Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Фигаро
Фигаро

5 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.399 ден.1.890 ден.
   Фигаро GORENJE HC 19 PR
     1.399 ден.1.890 ден.Редовна цена-491 ден. исклученоЦена
     Фигаро GORENJE HC 19 PR
       Моќност: 42 W Moжност за закачување Кабел кој се ротира 360?C Дијаметар: 19mm Ладен врв Едноставно електронско управување Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
       1.399 ден.1.890 ден.Редовна цена-491 ден. исклученоЦена
       Фигаро GORENJE HC 19 PR
         Моќност: 42 W Moжност за закачување Кабел кој се ротира 360?C Дијаметар: 19mm Ладен врв Едноставно електронско управување Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
         1.399 ден.1.890 ден.Редовна цена-491 ден. исклученоЦена
           958 ден.1.199 ден.
           Четка фен ADLER AD 203Четка фен ADLER AD 203
             958 ден.1.199 ден.Редовна цена-241 ден. исклученоЦена
             Четка фен ADLER AD 203Четка фен ADLER AD 203
               Моќност: 550W;     3 температурни нивоа;     2 четки со различна големина;     Кабел кој може да се ротира за 360˚;     Кука за закачување
               958 ден.1.199 ден.Редовна цена-241 ден. исклученоЦена
               Четка фен ADLER AD 203Четка фен ADLER AD 203
                 Моќност: 550W;     3 температурни нивоа;     2 четки со различна големина;     Кабел кој може да се ротира за 360˚;     Кука за закачување
                 958 ден.1.199 ден.Редовна цена-241 ден. исклученоЦена
                   599 ден.749 ден.
                   Фигаро четка Адлер АД 2103
                     599 ден.749 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                     Фигаро четка Адлер АД 2103
                       Моќност: 30W; Дијаметар; 16 мм Керамички слој кој обезбедува дистрибуција на топлината; Брзо загревање; Индикаторска сијаличка; Комфорен држач и ергономски дизајн; Заоблени краеви за заштита од изгореници; Можност за различни видови на кадрици и бранови; Ротирачки кабел;
                       599 ден.749 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                       Фигаро четка Адлер АД 2103
                         Моќност: 30W; Дијаметар; 16 мм Керамички слој кој обезбедува дистрибуција на топлината; Брзо загревање; Индикаторска сијаличка; Комфорен држач и ергономски дизајн; Заоблени краеви за заштита од изгореници; Можност за различни видови на кадрици и бранови; Ротирачки кабел;
                         599 ден.749 ден.Редовна цена-150 ден. исклученоЦена
                           769 ден.899 ден.
                           Фигаро Адлер АД 2106
                             769 ден.899 ден.Редовна цена-130 ден. исклученоЦена
                             Фигаро Адлер АД 2106
                               Моќност: 40W Керамичката технологија обезбедува дистрибуција на топлинската енергија Дијаметар 25мм Брзо загревање Заобелни краеви за заштита од изгореници Индикаторска сијаличка Комфорен држач и ергономски дизајн 360 степен вртлив кабел
                               769 ден.899 ден.Редовна цена-130 ден. исклученоЦена
                               Фигаро Адлер АД 2106
                                 Моќност: 40W Керамичката технологија обезбедува дистрибуција на топлинската енергија Дијаметар 25мм Брзо загревање Заобелни краеви за заштита од изгореници Индикаторска сијаличка Комфорен држач и ергономски дизајн 360 степен вртлив кабел
                                 769 ден.899 ден.Редовна цена-130 ден. исклученоЦена
                                   639 ден.799 ден.
                                   Фигаро Камри ЦР 2111Фигаро Камри ЦР 2111
                                     639 ден.799 ден.Редовна цена-160 ден. исклученоЦена
                                     Фигаро Камри ЦР 2111Фигаро Камри ЦР 2111
                                       Моќност: 32W Дијаметар 25мм Брзо загревање Заобелни краеви за заштита од изгореници Индикаторска сијаличка Комфорен држач и ергономски дизајн
                                       639 ден.799 ден.Редовна цена-160 ден. исклученоЦена
                                       Фигаро Камри ЦР 2111Фигаро Камри ЦР 2111
                                         Моќност: 32W Дијаметар 25мм Брзо загревање Заобелни краеви за заштита од изгореници Индикаторска сијаличка Комфорен држач и ергономски дизајн
                                         639 ден.799 ден.Редовна цена-160 ден. исклученоЦена