Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Телесни ваги
Телесни ваги

9 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
   Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
     Капацитет: 20 kg/Точност до: 5 g Мерни единици: g/kg/Ib LCD екран: 52 x 23 mm Бело позадинско осветлување, црни бројки Функција HOLD/Функција TARE Индикатор за слаба батерија и преоптовареност Напојување: 2 x AAA
     2.290 ден.Цена
     Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36Вага за телесна тежина за бебиња MAX B36
       Капацитет: 20 kg/Точност до: 5 g Мерни единици: g/kg/Ib LCD екран: 52 x 23 mm Бело позадинско осветлување, црни бројки Функција HOLD/Функција TARE Индикатор за слаба батерија и преоптовареност Напојување: 2 x AAA
       2.290 ден.Цена
         999 ден.1.159 ден.
         Вага за телесна тежина ADLER AD 8121
           999 ден.1.159 ден.Редовна цена-160 ден. исклученоЦена
           Вага за телесна тежина ADLER AD 8121
             Капацитет на мерење 150 кг Градирање d=100g Подлога напаревна од 6mm сигурносно стакло Голем ЛЦД екран Автоматско поставување на нула Автоматско икслучување Индикатор за ниско ниво на батерија Индикатор за преоптеретување Нов и елегантен дизајн Моќност: 1x3V литиумскибатерија CR2032
             999 ден.1.159 ден.Редовна цена-160 ден. исклученоЦена
             Вага за телесна тежина ADLER AD 8121
               Капацитет на мерење 150 кг Градирање d=100g Подлога напаревна од 6mm сигурносно стакло Голем ЛЦД екран Автоматско поставување на нула Автоматско икслучување Индикатор за ниско ниво на батерија Индикатор за преоптеретување Нов и елегантен дизајн Моќност: 1x3V литиумскибатерија CR2032
               999 ден.1.159 ден.Редовна цена-160 ден. исклученоЦена
                 949 ден.1.159 ден.
                 Вага за телесна тежина ADLER AD 8122
                   949 ден.1.159 ден.Редовна цена-210 ден. исклученоЦена
                   Вага за телесна тежина ADLER AD 8122
                     Капацитет на мерење 150 кг Градирање d=100g Подлога напаревна од 6mm калено сигурносно стакло Голем ЛЦД екран Автоматско поставување на нула Автоматско икслучување Индикатор за ниско ниво на батерија Индикатор за преоптеретување Елегантен дизајн Моќност: 1x3V литиумскибатерија CR2032
                     949 ден.1.159 ден.Редовна цена-210 ден. исклученоЦена
                     Вага за телесна тежина ADLER AD 8122
                       Капацитет на мерење 150 кг Градирање d=100g Подлога напаревна од 6mm калено сигурносно стакло Голем ЛЦД екран Автоматско поставување на нула Автоматско икслучување Индикатор за ниско ниво на батерија Индикатор за преоптеретување Елегантен дизајн Моќност: 1x3V литиумскибатерија CR2032
                       949 ден.1.159 ден.Редовна цена-210 ден. исклученоЦена
                         1.139 ден.1.429 ден.
                         Вага за телесна тежина ADLER AD 8164
                           1.139 ден.1.429 ден.Редовна цена-290 ден. исклученоЦена
                           Вага за телесна тежина ADLER AD 8164
                             Капацитет на мерење 180 кг Градирање d=100g ЛЦД дисплеј Опремена со 4 високо прецизни сензори за мерење Подлога направена од 6mm калено сигурносно стакло Автоматско исклучување Индикатор за ниско ниво на батерија Индикатор за преоптоварување Елегантен дизајн Напојување: 2 х ААА
                             1.139 ден.1.429 ден.Редовна цена-290 ден. исклученоЦена
                             Вага за телесна тежина ADLER AD 8164
                               Капацитет на мерење 180 кг Градирање d=100g ЛЦД дисплеј Опремена со 4 високо прецизни сензори за мерење Подлога направена од 6mm калено сигурносно стакло Автоматско исклучување Индикатор за ниско ниво на батерија Индикатор за преоптоварување Елегантен дизајн Напојување: 2 х ААА
                               1.139 ден.1.429 ден.Редовна цена-290 ден. исклученоЦена
                               Вага за телесна тежина ADLER AD 8139 за бебињаВага за телесна тежина ADLER AD 8139 за бебиња
                                 Вага за телесна тежина ADLER AD 8139 за бебињаВага за телесна тежина ADLER AD 8139 за бебиња
                                   Мерен опсег: 100g-22kg Точност: 0,01kg Бебе платформа: 56x26cm Hold функција (олеснува тежината на дете кое се движи) Tare функција Голем LCD дисплеј ON/OFF копче
                                   2.999 ден.Цена
                                   Вага за телесна тежина ADLER AD 8139 за бебињаВага за телесна тежина ADLER AD 8139 за бебиња
                                     Мерен опсег: 100g-22kg Точност: 0,01kg Бебе платформа: 56x26cm Hold функција (олеснува тежината на дете кое се движи) Tare функција Голем LCD дисплеј ON/OFF копче
                                     2.999 ден.Цена
                                       759 ден.949 ден.
