Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Апарати за шишање
Апарати за шишање

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   1.190 ден.1.390 ден.
   Апарат за потшишување SEVERIN HS 0707Апарат за потшишување SEVERIN HS 0707
     1.190 ден.1.390 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
     Апарат за потшишување SEVERIN HS 0707Апарат за потшишување SEVERIN HS 0707
       Апарат за потстрижување и бричење Чешли 4: 3mm,6mm, 9mm, 13mm Нерѓосувачки челични сечила Прецизност од 1-1.6mm Време на работа со батерија: 45 минути Додатоци: четка за чистење, масло за подмачкување, заштитното капаче за главата, кука за закачување
       1.190 ден.1.390 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
       Апарат за потшишување SEVERIN HS 0707Апарат за потшишување SEVERIN HS 0707
         Апарат за потстрижување и бричење Чешли 4: 3mm,6mm, 9mm, 13mm Нерѓосувачки челични сечила Прецизност од 1-1.6mm Време на работа со батерија: 45 минути Додатоци: четка за чистење, масло за подмачкување, заштитното капаче за главата, кука за закачување
         1.190 ден.1.390 ден.Редовна цена-200 ден. исклученоЦена
           Апарат за потшишување ADLER AD 2825Апарат за потшишување ADLER AD 2825
             999 ден.Цена
             Апарат за потшишување ADLER AD 2825Апарат за потшишување ADLER AD 2825
               Моќност: 15W Кабел: 1.9 m Тивок мотор Регулатор за должина 4 чешли: 3,6,9 и 12 mm Сечило: нерѓосувачко сечило 45 mm Додатоци: четка, ножици, масло Кука за полесно закачување
               999 ден.Цена
               Апарат за потшишување ADLER AD 2825Апарат за потшишување ADLER AD 2825
                 Моќност: 15W Кабел: 1.9 m Тивок мотор Регулатор за должина 4 чешли: 3,6,9 и 12 mm Сечило: нерѓосувачко сечило 45 mm Додатоци: четка, ножици, масло Кука за полесно закачување
                 999 ден.Цена
                   1.899 ден.1.999 ден.
                   Апарат за потшишување со тример ADLER AD 2822Апарат за потшишување со тример ADLER AD 2822
                     1.899 ден.1.999 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                     Апарат за потшишување со тример ADLER AD 2822Апарат за потшишување со тример ADLER AD 2822
                       1.899 ден.1.999 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                       Апарат за потшишување со тример ADLER AD 2822Апарат за потшишување со тример ADLER AD 2822
                         1.899 ден.1.999 ден.Редовна цена-100 ден. исклученоЦена
                           1.275 ден.1.559 ден.
                           Апарат за потшишување ADLER AD 2818Апарат за потшишување ADLER AD 2818
                             1.275 ден.1.559 ден.Редовна цена-284 ден. исклученоЦена
                             Апарат за потшишување ADLER AD 2818Апарат за потшишување ADLER AD 2818
                               Глава/Ножеви: нерѓосувачки челик Должини на шишање: 24 Краток чешел: 3-15mm Долг чешел: 18-30mm Апаратот може да се користи додека се полни
                               1.275 ден.1.559 ден.Редовна цена-284 ден. исклученоЦена
                               Апарат за потшишување ADLER AD 2818Апарат за потшишување ADLER AD 2818
                                 Глава/Ножеви: нерѓосувачки челик Должини на шишање: 24 Краток чешел: 3-15mm Долг чешел: 18-30mm Апаратот може да се користи додека се полни
                                 1.275 ден.1.559 ден.Редовна цена-284 ден. исклученоЦена