Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Автомати за вода
Автомати за вода

5 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   10.999 ден.13.000 ден.
   Апарат за топла/ладна вода, Модел СКАЈ
     10.999 ден.13.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
     Апарат за топла/ладна вода, Модел СКАЈ
       Апарат за топла/ладна вода, Модел СКАЈ *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода Компресорски уред Димензии: 995 х 330 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: бела Напон: 220V / 50 / 60 Хз Топла вода: 90°С, 7Л на час Ладна вода: 5-10°С, 3Л на час Ладилен...
       10.999 ден.13.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
       Апарат за топла/ладна вода, Модел СКАЈ
         Апарат за топла/ладна вода, Модел СКАЈ *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода Компресорски уред Димензии: 995 х 330 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: бела Напон: 220V / 50 / 60 Хз Топла вода: 90°С, 7Л на час Ладна вода: 5-10°С, 3Л на час Ладилен...
         10.999 ден.13.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
           Апарат за топла/ладна вода, Модел РФХ (сив)
             12.499 ден.14.500 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
             Апарат за топла/ладна вода, Модел РФХ (сив)
               Апарат за топла/ладна вода, Модел РФХ (сив) *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода *****  Гратис држач за чаши Компресорски уред Димензии: 990 х 310 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: сива Напон: 220В / 50 / 60 Хз Топла вода: 90°С, 7Л на...
               12.499 ден.14.500 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
               Апарат за топла/ладна вода, Модел РФХ (сив)
                 Апарат за топла/ладна вода, Модел РФХ (сив) *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода *****  Гратис држач за чаши Компресорски уред Димензии: 990 х 310 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: сива Напон: 220В / 50 / 60 Хз Топла вода: 90°С, 7Л на...
                 12.499 ден.14.500 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                   Апарат за топла/ладна вода, Модел - АКВАРИУС
                     11.999 ден.14.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                     Апарат за топла/ладна вода, Модел - АКВАРИУС
                       Апарат за топла/ладна вода, Модел - АКВАРИУС *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода Компресорски уред Димензии: 990 х 310 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: бела Напон: 220В / 50 / 60 Хз Топла 90°С, 7Л на час Ладна вода: 5-10°С, 2,5Л на час Ладилен медиум:...
                       11.999 ден.14.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                       Апарат за топла/ладна вода, Модел - АКВАРИУС
                         Апарат за топла/ладна вода, Модел - АКВАРИУС *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода Компресорски уред Димензии: 990 х 310 х 330 мм Тежина: 15кг Боја: бела Напон: 220В / 50 / 60 Хз Топла 90°С, 7Л на час Ладна вода: 5-10°С, 2,5Л на час Ладилен медиум:...
                         11.999 ден.14.000 ден.Редовна цена-2.001 ден. исклученоЦена
                         Апарат за топла/ладна вода Компресор – Модел YLRS-D
                           10.490 ден.11.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                           Апарат за топла/ладна вода Компресор – Модел YLRS-D
                             Апарат за топла/ладна вода Компресор – Модел YLRS-D *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода -Компресорски уред -Димензии: 270 х 300 х 840 мм -Тежина: 11кг -Боја: Црна-сива -Напон: 220V / 50 / 60 Hz -Топла вода: 80-90°С, 5Л на час -Ладна вода: 6-10°С, 2Л на...
                             10.490 ден.11.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                             Апарат за топла/ладна вода Компресор – Модел YLRS-D
                               Апарат за топла/ладна вода Компресор – Модел YLRS-D *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода -Компресорски уред -Димензии: 270 х 300 х 840 мм -Тежина: 11кг -Боја: Црна-сива -Напон: 220V / 50 / 60 Hz -Топла вода: 80-90°С, 5Л на час -Ладна вода: 6-10°С, 2Л на...
                               10.490 ден.11.500 ден.Редовна цена-1.010 ден. исклученоЦена
                               Апарат за топла/ладна вода Електричен – Модел YLR0
                                 4.490 ден.5.200 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                 Апарат за топла/ладна вода Електричен – Модел YLR0
                                   Апарат за топла/ладна вода Електричен – Модел YLR0 *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода -Електронски уред -Димензии: 290 х 280 х 380 мм -Тежина: 5кг -Боја: Бела-црна -Напон: 220V / 50 / 60 Hz -Топла вода: 80-90°С, 5Л на час -Ладна вода: 10-15°С,...
                                   4.490 ден.5.200 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена
                                   Апарат за топла/ладна вода Електричен – Модел YLR0
                                     Апарат за топла/ладна вода Електричен – Модел YLR0 *** Cо секој купен диспензер гратис 10l Горска вода -Електронски уред -Димензии: 290 х 280 х 380 мм -Тежина: 5кг -Боја: Бела-црна -Напон: 220V / 50 / 60 Hz -Топла вода: 80-90°С, 5Л на час -Ладна вода: 10-15°С,...
                                     4.490 ден.5.200 ден.Редовна цена-710 ден. исклученоЦена