Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Фенови
Фенови

16 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  Iskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење косаIskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење коса
  • Ново
   Iskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење косаIskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење коса
   • Ново
    Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув.  Достапен во црна боја Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика.
    799 ден.Цена
    Iskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење косаIskra RH-1558-1BL Травел фен за сушење коса
    • Ново
     Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув.  Достапен во црна боја Долг кабел, гајка за закачување, тело од високо квалитетна пластика.
     799 ден.Цена
       899 ден.1.159 ден.
       Фен MAX HD22BDDФен MAX HD22BDD
         899 ден.1.159 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
         Фен MAX HD22BDDФен MAX HD22BDD
           Фенови
           Моќност: 2200W Ниво на температура: 3 Брзини: 2 Заштита од прегревање Вклучува: Дифузер Усмерувач на воздух Ладен воздух Кука за закачување Кабел: 1.65m Гаранција 1 година
           899 ден.1.159 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
           Фен MAX HD22BDDФен MAX HD22BDD
             Фенови
             Моќност: 2200W Ниво на температура: 3 Брзини: 2 Заштита од прегревање Вклучува: Дифузер Усмерувач на воздух Ладен воздух Кука за закачување Кабел: 1.65m Гаранција 1 година
             899 ден.1.159 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
               2.300 ден.
               Mi Ionic Hair Dryer H300 EU
                 2.300 ден.Цена
                 Mi Ionic Hair Dryer H300 EU
                   Димензии: 135 х 77 х 215 mm Тежина: 498 гр Функција: Нега на коса до 50 милиони негативни јони, го неутрализира статичкиот електрицитет, ја обновува испуканата коса, прилагодување и контрола на температурата, двослојна млазница против изгореници од 360 ° Моќност: 1600 W Напон: 220V ~ 50Hz Клучни карактеристики: Супер висок проток на воздух од 20...
                   2.300 ден.Цена
                   Mi Ionic Hair Dryer H300 EU
                     Димензии: 135 х 77 х 215 mm Тежина: 498 гр Функција: Нега на коса до 50 милиони негативни јони, го неутрализира статичкиот електрицитет, ја обновува испуканата коса, прилагодување и контрола на температурата, двослојна млазница против изгореници од 360 ° Моќност: 1600 W Напон: 220V ~ 50Hz Клучни карактеристики: Супер висок проток на воздух од 20...
                     2.300 ден.Цена
                       3.000 ден.
                       Mi Ionic Hair Dryer EU
                         3.000 ден.Цена
                         Mi Ionic Hair Dryer EU
                           XIAOMI Mi Ionic Hair Dryer  Фен за коса 1800W  Јонизатoр + насочувач на воздух  2 брзини  Боја Бела  топол + ладен воздух  1.7м кабел Гаранција: 1 година
                           3.000 ден.Цена
                           Mi Ionic Hair Dryer EU
                             XIAOMI Mi Ionic Hair Dryer  Фен за коса 1800W  Јонизатoр + насочувач на воздух  2 брзини  Боја Бела  топол + ладен воздух  1.7м кабел Гаранција: 1 година
                             3.000 ден.Цена
                               1.089 ден.1.329 ден.
                               Фен SEVERIN HT 0174
                                 1.089 ден.1.329 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                 Фен SEVERIN HT 0174
                                   Моќност: 2000W 2 температурни подесувања 2 брзини Ладен воздушен систем: овозможува да се поправи косата и топлинската обработка Додатни делови:насочувач на воздух Можност за чисење на решетката за довод на воздух
                                   1.089 ден.1.329 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                   Фен SEVERIN HT 0174
                                     Моќност: 2000W 2 температурни подесувања 2 брзини Ладен воздушен систем: овозможува да се поправи косата и топлинската обработка Додатни делови:насочувач на воздух Можност за чисење на решетката за довод на воздух
                                     1.089 ден.1.329 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                       1.019 ден.1.229 ден.
                                       Фен SEVERIN HT 0156
                                         1.019 ден.1.229 ден.Редовна цена-210 ден. исклученоЦена
                                         Фен SEVERIN HT 0156
                                           Моќност:1200W 2 брзини и топлински поставувања Заштита од прегревање Јамка за закачување Можност за склопување Боја: бело/виолетова
                                           1.019 ден.1.229 ден.Редовна цена-210 ден. исклученоЦена
                                           Фен SEVERIN HT 0156
                                             Моќност:1200W 2 брзини и топлински поставувања Заштита од прегревање Јамка за закачување Можност за склопување Боја: бело/виолетова
                                             1.019 ден.1.229 ден.Редовна цена-210 ден. исклученоЦена
                                               1.251 ден.1.699 ден.
