                                                                                                                                                     999 ден.1.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                     Нож / скалпер метален 215x 24x 114mm STANLEY QuickSlide SportНож / скалпер метален 215x 24x 114mm STANLEY QuickSlide Sport
                                                                                                                                                                                                                       Комбиниран алат со скалпер на извлекување од едната и нож од другата страна. Interlock механизам за безбедност кој дозволува само едно од сечилата да биде извлечено во исто време. Телото е изработено од цврста легура и алатот е погоден и за професионална употреба. Должина на алатката: 120mm  | Брза испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                                                                                                       999 ден.1.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                       Нож / скалпер метален 215x 24x 114mm STANLEY QuickSlide SportНож / скалпер метален 215x 24x 114mm STANLEY QuickSlide Sport
                                                                                                                                                                                                                         Комбиниран алат со скалпер на извлекување од едната и нож од другата страна. Interlock механизам за безбедност кој дозволува само едно од сечилата да биде извлечено во исто време. Телото е изработено од цврста легура и алатот е погоден и за професионална употреба. Должина на алатката: 120mm  | Брза испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                                                                                                         999 ден.1.499 ден.Редовна цена-500 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                           4.790 ден.5.390 ден.
                                                                                                                                                                                                                           Убодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+DeckerУбодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+Decker
                                                                                                                                                                                                                             4.790 ден.5.390 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                             Убодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+DeckerУбодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+Decker
                                                                                                                                                                                                                               Убодна пила со влезна моќност од 550W и опција AUTOSELECT: одберете проект и алатката ја избира правилната опција за подобри резултати при работењето. Дејство на нишало за побрзо и поефикасно сечење и променлива брзина за разновидно работење. Истата има и прекинувач за заклучување при долготрајно сечење, кое овозможува зголемена удобност при работа. | Брза и бесплатна испорака низ...
                                                                                                                                                                                                                               4.790 ден.5.390 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                               Убодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+DeckerУбодна пила 550W 80mm AUTOSELECT Black+Decker
                                                                                                                                                                                                                                 Убодна пила со влезна моќност од 550W и опција AUTOSELECT: одберете проект и алатката ја избира правилната опција за подобри резултати при работењето. Дејство на нишало за побрзо и поефикасно сечење и променлива брзина за разновидно работење. Истата има и прекинувач за заклучување при долготрајно сечење, кое овозможува зголемена удобност при работа. | Брза и бесплатна испорака низ...
                                                                                                                                                                                                                                 4.790 ден.5.390 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                 Убодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торбаУбодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торба
                                                                                                                                                                                                                                   4.690 ден.5.290 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                   Убодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торбаУбодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торба
                                                                                                                                                                                                                                     Убодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торба | Бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                                                                                                                     4.690 ден.5.290 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена
                                                                                                                                                                                                                                     Убодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торбаУбодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торба
                                                                                                                                                                                                                                       Убодна пила BLACK+DECLER со регулација и наклон 520W, со 3 ножеви и торба | Бесплатна испорака низ цела Македонија |
                                                                                                                                                                                                                                       4.690 ден.5.290 ден.Редовна цена-600 ден. исклученоЦена