Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Пекачи за леб
Пекачи за леб

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   Апарат за печење леб · BM1210BK GorenjeАпарат за печење леб · BM1210BK Gorenje
     6.290 ден.Цена
     Апарат за печење леб · BM1210BK GorenjeАпарат за печење леб · BM1210BK Gorenje
       Моќност на грејачот: 800 W Број на oднапред дефинирани програми: 12 Програма за леб без глутен, Програма за џем Гаранција: 2 години
       6.290 ден.Цена
       Апарат за печење леб · BM1210BK GorenjeАпарат за печење леб · BM1210BK Gorenje
         Моќност на грејачот: 800 W Број на oднапред дефинирани програми: 12 Програма за леб без глутен, Програма за џем Гаранција: 2 години
         6.290 ден.Цена
           Апарат за печење леб · BM910WII GorenjeАпарат за печење леб · BM910WII Gorenje
             5.149 ден.Цена
             Апарат за печење леб · BM910WII GorenjeАпарат за печење леб · BM910WII Gorenje
               Моќност на грејачот: 550 W Број на oднапред дефинирани програми: 15 Програма за леб без глутен, Програма за џем, Програма за јогурт Гаранција: 2 години
               5.149 ден.Цена
               Апарат за печење леб · BM910WII GorenjeАпарат за печење леб · BM910WII Gorenje
                 Моќност на грејачот: 550 W Број на oднапред дефинирани програми: 15 Програма за леб без глутен, Програма за џем, Програма за јогурт Гаранција: 2 години
                 5.149 ден.Цена
                   Апарат за печење леб · BM1600WG GorenjeАпарат за печење леб · BM1600WG Gorenje
                     6.790 ден.Цена
                     Апарат за печење леб · BM1600WG GorenjeАпарат за печење леб · BM1600WG Gorenje
                       Моќност на грејачот: 850 W Број на oднапред дефинирани програми: 16 Програма за леб без глутен, Програма за џем, Програма за јогурт Гаранција: 2 години
                       6.790 ден.Цена
                       Апарат за печење леб · BM1600WG GorenjeАпарат за печење леб · BM1600WG Gorenje
                         Моќност на грејачот: 850 W Број на oднапред дефинирани програми: 16 Програма за леб без глутен, Програма за џем, Програма за јогурт Гаранција: 2 години
                         6.790 ден.Цена
                           7.199 ден.8.999 ден.
                           Апарат за правење леб ADLER AD 6019Апарат за правење леб ADLER AD 6019
                             7.199 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                             Апарат за правење леб ADLER AD 6019Апарат за правење леб ADLER AD 6019
                               Моќност: 850W Капацитет: 750-1250g Број на програми: 15 Додатоци: 2 маталки LED дисплеј Одложен старт Тајмер Функција за оддржување на температурта
                               7.199 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена
                               Апарат за правење леб ADLER AD 6019Апарат за правење леб ADLER AD 6019
                                 Моќност: 850W Капацитет: 750-1250g Број на програми: 15 Додатоци: 2 маталки LED дисплеј Одложен старт Тајмер Функција за оддржување на температурта
                                 7.199 ден.8.999 ден.Редовна цена-1.800 ден. исклученоЦена