Топ категории
Vilma Armchair Premium
Најнови производи
Блог
Апарти за турско кафе
Апарти за турско кафе

4 производи

Мрежа
Мрежа-2
Листа
Листа-2
Каталог

Активни филтри

 • Ново
  1.269 ден.
  Апарат за турско кафе MAX TCM-5SSАпарат за турско кафе MAX TCM-5SS
  • Ново
   1.269 ден.Цена
   Апарат за турско кафе MAX TCM-5SSАпарат за турско кафе MAX TCM-5SS
   • Ново
    Апарти за турско кафе
    Моќност: 650 W Kапаците: 0,5 L Прекинувач: On/Off Светлосен индикатор Скриен грејач Заштита од прегревање Заштита при работа без вода Ротирачка база: 360˚ Иноксно куќиште
    1.269 ден.Цена
    Апарат за турско кафе MAX TCM-5SSАпарат за турско кафе MAX TCM-5SS
    • Ново
     Апарти за турско кафе
     Моќност: 650 W Kапаците: 0,5 L Прекинувач: On/Off Светлосен индикатор Скриен грејач Заштита од прегревање Заштита при работа без вода Ротирачка база: 360˚ Иноксно куќиште
     1.269 ден.Цена
       Апарат за турско кафе Макс NE 302 BАпарат за турско кафе Макс NE 302 B
         789 ден.Цена
         Апарат за турско кафе Макс NE 302 BАпарат за турско кафе Макс NE 302 B
           Апарти за турско кафе
           Моќност: 1000 W Пластичен сад Капацитет на вода: 200 ml Време на зовривање: 2 min. On/Off копче/Скриен грејач Лесен за употреба Се користи за различни топли пијалоци
           789 ден.Цена
           Апарат за турско кафе Макс NE 302 BАпарат за турско кафе Макс NE 302 B
             Апарти за турско кафе
             Моќност: 1000 W Пластичен сад Капацитет на вода: 200 ml Време на зовривање: 2 min. On/Off копче/Скриен грејач Лесен за употреба Се користи за различни топли пијалоци
             789 ден.Цена
             Апарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 WАпарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 W
              • Пакет
              1.200 ден.1.537 ден.Редовна цена-337 ден. исклученоЦена
              Апарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 WАпарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 W
               • Пакет
               1.200 ден.1.537 ден.Редовна цена-337 ден. исклученоЦена
               Апарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 WАпарат за турско кафе Макс НЕ 302 + Кујнска вага Адлер АД 3138 W
                • Пакет
                1.200 ден.1.537 ден.Редовна цена-337 ден. исклученоЦена
                  1.550 ден.1.890 ден.
                  Апарат за турско кафе GORENJE TCM 330 W
                    1.550 ден.1.890 ден.Редовна цена-340 ден. исклученоЦена
                    Апарат за турско кафе GORENJE TCM 330 W
                      Апарти за турско кафе
                      Моќност: 550W Капацитет на садот: 0.33L Ротација: 360° On/Off Копче Kабел: 0.8m Заштита од прегревање Сигурносен систем
                      1.550 ден.1.890 ден.Редовна цена-340 ден. исклученоЦена
                      Апарат за турско кафе GORENJE TCM 330 W
                        Апарти за турско кафе
                        Моќност: 550W Капацитет на садот: 0.33L Ротација: 360° On/Off Копче Kабел: 0.8m Заштита од прегревање Сигурносен систем
                        1.550 ден.1.890 ден.Редовна цена-340 ден. исклученоЦена