Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Продолжни кабли
Продолжни кабли

5 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  Продолжен кабел КОТУР Iskra KR-4S-50M
  • Ново
   4.899 ден.Цена
   Продолжен кабел КОТУР Iskra KR-4S-50M
   • Ново
    • Продолжен кабел КОТУР ПВЦ со 4 приклучници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 10A • Класа за заштита: I • Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5мм2 • Должина на кабел: 50м • IP заштита: IP20 • Максимално оптеретување на котур: 1100W • Максимално оптеретување развиена:...
    4.899 ден.Цена
    Продолжен кабел КОТУР Iskra KR-4S-50M
    • Ново
     • Продолжен кабел КОТУР ПВЦ со 4 приклучници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 10A • Класа за заштита: I • Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5мм2 • Должина на кабел: 50м • IP заштита: IP20 • Максимално оптеретување на котур: 1100W • Максимално оптеретување развиена:...
     4.899 ден.Цена
     • Ново
      Продолжен кабел КОТУР Iskra-KR-4S -25m
      • Ново
       3.499 ден.Цена
       Продолжен кабел КОТУР Iskra-KR-4S -25m
       • Ново
        • Продолжен кабел КОТУР ПВЦ со 4 приклучници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16A • Класа за заштита: I • Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5мм2 • Должина на кабел: 25м • IP заштита: IP20 • Максимално оптеретување на котур: 1200W • Максимално оптеретување развиена:...
        3.499 ден.Цена
        Продолжен кабел КОТУР Iskra-KR-4S -25m
        • Ново
         • Продолжен кабел КОТУР ПВЦ со 4 приклучници • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16A • Класа за заштита: I • Вид на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5мм2 • Должина на кабел: 25м • IP заштита: IP20 • Максимално оптеретување на котур: 1200W • Максимално оптеретување развиена:...
         3.499 ден.Цена
         • Ново
          Продолжен кабел КОТУР Iskra PVC4V - 7,5m
          • Ново
           1.190 ден.Цена
           Продолжен кабел КОТУР Iskra PVC4V - 7,5m
           • Ново
            • Број на утикачи: 4 • Должина на кабел: 7,5 m • Прекинувач: НЕ • Пресек на кабел: 1,5 mm • Боја: зелена • Макс. оптоварување: 1000W • Макс. развиено оптоварување: 3500W • Нето тежина: 1,14 кг • Бруто тежина: 1,25 кг
            1.190 ден.Цена
            Продолжен кабел КОТУР Iskra PVC4V - 7,5m
            • Ново
             • Број на утикачи: 4 • Должина на кабел: 7,5 m • Прекинувач: НЕ • Пресек на кабел: 1,5 mm • Боја: зелена • Макс. оптоварување: 1000W • Макс. развиено оптоварување: 3500W • Нето тежина: 1,14 кг • Бруто тежина: 1,25 кг
             1.190 ден.Цена
             • Ново
              2.599 ден.
              Продолжен кабел Iskra S1.5 25m
              • Ново
               2.599 ден.Цена
               Продолжен кабел Iskra S1.5 25m
               • Ново
                Продолжен кабел 3 x1.5 25 • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16А • Заштитна класа: I • Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5mm2 • Должина на кабел: 25m • IP заштита: IP20 • Максимално оптоварување: 3680W • Прекинувач: не • Боја: портокалов
                2.599 ден.Цена
                Продолжен кабел Iskra S1.5 25m
                • Ново
                 Продолжен кабел 3 x1.5 25 • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16А • Заштитна класа: I • Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5mm2 • Должина на кабел: 25m • IP заштита: IP20 • Максимално оптоварување: 3680W • Прекинувач: не • Боја: портокалов
                 2.599 ден.Цена
                 • Ново
                  2.399 ден.
                  Продолжен кабел Iskra S1.5 20m
                  • Ново
                   2.399 ден.Цена
                   Продолжен кабел Iskra S1.5 20m
                   • Ново
                    Продолжен кабел 3 x1.5 20 • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16А • Заштитна класа: I • Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5mm2 • Должина на кабел: 20m • IP заштита: IP20 • Максимално оптоварување: 3680W • Прекинувач: не • Боја: портокалов
                    2.399 ден.Цена
                    Продолжен кабел Iskra S1.5 20m
                    • Ново
                     Продолжен кабел 3 x1.5 20 • Напон: 250V • Номинална фреквенција: 50Hz • Номинална струја: 16А • Заштитна класа: I • Тип на кабел: H05VV-F 3G 1.5mm2 • Пресек на кабел: Ø 1,5mm2 • Должина на кабел: 20m • IP заштита: IP20 • Максимално оптоварување: 3680W • Прекинувач: не • Боја: портокалов
                     2.399 ден.Цена