Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Соковници
Соковници

5 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

ISKRA CJ-8020-BL Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8020-BL Соковник - цедалка за цитруси
   ISKRA CJ-8020-BL Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8020-BL Соковник - цедалка за цитруси
     • Моќност: 40W • Капацитет на садот: 1,2L • 24 месеци гаранција
     1.499 ден.Цена
     ISKRA CJ-8020-BL Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8020-BL Соковник - цедалка за цитруси
       • Моќност: 40W • Капацитет на садот: 1,2L • 24 месеци гаранција
       1.499 ден.Цена
       ISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитруси
         ISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитруси
           • Моќност: 40W • Капацитет на садот: 1L • 24 месеци гаранција
           1.190 ден.Цена
           ISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8007-GY Соковник - цедалка за цитруси
             • Моќност: 40W • Капацитет на садот: 1L • 24 месеци гаранција
             1.190 ден.Цена
             ISKRA CJ-8005-LI Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8005-LI Соковник - цедалка за цитруси
               ISKRA CJ-8005-LI Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8005-LI Соковник - цедалка за цитруси
                 • Моќност: 40W • Капацитет на садот: 0,7L • 24 месеци гаранција
                 999 ден.Цена
                 ISKRA CJ-8005-LI Соковник - цедалка за цитрусиISKRA CJ-8005-LI Соковник - цедалка за цитруси
                   • Моќност: 40W • Капацитет на садот: 0,7L • 24 месеци гаранција
                   999 ден.Цена
                     4.790 ден.5.590 ден.
                     Соковник GORENJE JC 900 EСоковник GORENJE JC 900 E
                       4.790 ден.5.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                       Соковник GORENJE JC 900 EСоковник GORENJE JC 900 E
                         Моќност:900W Брзини:2 Куќиште:пластика+метал Сечила:нерѓосувачки челик Капацитет на сад за сок:1,1l Капацитет на сад за отпадоци:1,5 Автоматско исфрлање на отпадоци
                         4.790 ден.5.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                         Соковник GORENJE JC 900 EСоковник GORENJE JC 900 E
                           Моќност:900W Брзини:2 Куќиште:пластика+метал Сечила:нерѓосувачки челик Капацитет на сад за сок:1,1l Капацитет на сад за отпадоци:1,5 Автоматско исфрлање на отпадоци
                           4.790 ден.5.590 ден.Редовна цена-800 ден. исклученоЦена
                             4.199 ден.4.590 ден.
                             Соковник GORENJE JC 805 E IIСоковник GORENJE JC 805 E II
                               4.199 ден.4.590 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                               Соковник GORENJE JC 805 E IIСоковник GORENJE JC 805 E II
                                 Моќност: 800 W Филтер: Не’рѓосувачки челик Автоматско исфрлање на пулпа On/off копче за регулирање Број на брзини: 2 Волумен на садот за пулпа: 1,5 l Димензии (ШxВxД): 29 × 39,8 × 21 cm
                                 4.199 ден.4.590 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена
                                 Соковник GORENJE JC 805 E IIСоковник GORENJE JC 805 E II
                                   Моќност: 800 W Филтер: Не’рѓосувачки челик Автоматско исфрлање на пулпа On/off копче за регулирање Број на брзини: 2 Волумен на садот за пулпа: 1,5 l Димензии (ШxВxД): 29 × 39,8 × 21 cm
                                   4.199 ден.4.590 ден.Редовна цена-391 ден. исклученоЦена