Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Апарати за бричење
Апарати за бричење

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   2.390 ден.
   Mi S500 суво и мокро бричењеMi S500 суво и мокро бричење
     2.390 ден.Цена
     Mi S500 суво и мокро бричењеMi S500 суво и мокро бричење
       Апарати за бричење
       Бесконечна суспензија технологија (IFT) Со Xiaomi Mi Electric Shaver S500 доаѓа третата генерација на технологија за суспензија со ротација од 360°, попозната како технологија за суспензија Infinity. Овој систем од три лебдечки сечила со ротација од 360º (и сечилата и самата глава) се грижи за вашата кожа, бидејќи не врши притисок врз неа и допира до места до кои е тешко да стигнат...
       2.390 ден.Цена
       Mi S500 суво и мокро бричењеMi S500 суво и мокро бричење
         Апарати за бричење
         Бесконечна суспензија технологија (IFT) Со Xiaomi Mi Electric Shaver S500 доаѓа третата генерација на технологија за суспензија со ротација од 360°, попозната како технологија за суспензија Infinity. Овој систем од три лебдечки сечила со ротација од 360º (и сечилата и самата глава) се грижи за вашата кожа, бидејќи не врши притисок врз неа и допира до места до кои е тешко да стигнат...
         2.390 ден.Цена
           590 ден.
           Mi Electric Shaver S500 Replacement Head
             590 ден.Цена
             Mi Electric Shaver S500 Replacement Head
               Апарати за бричење
               590 ден.Цена
               Mi Electric Shaver S500 Replacement Head
                 Апарати за бричење
                 590 ден.Цена
                   5.490 ден.
                   Mi 5-Blade Electric Shaver
                     5.490 ден.Цена
                     Mi 5-Blade Electric Shaver
                       Апарати за бричење
                       Xiaomi машинка за бричење  Извонредни перформанси.  Сигурноста и свежината преку денот започнува со малите детали наутро.  Mi 5-Blade Electric Shaver има мотор со линеарна магнетска суспензија кој носи константна сила на омнидирекционалната пливачка глава за бричење.  Овие врвни функционалности даваат повеќе контрола за почисто и полесно бричење. Гаранција:...
                       5.490 ден.Цена
                       Mi 5-Blade Electric Shaver
                         Апарати за бричење
                         Xiaomi машинка за бричење  Извонредни перформанси.  Сигурноста и свежината преку денот започнува со малите детали наутро.  Mi 5-Blade Electric Shaver има мотор со линеарна магнетска суспензија кој носи константна сила на омнидирекционалната пливачка глава за бричење.  Овие врвни функционалности даваат повеќе контрола за почисто и полесно бричење. Гаранција:...
                         5.490 ден.Цена
                           1.229 ден.1.499 ден.
                           Апарат за бричење Адлер АД 93Апарат за бричење Адлер АД 93
                             1.229 ден.1.499 ден.Редовна цена-270 ден. исклученоЦена
                             Апарат за бричење Адлер АД 93Апарат за бричење Адлер АД 93
                               Апарати за бричење
                               Самостојни глави за бричење Ултра тенок "microgroove" надворешен филтер Систем за точно бричење Тример Прекинувач за ВКЛУЧЕНО/ ИСКЛУЧЕНО со интегрирано заклучување Индикатор за полнење Максимално време на полнење: 8 часа Време на работа по полнењето: 60мин Напон: 230 V ~ 50 Hz Полнач: 12V DC
                               1.229 ден.1.499 ден.Редовна цена-270 ден. исклученоЦена
                               Апарат за бричење Адлер АД 93Апарат за бричење Адлер АД 93
                                 Апарати за бричење
                                 Самостојни глави за бричење Ултра тенок "microgroove" надворешен филтер Систем за точно бричење Тример Прекинувач за ВКЛУЧЕНО/ ИСКЛУЧЕНО со интегрирано заклучување Индикатор за полнење Максимално време на полнење: 8 часа Време на работа по полнењето: 60мин Напон: 230 V ~ 50 Hz Полнач: 12V DC
                                 1.229 ден.1.499 ден.Редовна цена-270 ден. исклученоЦена