Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Индукциски плотни
Индукциски плотни

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC
   VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC
     VIVAX HOME BH-02TVC вградна керамичка плотна
     9.590 ден.Цена
     VIVAX HOME вградна керамичка плотна BH-04TVC
       VIVAX HOME BH-02TVC вградна керамичка плотна
       9.590 ден.Цена
         7.990 ден.
         Iskra IC-3500D индукциска плотнаIskra IC-3500D индукциска плотна
           7.990 ден.Цена
           Iskra IC-3500D индукциска плотнаIskra IC-3500D индукциска плотна
             Индукциски плотни
             • Моќност: 3500W (макс) • Прилагодување на работната сила:    - лев панел: 200W-2000W    - Десен панел: 200W-1500W • 24 месеци гаранција
             7.990 ден.Цена
             Iskra IC-3500D индукциска плотнаIskra IC-3500D индукциска плотна
               Индукциски плотни
               • Моќност: 3500W (макс) • Прилагодување на работната сила:    - лев панел: 200W-2000W    - Десен панел: 200W-1500W • 24 месеци гаранција
               7.990 ден.Цена
                 3.999 ден.
                 Iskra IC-2000S индукциска плотнаIskra IC-2000S индукциска плотна
                   3.999 ден.Цена
                   Iskra IC-2000S индукциска плотнаIskra IC-2000S индукциска плотна
                     Индукциски плотни
                     • Моќност: 2000W (макс) • 10 степени на работа (200W-2000W) • 24 месеци гаранција
                     3.999 ден.Цена
                     Iskra IC-2000S индукциска плотнаIskra IC-2000S индукциска плотна
                       Индукциски плотни
                       • Моќност: 2000W (макс) • 10 степени на работа (200W-2000W) • 24 месеци гаранција
                       3.999 ден.Цена
                         4.990 ден.
                         Индукциска плоча GREEИндукциска плоча GREE
                           4.990 ден.Цена
                           Индукциска плоча GREEИндукциска плоча GREE
                             Индукциски плотни
                             Индукциска плоча со 6 функции на готвење, брзо загревање, страничен излез за воздух. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                             4.990 ден.Цена
                             Индукциска плоча GREEИндукциска плоча GREE
                               Индукциски плотни
                               Индукциска плоча со 6 функции на готвење, брзо загревање, страничен излез за воздух. | Брза и бесплатна испорака низ цела Македонија | 1 година гаранција
                               4.990 ден.Цена