                                               Фен SEVERIN HT 0140
                                                 1.251 ден.1.699 ден.Редовна цена-448 ден. исклученоЦена
                                                 Фен SEVERIN HT 0140
                                                   Моќност: 1900W 2 температурни подесувања 2 брзини Ладен воздушен систем: овозможува да се поправи косата и топлинската обработка Додатни делови:насочувач на воздух Можност за чисење на решетката за довод на воздух Јамка за закачување Боја: црна
                                                   1.251 ден.1.699 ден.Редовна цена-448 ден. исклученоЦена
                                                   Фен SEVERIN HT 0140
                                                     Моќност: 1900W 2 температурни подесувања 2 брзини Ладен воздушен систем: овозможува да се поправи косата и топлинската обработка Додатни делови:насочувач на воздух Можност за чисење на решетката за довод на воздух Јамка за закачување Боја: црна
                                                     1.251 ден.1.699 ден.Редовна цена-448 ден. исклученоЦена
                                                       1.650 ден.1.990 ден.
                                                       Сет фен и пегла за коса GORENJE HTS 03 BG
                                                         1.650 ден.1.990 ден.Редовна цена-340 ден. исклученоЦена
                                                         Сет фен и пегла за коса GORENJE HTS 03 BG
                                                           Пегла: Moжност за закачување Заклучување Материјал на плочките: керамички плочки Должина на плочките: 72mm Едноставна механичка контрола Фен Моќност: 1.200W Регулација на брзината: 2 Број на температурни нивоа: 2 Рачка На преклоп Куќиште: Пластично Бучност: 71,5 dBAre1pW
                                                           1.650 ден.1.990 ден.Редовна цена-340 ден. исклученоЦена
                                                           Сет фен и пегла за коса GORENJE HTS 03 BG
                                                             Пегла: Moжност за закачување Заклучување Материјал на плочките: керамички плочки Должина на плочките: 72mm Едноставна механичка контрола Фен Моќност: 1.200W Регулација на брзината: 2 Број на температурни нивоа: 2 Рачка На преклоп Куќиште: Пластично Бучност: 71,5 dBAre1pW
                                                             1.650 ден.1.990 ден.Редовна цена-340 ден. исклученоЦена
                                                               890 ден.1.049 ден.
                                                               Патен фен ADLER AD 2222Патен фен ADLER AD 2222
                                                                 890 ден.1.049 ден.Редовна цена-159 ден. исклученоЦена
                                                                 Патен фен ADLER AD 2222Патен фен ADLER AD 2222
                                                                   Моќност: 1200W 2 контролни брзини Модерен дизајн Рачка на склопување Кука за закачување
                                                                   890 ден.1.049 ден.Редовна цена-159 ден. исклученоЦена
                                                                   Патен фен ADLER AD 2222Патен фен ADLER AD 2222
                                                                     Моќност: 1200W 2 контролни брзини Модерен дизајн Рачка на склопување Кука за закачување
                                                                     890 ден.1.049 ден.Редовна цена-159 ден. исклученоЦена
                                                                       1.719 ден.
                                                                       Фен ADLER AD 2248
                                                                         1.719 ден.Цена
                                                                         Фен ADLER AD 2248
                                                                           Моќност: 2400W Брзни:2 Температури:3 Дифузер ION функција со прекинувач и контролна ламба
                                                                           1.719 ден.Цена
                                                                           Фен ADLER AD 2248
                                                                             Моќност: 2400W Брзни:2 Температури:3 Дифузер ION функција со прекинувач и контролна ламба
                                                                             1.719 ден.Цена
                                                                               1.659 ден.1.899 ден.
                                                                               Фен ADLER AD 2252
                                                                                 1.659 ден.1.899 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                 Фен ADLER AD 2252
                                                                                   Mоќност: 1600W Tемпературни нивоа:2 Брзини:2 Автоматски прекинувач кога фенот се става на држачот базата Отстранлив влезен филтер за воздух за лесно чистење Продолжен спирален кабел до 1,60м за Додатоци: држач за на ѕид
                                                                                   1.659 ден.1.899 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                   Фен ADLER AD 2252
                                                                                     Mоќност: 1600W Tемпературни нивоа:2 Брзини:2 Автоматски прекинувач кога фенот се става на држачот базата Отстранлив влезен филтер за воздух за лесно чистење Продолжен спирален кабел до 1,60м за Додатоци: држач за на ѕид
                                                                                     1.659 ден.1.899 ден.Редовна цена-240 ден. исклученоЦена
                                                                                       799 ден.1.159 ден.
