Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Пегли за коса
Пегли за коса

7 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.159 ден.1.419 ден.
   Пегла за коса SEVERIN HC 0614
     1.159 ден.1.419 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
     Пегла за коса SEVERIN HC 0614
       On/Off switch со две поставки до температура 180 ?C Керамички плочки обложени за дополнителна топлина Димензии на плочките: 25x90mm Пилот светлината Брзо загревање на плочките Специјални брава за патување и простор за заштеда на простор Јамка за закачување Боја: црна/виолетова
       1.159 ден.1.419 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
       Пегла за коса SEVERIN HC 0614
         On/Off switch со две поставки до температура 180 ?C Керамички плочки обложени за дополнителна топлина Димензии на плочките: 25x90mm Пилот светлината Брзо загревање на плочките Специјални брава за патување и простор за заштеда на простор Јамка за закачување Боја: црна/виолетова
         1.159 ден.1.419 ден.Редовна цена-260 ден. исклученоЦена
           2.190 ден.2.590 ден.
           Пегла за коса GORENJE HS 110 BKПегла за коса GORENJE HS 110 BK
             2.190 ден.2.590 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
             Пегла за коса GORENJE HS 110 BKПегла за коса GORENJE HS 110 BK
               LCD екран Kерамички плочки Куќиште: Пластично Приклучна моќ: 55 W Кабел кој ротира 360° Приклучна моќ(V): 110-240 V Должина на приклучен кабел: 1,8 m Дополнителна нега со јонизатор
               2.190 ден.2.590 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
               Пегла за коса GORENJE HS 110 BKПегла за коса GORENJE HS 110 BK
                 LCD екран Kерамички плочки Куќиште: Пластично Приклучна моќ: 55 W Кабел кој ротира 360° Приклучна моќ(V): 110-240 V Должина на приклучен кабел: 1,8 m Дополнителна нега со јонизатор
                 2.190 ден.2.590 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                   949 ден.
                   Пегла за коса MESKO MS 2311Пегла за коса MESKO MS 2311
                     949 ден.Цена
                     Пегла за коса MESKO MS 2311Пегла за коса MESKO MS 2311
                       Моќност: 32 W Прекинувач за вклучување/исклучување Керамички плочки Ширина на плочките 20mm Должина на плочките 90mm Брзо загревање (PTC) Комфорен држач и ергономски дизајн Индикаторска сијаличка Ротирачки кабел
                       949 ден.Цена
                       Пегла за коса MESKO MS 2311Пегла за коса MESKO MS 2311
                         Моќност: 32 W Прекинувач за вклучување/исклучување Керамички плочки Ширина на плочките 20mm Должина на плочките 90mm Брзо загревање (PTC) Комфорен држач и ергономски дизајн Индикаторска сијаличка Ротирачки кабел
                         949 ден.Цена
                           1.629 ден.
                           Пегла за коса Адлер АД 2318Пегла за коса Адлер АД 2318
                             1.629 ден.Цена
                             Пегла за коса Адлер АД 2318Пегла за коса Адлер АД 2318
                               Моќност: 35W Максимална моќност: 120W Керамичките плочи Брзо загревање (PTC) Регулирање на температурата: 150°C - 230°C Инфрацрвен зацврстувач за коса Инфрацрвената технологија, рамномерно ја дистрибуира топлината Заоблените рабови кои спречуваат изгореници
                               1.629 ден.Цена
                               Пегла за коса Адлер АД 2318Пегла за коса Адлер АД 2318
                                 Моќност: 35W Максимална моќност: 120W Керамичките плочи Брзо загревање (PTC) Регулирање на температурата: 150°C - 230°C Инфрацрвен зацврстувач за коса Инфрацрвената технологија, рамномерно ја дистрибуира топлината Заоблените рабови кои спречуваат изгореници
                                 1.629 ден.Цена
                                   Пегла за коса 2 во 1 Адлер АД 2104
                                     1.259 ден.Цена
                                     Пегла за коса 2 во 1 Адлер АД 2104
                                       Функција 2 во 1, можност за виткање и испарање на косата Моќност: 50 W Керамички плочки Брзо загревање Комфорен држач и ергономски дизајн Индикаторска сијаличка 360 ротирачки кабел Додаток: торбичка за пакување
                                       1.259 ден.Цена
                                       Пегла за коса 2 во 1 Адлер АД 2104
                                         Функција 2 во 1, можност за виткање и испарање на косата Моќност: 50 W Керамички плочки Брзо загревање Комфорен држач и ергономски дизајн Индикаторска сијаличка 360 ротирачки кабел Додаток: торбичка за пакување
                                         1.259 ден.Цена
                                           899 ден.1.299 ден.
                                           Пегла за коса Камри ЦР 2314Пегла за коса Камри ЦР 2314
                                             899 ден.1.299 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                             Пегла за коса Камри ЦР 2314Пегла за коса Камри ЦР 2314
                                               Моќност: 40W Контрола на температура: 80-220C Керамичките плочи, обезбедуваат безбедно зацрвстување на косата Заоблени рабови што спречуваат изгореници Ергономски дизајн Ергономски дизајн Напојување: 220V-240V ~ 50Hz
                                               899 ден.1.299 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                               Пегла за коса Камри ЦР 2314Пегла за коса Камри ЦР 2314
                                                 Моќност: 40W Контрола на температура: 80-220C Керамичките плочи, обезбедуваат безбедно зацрвстување на косата Заоблени рабови што спречуваат изгореници Ергономски дизајн Ергономски дизајн Напојување: 220V-240V ~ 50Hz
                                                 899 ден.1.299 ден.Редовна цена-400 ден. исклученоЦена
                                                   599 ден.932 ден.
                                                   Пегла за коса Меско МС 2315Пегла за коса Меско МС 2315
                                                     599 ден.932 ден.Редовна цена-333 ден. исклученоЦена
                                                     Пегла за коса Меско МС 2315Пегла за коса Меско МС 2315
                                                       Моќност: 20 W Максимална моќност 350W Прекинувач за вклучување / исклучување Керамички плочки Ширина на плочките 23мм Должина на плочките 90мм Брзо загревање (PTC) Комфорен држач и ергономски дизајн Индикаторска сијаличка Ротирачки кабел 360 степени
                                                       599 ден.932 ден.Редовна цена-333 ден. исклученоЦена
                                                       Пегла за коса Меско МС 2315Пегла за коса Меско МС 2315
                                                         Моќност: 20 W Максимална моќност 350W Прекинувач за вклучување / исклучување Керамички плочки Ширина на плочките 23мм Должина на плочките 90мм Брзо загревање (PTC) Комфорен држач и ергономски дизајн Индикаторска сијаличка Ротирачки кабел 360 степени
                                                         599 ден.932 ден.Редовна цена-333 ден. исклученоЦена