                                       Вага за телесна тежина ADLER AD 8157
                                         759 ден.949 ден.Редовна цена-190 ден. исклученоЦена
                                         Вага за телесна тежина ADLER AD 8157
                                           Капацитет на мерење 150 кг Градирање d=100g ЛЦД дисплеј Подлога направена од 6мм калено сигурносно стакло Автоматско исклучување Индикатор за ниско ниво на батерија Индикатор за преоптеретување Авто нула Елегантен дизајн
                                           759 ден.949 ден.Редовна цена-190 ден. исклученоЦена
                                           Вага за телесна тежина ADLER AD 8157
                                             Капацитет на мерење 150 кг Градирање d=100g ЛЦД дисплеј Подлога направена од 6мм калено сигурносно стакло Автоматско исклучување Индикатор за ниско ниво на батерија Индикатор за преоптеретување Авто нула Елегантен дизајн
                                             759 ден.949 ден.Редовна цена-190 ден. исклученоЦена
                                               Вага за телесна тежина MAX BF-8031 BLUETOOTH
                                                 1.299 ден.Цена
                                                 Вага за телесна тежина MAX BF-8031 BLUETOOTH
                                                   Bluetooth Капацитет до: 180 kg Мерења: Тежина, Протеини, Вода Телесни масти, Висцерални маснотии, Мускулна маса и коскена маса. Напојување: 2 X AAA батерии Автоматско: вклучување/исклучување
                                                   1.299 ден.Цена
                                                   Вага за телесна тежина MAX BF-8031 BLUETOOTH
                                                     Bluetooth Капацитет до: 180 kg Мерења: Тежина, Протеини, Вода Телесни масти, Висцерални маснотии, Мускулна маса и коскена маса. Напојување: 2 X AAA батерии Автоматско: вклучување/исклучување
                                                     1.299 ден.Цена
                                                       Вага за телесна тежина MAX BF 8028
                                                         1.359 ден.Цена
                                                         Вага за телесна тежина MAX BF 8028
                                                           Bluetooth Капацитет до: 180 kg Мерења: Тежина, Протеини, Вода Телесни масти, Висцерални маснотии, Мускулна маса и коскена маса. Напојување: 2 X AAA батерии Автоматско: вклучување/исклучување
                                                           1.359 ден.Цена
                                                           Вага за телесна тежина MAX BF 8028
                                                             Bluetooth Капацитет до: 180 kg Мерења: Тежина, Протеини, Вода Телесни масти, Висцерални маснотии, Мускулна маса и коскена маса. Напојување: 2 X AAA батерии Автоматско: вклучување/исклучување
                                                             1.359 ден.Цена
                                                               495 ден.929 ден.
                                                               Вага за телесна тежина MAX TS-C6
                                                                 495 ден.929 ден.Редовна цена-434 ден. исклученоЦена
                                                                 Вага за телесна тежина MAX TS-C6
                                                                   Мери до 180 Кг ЛЦД: 60 х 24mm Нето тежина: 0,55 кг Моќност: 3V 2 X AAA ЛЦД-дисплеј: црно позадинско осветлување и бели букви Големина на стакло: 280х280 х 4,5mm X R10 Безбедно калено стакло Кутија во боја,LCD дисплеј: Тежина, температура, статус на батеријата.
                                                                   495 ден.929 ден.Редовна цена-434 ден. исклученоЦена
                                                                   Вага за телесна тежина MAX TS-C6
                                                                     Мери до 180 Кг ЛЦД: 60 х 24mm Нето тежина: 0,55 кг Моќност: 3V 2 X AAA ЛЦД-дисплеј: црно позадинско осветлување и бели букви Големина на стакло: 280х280 х 4,5mm X R10 Безбедно калено стакло Кутија во боја,LCD дисплеј: Тежина, температура, статус на батеријата.
                                                                     495 ден.929 ден.Редовна цена-434 ден. исклученоЦена