                                                                                       Фен Макс ХД 4235Фен Макс ХД 4235
                                                                                         799 ден.1.159 ден.Редовна цена-360 ден. исклученоЦена
                                                                                         Фен Макс ХД 4235Фен Макс ХД 4235
                                                                                           Моќност: 2200w Температурни нивоа:3 Брзини:2 Ладен воздух за фиксирање на фризурата Јонска функција Усмерувач на воздух Отстранлив филтер Кука за закачување Безбедносно исклучување
                                                                                           799 ден.1.159 ден.Редовна цена-360 ден. исклученоЦена
                                                                                           Фен Макс ХД 4235Фен Макс ХД 4235
                                                                                             Моќност: 2200w Температурни нивоа:3 Брзини:2 Ладен воздух за фиксирање на фризурата Јонска функција Усмерувач на воздух Отстранлив филтер Кука за закачување Безбедносно исклучување
                                                                                             799 ден.1.159 ден.Редовна цена-360 ден. исклученоЦена
                                                                                               599 ден.799 ден.
                                                                                               Фен Макс ХД 4259Фен Макс ХД 4259
                                                                                                 599 ден.799 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                 Фен Макс ХД 4259Фен Макс ХД 4259
                                                                                                   Моќност: 1600w Температурни нивоа:2 Копче за ладен впздух Кука за закачување Рачка на склопување
                                                                                                   599 ден.799 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                   Фен Макс ХД 4259Фен Макс ХД 4259
                                                                                                     Моќност: 1600w Температурни нивоа:2 Копче за ладен впздух Кука за закачување Рачка на склопување
                                                                                                     599 ден.799 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                       599 ден.799 ден.
                                                                                                       Патен фен Адлер АД 2220
                                                                                                         599 ден.799 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                         Патен фен Адлер АД 2220
                                                                                                           Моќност: 1400 W 2 контролни брзини 2 температурни нивоа Насочувач Рачка на склопување Мала бучава Модерен дизајн Кука за закачување
                                                                                                           599 ден.799 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                           Патен фен Адлер АД 2220
                                                                                                             Моќност: 1400 W 2 контролни брзини 2 температурни нивоа Насочувач Рачка на склопување Мала бучава Модерен дизајн Кука за закачување
                                                                                                             599 ден.799 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
                                                                                                               1.149 ден.1.399 ден.
                                                                                                               Фен Адлер АД 2225Фен Адлер АД 2225
                                                                                                                 1.149 ден.1.399 ден.Редовна цена-250 ден. исклученоЦена
                                                                                                                 Фен Адлер АД 2225Фен Адлер АД 2225
                                                                                                                   Моќност: 1200 W 2 контролни брзини 2 температурни нивоа Модерен дизајн Гумирана рачка на склопување Кука за закачување
                                                                                                                   1.149 ден.1.399 ден.Редовна цена-250 ден. исклученоЦена
                                                                                                                   Фен Адлер АД 2225Фен Адлер АД 2225
                                                                                                                     Моќност: 1200 W 2 контролни брзини 2 температурни нивоа Модерен дизајн Гумирана рачка на склопување Кука за закачување
                                                                                                                     1.149 ден.1.399 ден.Редовна цена-250 ден. исклученоЦена
                                                                                                                       799 ден.1.065 ден.
                                                                                                                       Фен Меско МС 2250Фен Меско МС 2250
                                                                                                                         799 ден.1.065 ден.Редовна цена-266 ден. исклученоЦена
                                                                                                                         Фен Меско МС 2250Фен Меско МС 2250
                                                                                                                           Моќност: 2100 W Брзини:2 температури:3 Ладен воздух Насочувач Модерен дизајн Кука за закачување
                                                                                                                           799 ден.1.065 ден.Редовна цена-266 ден. исклученоЦена
                                                                                                                           Фен Меско МС 2250Фен Меско МС 2250
                                                                                                                             Моќност: 2100 W Брзини:2 температури:3 Ладен воздух Насочувач Модерен дизајн Кука за закачување
                                                                                                                             799 ден.1.065 ден.Редовна цена-266 ден. исклученоЦена