Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Фритези
Фритези

2 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

   2.879 ден.3.499 ден.
   Фритеза MESKO MS 4910Фритеза MESKO MS 4910
     2.879 ден.3.499 ден.Редовна цена-620 ден. исклученоЦена
     Фритеза MESKO MS 4910Фритеза MESKO MS 4910
       Моќност:900W Сад со капацитет од 1,5л Проѕирен капак Висококвалитетно куќиште изработено не `рѓосувачки челик Tоплинскои изолирано куќиште Пилот светло Мрежа со отстранлива рачка Отстранливи сад за пржење Термостат
       2.879 ден.3.499 ден.Редовна цена-620 ден. исклученоЦена
       Фритеза MESKO MS 4910Фритеза MESKO MS 4910
         Моќност:900W Сад со капацитет од 1,5л Проѕирен капак Висококвалитетно куќиште изработено не `рѓосувачки челик Tоплинскои изолирано куќиште Пилот светло Мрежа со отстранлива рачка Отстранливи сад за пржење Термостат
         2.879 ден.3.499 ден.Редовна цена-620 ден. исклученоЦена
           3.159 ден.3.949 ден.
           Фритеза CAMRY CR 4909Фритеза CAMRY CR 4909
             3.159 ден.3.949 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
             Фритеза CAMRY CR 4909Фритеза CAMRY CR 4909
               Моќност:2000W Сад со капацитет од 3л Tоплинскои изолирано куќиште Пилот светло Отстранливи сад за пржење и грејач Термостат до 190С
               3.159 ден.3.949 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена
               Фритеза CAMRY CR 4909Фритеза CAMRY CR 4909
                 Моќност:2000W Сад со капацитет од 3л Tоплинскои изолирано куќиште Пилот светло Отстранливи сад за пржење и грејач Термостат до 190С
                 3.159 ден.3.949 ден.Редовна цена-790 ден. исклученоЦена